Ihanat MUJI-boksit meikeille

Muistatte varmaan (tai joku ainakin :)) kuinka olen himoinnut MUJIn akryylilaatikoita säilytystilaksi meikeilleni. (Säilytysjärjestelmä on ikuisessa kehitysvaiheessa oleva asia… En usko että meikkicornerini on koskaan ”valmis”.)

Lähin MUJIn liike sijaitsee Tukholmassa, ja yritin jo kertaalleen viime keväänä tehdä shoppailuvierailua Åhlensin MUJI-pisteeseen. Paino sanalla yritin, sillä haluamani boksit  olivat tuolloin kaikki (!) lopussa. Palatessani elokuussa Ruotsin kautta Englannin reissulta, kävin jälleen MUJI-shopissa. Ja tällä kertaa pääsin suorittamaan hankintani! :)

MUJI_meikkilaatikko

…tosin tarvitsisin vielä lisääkin… Tämä on vasta alkua.

Ostin yhden läpällisen tuplalaatikoston johon sijoitin kaikki Yves Rocherilta saamani meikit (kuvassa, ah, tulen niin pimeällä tavalla tyyyväiseksi katsellessani kuvia värikkäistä meikkiherkuista! ^_^), yhden boksin huulipunille ja yhden yleislaatikoston mille tahansa sälälle.

idMUJI_meikkilaatikko2

Näitä bokseja saa myös ilman tuota avautuvaa kansiläppää, torniksi kasattavina yksikköinä. Ne olisivat ehkäpä minulle mieluisampia, mutta läpättömät olivat lopussa elokuussa.

Muji_akryyliboksit

Laatikostoja löytyy loputtomina variaatioina…!

 MUJI_huulipunaboksi_

Tämä ”boksi” löytyy toimistotarvikkeiden puolelta. Kyljelleen nostettuna siitä tulee mainio huulipunateline. :) (Tai no miksipäs sitä ei voi pitää myös normaalisti ”makuuasennossa”..) Huulipunat voi järjestää sävyittäin ja pohjasta näkee heti mikä sävy on kyseessä.

MUJI_huulipunaboksi2

Järjesteltyäni kuvan punat olin ihan että ”Wow, näinkös kohtuullisesti mulla oli huulipunia..?” No ei. ;) Viva La Divan, Laveran ja Lumenen huulipunajemmat olivat vielä yläkerrassa… ^_^ Kaikki huulipunani eivät tähän telineeseen mahdu, mutta aion sijoittaa siihen suosikkisävyni.

MUJI_laatikosto

Tähän laatikostoon laitan varmaankin huulikiiltoja. Ja poskipunia, kiillot eivät todennäköisesti vie kaikkea tilaa. Sopisi hyvin myös mineraaliluomivärisampleille….

Minä kaipaan nimenomaan näitä läpinäkyviä laatikoita että löydän mitä etsin! Ja muistan mitä tuotteita mulla ylipäänsä on. ^_^

MUJIn tuloa Suomeen odotellessa…. Onhan tuo vähän vaivalloista lähteä aina Tukholmaan saakka täydentämään laatikostoja. :P

Kommentit (23)
  1. Muji-laatikoita olen minäkin useaan otteeseen katsellut. Lontoossa olisi ollut liike, mutta en viitsinyt ostaa kun ei olisi enää oikein mahtunut matkalaukkuun.

    Mujilla on muuten nettikauppa, josta voi tilata laatikoita ja muutakin tavaraa myös Suomeen. Sinne siis lähtee kyllä tilaus jossain vaiheessa!

  2. Hei. Mujista saa kyllä hyviä tuotteita tilpehöörin järjestelyyn. Ovat kauniin näköisiäkin.

    Olen ymmärtänyt että nettikaupan (www.muji.eu) kautta toimittavat Suomeenkin… Toki siinä tulee postikulut maksettavaksi, mutta eihän Tukholmaankaan ihan ilmaiseksi useinkaan pääse. Varsinkin jos tilaa jo jotain hyväksihavaittua niin ei palautusrumban riskiäkään ole… Oletkohan jo harkinnut nettikauppaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *