Ihanat Flow-balmit puhdistavat ja kuorivat

Tämä kaksikko minun piti esitellä jo marraskuussa Flow Kosmetiikan työharjoittelun jälkeen mutta enpäs ole ehtinyt. Nyt ne pääsevät framille :)

Appelsiini-suklaa -kuorintabalmi ja mustikka-sitruuna -puhdistusbalmi. Eikö ole somat tuubit? :)

Puhdistusbalmin olen itse asiassa esitellyt blogissa jo aikaisemmin kun se kolme vuotta sitten ilmestyi Wilderness-sarjassa. Sittemmin balmin pakkaus on uusittu ja Wilderness-sarjakin kuopattu (tai tuotteet siirtyneet eri nimien alle) – ja ennen kaikkea minä itse olen ihan hurahtanut näihin emulgoituviin rasva/öljyputsareihin. Edellisen esittelyn aikaan balmiputsari oli minulle vielä harvoin käytettävä ”ylellisyys”tuote ^_^

Vaikka yleensä pidän pumppupulloja tosi kätevinä pakkauksina melkein kaiken ihonhoitokosmetiikan suhteen, Mustikka-balmin aiempi lasinen pumppupullo ei jotenkin toiminut. Pumppumekanismi sotki ja pullo oli koko ajan ihan öljyinen. Uusi tuubipakkaus on paljon siistimpi käyttää ja huomattavasti söpömpikin ^_^

Flow’n puhdistusbalmin koostumus on geelistä-öljyksi-maidoksi. Se tulee ulos geelimäisenä ja muuttuu ihon lämmön vaikutuksesta öljymäiseksi. Tuote levitetään kuivalle iholle, jolloin se liuottaa meikin kaikkein tehokkaimmin. Kun iholle lisää vettä, öljy emulgoituu maidoksi. Iho jää todella pehmeän ja ihanan tuntuiseksi. No, mä tosiaan rakastan nykyään balmiputsareita <3 <3


Appelsini-raakasuklaa- Peeling Balm on viime vuoden uutuuksia ja jotenkin olin onnistunut missaamaan tämän vastustamattoman tuoksuisen herkun kokonaan ennenkuin Flow Kosmetiikan Suvi esitteli sen minulle tehtaalla.

Fazerina-suklaan (appelsiini + kaakao, mmm….) tuoksuisen kuorintabalmin raekoostumus on hyvin hienojakoinen ja tiheä, eli juuri sellainen josta raetyypin kuorinnoissa pidän. Kuorivana ainesosana on luomuriisijauhe. Koska rakeet ovat pieniä ja niitä on tiheässä, kuorinta tuntuu tehokkaalta. Samalla vedetön, täyteläinen balmikoostumus hoitaa ihoa ja tekee koostumuksesta hellävaraisemman kuin jos sama raekoostumus olisi geelimäisessä tai emulsiopohjassa. Tykkään tästä tosi paljon!

Flow’lla on kyllä hyviä kuorintoja, myös heidän entsyymipohjainen, rakeeton kuorintansa on ihan huippu.

Hintahan näissä ei ole halpa, käsintehtynä kotimaisena kosmetiikkana tuotteet ovat arvokkaita. Mustikka-puhdistusbalmi maksaa jälleenmyyjästä riippuen 29,90-32,90€ / 100 ml ja Appelsiini-kuorinta noin 29,90€ / 100 ml. Vakiovinkkini on aina kyttäillä eri verkkokauppojen alennuskampanjoita, jos jokin ihana tuote on omaan budjettiin liian hintava :)

Flow’n käyttämän muovin laadusta: tuubit ovat kierrätettävää PE-LD 4 -laatua ja kuuluvat muovinkeräykseen. PE-LD 4 soveltuu energiahyötykäyttöön.

 

 

kauneus luonnonkosmetiikka
Kommentit (13)
 1. Kylläpä kuulostavat ihanilta!

 2. Najam, najm :D Toi puhdistus balmi kiinnostaa erityisesti. Tällä luulisi Algamaris aurinkorasvan lähtevän iholta hyvin? Tässä jo toukokuulle Kreikan reissua suunnittelen :)

  1. Tällä luulisi Algamaris aurinkorasvan lähtevän iholta hyvin?

   Varmasti :)

   Minne päin Kreikkaa olet suuntaamassa? :) <3

   1. Kreetalle ”pitää” mennä :D Oulusta kun ei suorilla lennoilla pääse muualle kuin Kreetalle ja Rodokselle :( ja sattuneista syistä tällä kertaa vaihtoehtona ei ole Helsingin kautta lentäminen. En ole koskaan käynyt Kreetalla, ja olen tässä tehnyt itselleni selväksi että sitä ei pidä millään tapaa verrata Santoriniin (missä kävin viime keväänä). Mieli halajaisi Amorgossille, mutta toisella kertaa sitten sinne :)

    1. Ihanaa matkaa! :) Kreeta on melkein oma pieni maa maan sisällä :D Kuin Ahvenanmaa Suomessa, tietyllä tavalla ^_^

     1. Kiitos :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *