Karkkipäivä
Karkkipäivä

Idiootti

Okei, mä en kestä mikä idiootti olen.

Voiko joku lyödä mua Karibian risteilyesitteellä päähän. Kovaa, kiitos.

Missasin sitten aika hemmetin näppärän tilaisuuden päästä vierailemaan rakkaan ystäväni luona – mites sitä nyt tällainen härmäläistollo tulisi ajatelleeksi, että Florida on aika lähellä Meksikon itäisintä kärkeä. Tuolla kärjessä, Cozumelin saarella, yhdessä suosituimmista Karibian risteilykohteista, asuu ystäväni Liliana.

Kirjeystavat_Liliana

Tajusin tässä äsken että olisin päässyt näkemään sekä Lilianan että sen kovasti kutkutelleen Key Westinyhdellä bloody risteilyllä Miamista…!!

Mä en kestä.

Cozumel_cruise2

Miten hemmetin huonosti varautuneena mä olen tähän reissuun lähtenyt? Ei herran jestas. Minä, joka yleensä otan niin huolellisesti asioista selvää.

Muija saapuu ensimmäistä kertaa elämässään meksikolaisen ystävänsä nurkille eikä edes tajua sitä. Vuosikaudet ollaan Lilianan kanssa mietitty, että koskahan saadaan tilaisuus tavata. Ja nyt mä olen täällä. Enkä käyttänyt tilaisuutta hyväkseni. Huokailen kalliita hotelleja ja auton puutetta vaikka koko ajan vaihtoehtona olisi ollut paljon edullisempi risteily Meksikoon saakka. Tai muille eksoottisille saarille.

Cozumel_cruise4

Käännellään nyt vielä veistä haavassa tuijottamalla tuota risteilyn alkaen -hintaa. (Päälle tosin tulee vielä satamaverot, mutta silti hinta on halvempi kuin meidän paljon lyhempi Bahaman risteily.)

.

Ei tässä kai muu auta kuin alkaa suunnittelemaan seuraavaa Floridan reissua low seasonille, jolloin

a) mukana on ajotaitoinen henkilö

b) Sanni on pikkuisen paremmin viivalla

c) Cozumelin risteily on varattu jo aikaa sitten

Cozumel_cruise

Kommentit (18)

 1. Tarja

  Ei tämä varmasti yhtään lohduta, mutta sanon silti: aina ei voi olla niin näppärän hoksaavainen. Mutta ymmärrän kyllä harmituksesi! Toisaalta: onpahan hyvä syy suunnata Amerikan mantereelle uudemman kerran :) Nautihan lomastasi; minä olen nauttinut suuresti näistä matkakertomuksistasi!

 2. Sari

  Voi että, harmittaa varmaan vietävästi, ettet näe ystävääsi ;( Mutta tokihan sinä vielä palaat Karibialle. Älä syytä itseäsi, ei kaikkea voi tulla ajatelleeksi! Olit niin keskittynyt toisen ystäväsi tapaamiseen, eikä se nyt voi olla paha asia :) Nautit nyt vain omasta risteilystäsi – Bahama ei todellakaan kuulosta kovin ikävältä paikalta :)

 3. Ann

  No voi ei :( Mulle kay ainakin niin etta kun alkuperaiset suunnitelmat menee plorinaksi, hataannyn ja teen ihan typeria (ja kalliita) paatoksia :P Pahimpia on matkatoimistot sun muut joissa pitaisi tehda paatos saman tien.. Enka ikina muista etta olis hyva poistua harkitsemiskaljalle tai jaatelolle ennenkuin varaa mitaan. No muttta, se teidan risteily tulee varmasti olemaan oikein kiva :)

 4. NG

  Päätä ei kannata lyödä enää vaan suojata se lisäiskuilta – ettei enempiä aivosoluja tuhoudu.. ;)

 5. Vadelmaponi

  Kurja kämmi ._____.

  Mutta no. Niin. Hyvä syy tehdä uusi reissu! Ellei Lilianan näkemistä voisi sittenkin mahduttaa vielä tälle reissuille :)

 6. Jonttu

  Kysymykseni koskee ihan muuta aihetta kuin Amerikkaa tai Amerikkoja (kun siellä rajalla nyt oleilet), sillä en ole ollenkaan ehtinyt sisäistämään, että olet oikeasti siellä, sillä lähdit ilman ennakkovaroituksia. En ymmärrä, miten kukaan voi pysyä noin suuresta jutusta niin hiljaa etukäteen. :)

  Ja siis kysymykseni kuuluu, että mitä öljyä suosittelisit minun lisäämään perus-XZ-hoitoaineeseeni, kun hiukseni ovat menneet nyt talvella todella hamppuisiksi ja kuiviksi ja siis myös karheiksi. Muutenkin hiukseni ovat piikkisuorat ja ohuet (tietenkin!). Olet maininnut joskus täällä blogissa, että esim. öljyistä kookos, jojoba, manteli ja avokado ovat hyviä lisiä hoitoaineeseen, mutta mikä olisi paras tähän tämänhetkiseen ongelmaani? Kuinka vähän sitä öljyä pitää sitten lisätä per pesu? Teetkö suoraan valmiin satsin hoitoainepulloon, vai lisäätkö joka pesukerta öljyä erikseen käden kautta?

  • Jonttu

   Ja hyviä risteilyjä sinulle sinne (vaikka en edelleenkään tajua, että olet niin kaukana – minusta tuntuu kuin lähes kuussa…). :) Äläkä stressaa niin paljon. Matkasi on varmasti ikimuistoinen. :)

   • Jonttu

    Niin, että jos jotakin öljyä tilaisin, niin olisiko joku noista ylitse muiden? :)

    • Sanni

     Jos yksi olisi valittava niin sanon kookos :)

  • Sanni

   että esim. öljyistä kookos, jojoba, manteli ja avokado ovat hyviä lisiä hoitoaineeseen, mutta mikä olisi paras tähän tämänhetkiseen ongelmaani?

   En valitettavasti osaa erotella noita öljyjä, kaikki ovat tuntuneet hiuksissani yhtä hyviltä. Beautybrains-sivuston kemistien mukaan oliivi- ja kookosöljy pystyvät imeytymään syvimmälle hiukseen, joten jos heitä on uskominen, valitse jompikumpi niistä :)

   Kuinka vähän sitä öljyä pitää sitten lisätä per pesu?

   Riippuu ihan hiusten määrästä ja laadusta. Ohueen lyhyeen tukkaan vähemmän, jopa teelusikallinen tai muutama pisara voi riittää ja pitkään, paksuun ja karheaan tukkaan enemmän, olen kuullut jonkun käyttävän jopa puoli desiä (!!) per hoitokerta. Kokeilemalla selviää. Minulle riittää vajaa teelusikallinen. Sekoitan öljyn hoitoaineeseen kämmenellä.

   • Jonttu

    Selvä, kiitos! :)

    • Jonttu

     Olisiko se ihan perus kylmäpuritettua vai fraktuoitua (eli joka pysyy juoksevana)?

     • Sanni

      Minulla on juoksevaa.

 7. EweS

  Voihan! :( juu eihän sitä kaikkea voikaan aina hoksata vaikka harmitus on varmaan suuri.

  Hyvää matkaa kuitenkin! :)

 8. EweS

  Ai niin! Pitikin kysäistä, muistanko oikein että olisit matkustanut myös New Yorkissa? :)

  Oletko kirjoittanut reissupostausta siitä?

 9. SL

  Julkaistu sopivasti perjantai 13 :D Tylsä homma, kuulostaa ihan sellaiselta mitä itse tekisin. Mietin nykyään esim. Skotlannin matkaa, kun siellä neljä vuotta asunut ystäväni on muuttanut takaisin Suomeen… Sinä aikana en toki siellä käynyt :/ Mutta Key West oli kyllä mielestäni vierailun arvoinen, olin siellä viikon joulukuussa. Tosi nätti ja mukava pikkukaupunki. :)

  • Sanni

   Mutta Key West oli kyllä mielestäni vierailun arvoinen, olin siellä viikon joulukuussa. Tosi nätti ja mukava pikkukaupunki. :)

   Äää…. veitsi haavassa… Nooh, ehkä minäkin sitten seuraavalla kerralla…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.