Ideoita Vanhojen Tanssit -meikkiin: kultaa ja violettia

Kultainen ja violetti on yksi lempisävy-yhdistelmistäni, ja se sopii myös hienosti juhlameikkiin. Äidyin tekemään sävyillä kaksikin eri meikkiversiota; hillitymmässä on käytetty luumuisia sävyjä, ja värikkäämmässä taas kirkkaita, siniseen ja punaiseen taittavia sävyjä.

Meikki nro. 1 sopii loistavasti esim. burgundyn, viininpunaisen tai kullan värisen puvun seuraksi, ja meikki numero 2 taas, no, ehkä vähemmän klassisen, persoonallisemman puvun seuraksi. Kummatkin meikit ovat myös aivan erityisen hyviä vihreille silmille.

PersianOpulence

Meikki nro. 1 on toteutettu L’orealin Persian Opulence -paletilla, joka tottelee tätä nykyä nimeä Golden Plum ja näyttää kauppojen hyllyillä erinäköiselle L’orealin tehtyä palettien muotomuutoksen. Golden Plumissa on kuitenkin ihan samat sävyt. Tykkään tästä meikistä hurjasti, ja olen tehnyt sen niin itselleni kuin myös töissä asiakkaille useita kertoja. Näissä kuvissa sävyt ovat valaistuksen takia ikävä kyllä niin hirveät, että meikki ei pääse täysin oikeuksiinsa. Livenä se näyttää tosi nätiltä, trust me. :)

PersianOpulence_tuto1

1. Levitän paletin punertavaa violettia liikkuvalle luomelle ripsirajaan.

PersianOpulence_tuto2

2. Levitän paletin harmaanviolettia loppuluomelle ja luomivaon yli.

PersianOpulence_tuto3

3. Levitän paletin kullansävyä sisänurkkaan violettien päälle, ja vedän sen luomivaon sisäkaareen.

PersianOpulence_tuto4

4. Häivyttelen varjostuksen rajat vaalealla kullan sävyllä (Clarinsin Nude Shimmers -paletista).

PersianOpulence_tuto5

5. Rajaan silmän tummanvioletilla kynällä (Rimmel Enchanted, ikävä kyllä tätä loistavaa kynää ei ole ollut Rimmelin valikoimassa enää pitkään aikaan). Jätän rajauksen alaluomella ulommalle kolmannekselle.

PersianOpulence_tuto6

6. Pehmennän rajauksen laittamalla päälle L’oreal-paletin punertavaa violettia. Sipaisen alaluomen sisänurkkaan kultaa, ja teen nuden sävyisen sisärajauksen. Tumma sisärajauskin sopisi mainiosti.

PersianOpulence_tuto_valmis

7. Lisään ripsivärin, ja valmista tuli. Meikki hehkuu kauniisti punertavan ja harmaamman liilan sävyissä, jotka sulautuvat saumattomasti yhteen.

PersianOpulence_tuto_valmis2

Viimeiset kuvat on otettu salaman kanssa, ja meikin sävyt melkein katosivat…..

Noniin, mutta sitten meikkiin numero 2.

Kultavioletti_tuto_meikit

Tähän meikkiin käytin monia eri sävyjä; MAC Paint Pot Nice Vice (punavioletti voideluomiväri), MAC Odd Couple (kulta-violetti duo), MAC Violet Pigment, Make Up For Ever 92 (superkirkas tumma violetti), Lumene Kulje Kanssani (kanervainen violetti) ja Clarins Nude Shimmers -paletin vaalea kulta. Rajasin silmät Indeliblen geelirajauksella sävy Venomous (sinivioletti).

Koska ette varmaankaan omista samoja luomivärejä kuin minä, niin suomeksi selvennettynä tähän meikkiin tarvitset:

  • Voimakkaan tummanvioletin
  • Keskitumman punertavan violetin
  • Keskitumman sinivioletin
  • Vaalean kullan
  • Tummanvioletin rajaustuotteen (kynä, geeli, dippieyeliner..)

Kultavioletti_tuto1

1. Hyppäsin jo parin askeleen yli säästääkseni kuvien määrää… Tässä luomen ulompi puolisko on pohjustettu MACin Nice Vicella, sen päälle on levitetty Make Up Foreverin 92:a ja sisänurkkaan on levitetty Clarinsin vaaleaa kultaa.

Kultavioletti_tuto2

2. Levitän Lumenen Kulje Kanssani -sävyä korkealle luomivakoon.

Kultavioletti_tuto3

3. Levitän MACin Odd Couple -violettia ulkonurkkaan.

Kultavioletti_tuto4

4. Häivytän varjostuksen rajoja vaalealla kullalla ja rajaan alaluomen MUFE 92:lla ja Odd Couplella. Sisänurkkaan tuttuun tapaan vaaleaa.

Kultavioletti_tuto5

5. Rajaan yläluomen ja teen sisärajaukset Indeliblen Venomous-geelilainerilla. Pysyy erinomaisesti myös limakalvolla, tosin vaatii kerrostamisen. Tässä vaiheessa taisin myös sutia muiden sävyjen päälle kevyesti MACin Violet-pigmenttiä. Ei mitenkään tarpeellinen askel tässä meikissä, mutta mä vaan halusin kokonaisvaikutelmasta hieman sinertävämmän. :)

Kultavioletti_tuto_valmis

6. Lisään ripsarin, ja valmis.

Kumpiko meikki uppoaa enemmän teidän tyyliin? Oletteko käyttäneet kullan ja violetin yhdistelmää?

Kommentit (41)
  1. toi violetin ja kullan yhdistelmä on musta tosi ihana! :)

    1. Kummassakin on violettia ja kultaa. :)

  2. Violetti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *