Karkkipäivä
Karkkipäivä

Ich muss zurück!

Joo, tiedän että sanon monestakin paikasta näin, mutta nyt tarkoitan sitä aivan erityisen suurella sydämellä.

Tänne on palattava. Pian.

Berliini_sydan

Berliini on kuulema kahdeksan kertaa Pariisin kokoinen.

Siitä voi miettiä kuinka paljon ehtii kolmessa päivässä näkemään. ;)

Joten Berliini: tehdäänkö pian uudet treffit?

Berliini_IMG_0865_2

Berliini_IMG_1018_2

Berliini_IMG_0884_2

Berliini_IMG_0779

Ei malttaisi millään lähteä mutta Hampurin juna odottaa. Huomenna on reilipassini viimeinen voimassaolopäivä. Jos tänään ei olisi pakko lähteä eteenpäin niin meikä olisi kyllä NIIN tuolla joenvarsipuistossa chillaamassa…. Hikinen juna ei voisi juuri nyt vähempää innostaa ;)

.

Ostoksiakin tuli suoritettua.

Olisikohan näissä vähäksi aikaa taas testattavaa:

Alverde_IMG_1124_2

Alverde_IMG_1128_2

P.S. Edit Hampurista; odottaessani junaa Berliinin asemalla tuli ostettua samanlainen kassillinen Alterraa Rossmannilta… ;D

Nämä on niin halpoja että voi vain suunnilleen kahmia koriin mitä mieli tekee… Yksikään tuote ei maksa yli viittä euroa. :)

Ja….

BM_IMG_0803

Hello…!

I haz it!

BM_IMG_0806

BareMineralsin Ready-puuteri, joka jäi Colmarissa saamatta Sephoran myyjän pudotettua ja rikottua ostokseni kassalla.

Täältä sain puuterin vielä euron halvemmalla kuin Ranskassa ;)

*

Tällä reissulla oli kyllä kaikenkaikkiaan sellainen olo että ”pidot vain paranivat” matkan edetessä. Amsterdamin ja Bruggen kylmyydestä Ranskan ja Slovenian kautta Berliinin 30 asteen helteeseen, ja tuntui kuin asteet olisivat nousseet myös kuvaannollisesti :)

Kommentit (16)

 1. Henna

  Nyt otsikossa lukee vain ”minun täytyy takaisin”. Jostain se palata- tai päästä-verbi olisi loppuun tungettava.. ;-)

  • Sanni

   Noo, vähän ruotsin kautta vedetään ;) På svenska kan man ju säga ”jag måste tillbaka” kun tahtoo sanoa ”Mun täytyy päästä takaisin” :) En valitettavasti puhu saksaa.

   • Laura

    Hyvin voi saksaks sanoo just noin. Berliini on ihana!

   • Tiia

    Onhan tuo otsikko ihan korrektia saksaa, yst. terv. ent. kääntäjäopiskelija. :) http://www.duden.de/rechtschreibung/zurueckmuessen

    Mutta sitä piti oikeastaan sanomani, että tuo Alverden kaakaovoi-hibiskusvoide on parasta ikinä, hyvä valinta! Tulee mieleen suklaakeksit tai -jäätelö.

    • Sanni

     Onhan tuo otsikko ihan korrektia saksaa

     Joo, itse asiassa mun Hampurin CS-housti Meikekin sanoi, että ihan oikeaa saksaa tuo on, ja tarkoittaa just sitä mitä halusin sanoa :)

     • Jonttu

      ’Ich muss zurück’ on täysin oikein. :)

      Ja Alverden tuotteet ovat tosi ihania.

 2. L

  Minun meikkipussistani löytyy juuri tuo sama puuteri ja en voi muuta kuin kehua! Harmittavan kallis Suomessa :/

  • Sanni

   Joo, taitaa olla jotain yli 50 euroa… Saksassa 29 e. BM on varmaan yksi suurimman Suomen hintalisän sisältäviä tuotesarjoja… :/

 3. ansku

  Moikka ostitko baremineralsin puuterin Douglasista ??

  • Sanni

   Karstadtista. Ja tiedoksi Berliinin vierailijoille jotka mahdollisesti etsivät Bare Mineralsia; Karstadt-tavarataloista ainoastaan Steglitzin Schlossstrassella sijaitsevassa liikkeessä on koko BM:n valikoima.

   Douglaseista en osaa sanoa, niissä Douglaseissa joissa kävin oli vain Starter Kittejä.

 4. nina

  Berliini on niin ihana! Roudasin sieltä paljon tosi edullista kosmetiikkaa kotiin. Voi kun täältäkin sais niin edullisesti! Ja sit se Berliinin ilmapiiri. Pari kertaa oon siellä käynyt ja voisin käydä siellä joka vuosi! Ruoka oli hyvää ja olutkin, toki. :) Jalkapalloakin kävin kattomassa.

 5. Jessii

  Ostitko Alverden Fuss Balsam Limette jalkavoidetta? Se on hyvä tuote. Myös Alverden kosteuttava creme suihkuvoide on hyvää, mango papaija.

  • Sanni

   Ostitko Alverden Fuss Balsam Limette jalkavoidetta?

   Kyllä, kun sitä suositeltiin :)

 6. bubbs

  Berliini on pökerryttävän ihana, mutta mulla hinku takaisin Hampuriin on vielä kovempi. Berliinin upeutta osasin odottaa, mutta Hampurin kohdalla se tuli ihan puun takaa. Mikä ihmeellisen upea tunnelma!

  Amsterdamista en tykännyt yhtään, vapaamielisyys tuntui päälleliimatulta ja tunnelma liian sisäsiistiltä ja porvarilliselta. Kaunis kaupunkihan se on, mutta jos tunnelmaa ei vaan ole, riittää kun katsoo kuvia.

 7. Laura

  Hii! Palailin sun vanhojen berliinipostausten pariin kun mietin mitä kaikkea roudaan sieltä mukaan kun huomenna sinne lähden muutamaksi päiväksi. Lähi-Rossmannin ostin tyhjäksi asuessani Kölnissä pari vuotta sitten ja äimistelin joka kerta ääneen, miten opiskelijabudjetilla voi oikeasti olla varaa tällaiseen!

  Ps. Aina kun haen sun blogia kännykällä, mun autocorrect tarjoaa nimeä ”karkkipiispa” et jos joskus haluut vaihtaa blogin nimeä, niin… :D

  • Sanni

   Ps. Aina kun haen sun blogia kännykällä, mun autocorrect tarjoaa nimeä ”karkkipiispa” et jos joskus haluut vaihtaa blogin nimeä, niin… :D

   :) :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.