I Love Me! Harmia ja messutärppejä

I Love Me -messuja on odotettu viimeiset kolme vuotta kuin kuuta nousevaa. Ainakin allekirjoittanut on odottanut, sillä en tiedä toista yhtä ihanaa ja inspiroivaa työympäristöä. ❤️

Työ näillä messuilla on aina ollut mulle vuoden kohokohtia, ja koronan pakottama tauko on tuntunut todellakin tylsältä. Rakastan asiakkaiden kohtaamista, eikä missään ympäristössä kohtaa näin paljon iloisella mielellä olevia innostuneita asiakkaita jotka saapuvat paikalle varta vasten löytämään ihania tuotteita alehinnoin ja saamaan ammattilaisten vinkkejä tuotteisiin ja ihonhoitoon. Positiivinen tunnelma ja luonnonkosmetiikan – ja itsestään huolenpidon ja arkisen hemmottelun – ihanuus on käsin kosketeltavaa..!

Ja nyt, kun messut viimein palaavat tänä viikonloppuna pitkän tauon jälkeen ja mä odotin innosta soikeana työkeikkaa messujen jokaiselle päivälle….

Tapahtuu tämä. 😭😔

Olen niin sanoinkuvaamattoman harmissani ettei ole tosikaan. No, ’harmissaan’ on lievä ilmaisu, kyllä tähän saa vapaasti laittaa joukon voimasanoja. Voisin melkein pillahtaa itkuun kuin pieni lapsi joka menetti karkkinsa.

Sinne meni mun messut. 😔

Mutta minkäs näille voi ja elämä on. On vain niin ironista, että kolmeen vuoteen en ole ollut kipeä ja kolme vuotta olen näitä messuja odottanut, ja sitten mun pitää saada korona lopulta just nyt. 

(Mulla ei ole mitään voimakkaita oireita toistaiseksi; kurkku alkoi tuntua oudolta Kreikasta palattua ja tein eilen testin: negatiivinen. Tänään aamulla kurkku tuntui selvästi karheammalta ja korvatkin tukossa. Tein uuden testin: positiivinen. Mutta nuhaa, yskää, kuumetta tai kipuja ei ole.)

No, ottakaa te muut messuille menijät ilosta kaikki irti, kyllä siellä on varmasti tosi mukava tunnelma kun moni on kaivannut tätä tapahtumaa. 💕 Jaan tässä teille nyt joukon messutärppejä mun osastolta eli Jolien osastolta, näitä tuotteita muiden joukossa olisin ollut paikan päällä teille suosittelemassa.

Jolien osasto on numero 6e40 ja sijaitsee ihan lähellä messualueen pääsisäänkäyntiä.

Disclaimer: Jolie on osa Transmeria ja mä puolestaan teen töitä Transmerille. 

I LOVE ME MYÖS VERKOSSA

🎉 Myös Jolien verkkokaupassa on meneillään I Love Me -kampanja, joten jos et pääse messuille, verkosta löytyy valtava määrä tarjouksia, jopa -40%. Tarjoukset ovat voimassa 25.10. saakka eli vielä messujen ylikin.

Kurkkaa tarjoukset prosenttiluokittain ja tuotemerkeittäin täältä (ylimpänä ovat supertarjoukset, skrollaa sivua hieman alaspäin niin pääset tuotemerkeittäin listattuihin tarjouksiin.)

Verkon tarjoukset ovat osittain erilaisia kuin I Love Me -messuosastolla Helsingin messukeskuksessa, ja messuilla on sellaisia tarjouksia, joita ei ole verkossa. Kuten päin vastoin. :) Esimerkiksi Cattierin kaikki tuotteet ovat Jolien messukampanjassa -30%, mutta messuilla Cattierilta on vain ihan muutama tuote. Kaikki brändit ei valitettavaasti mahdu mukaan kun meillä on niin valtava portfolio eri brändejä…

KOSTEUTTAVIA KASVOVESIÄ

Hyvä, kosteuttava kasvovesi on ihonhoitorutiinin tärkeimpiä tuotteita! Kokeilisitko jotain ihan uutta ja jopa ylellistä, vai luotatko vanhoihin suosikkeihin?

Whamisan Deep Rich Toner on kosteuttavien kasvovesien klassikko. (Suosittelisin myös suihkemaista Mist-versiota, mutta se on loppu varastosta.) Deep Rich Tonerin 155 ml koko on messutarjouksessa 35€ (norm. 53,90€). Muuten kaikki Whamisan tuotteet ovat messuilla vähintään -25% tarjouksessa. Verkosta puolestaan voit poimia kaikki Whamisat -30% tarjoushintaan.

Laveran Hydro Sensation Mist on edullisten kasvovesien rakastettu tähti. Yksi eniten kiitosta blogin lukijoiltakin saanut kasvosuihke sisältää mm. hyaluronihappoa, levää, ksylitolia ja viinirypäleuutetta. Messuosastolla tämä kasvovesi odottaa sinua hintaan 8€, verkossa hintaan 7,63€.

Novexpertin suositut kasvovesisuihkeet ovat saaneet rinnalleen kiinnostavan uutuuden, Perfect Glow Mistin. Perfect Glow Mist’n pääpointti on kirkastaa ihoa ja tuoda antioksidanttista suojaa, mutta toki suihke myös kosteuttaa.

Tästä tuli heti mun oma suosikkisuihke Novexpertilta! 😍 EGCG:tä (vihreästä teestä saatava antioksidantti), ruskolevää, merinarsissiuutetta sekä intialaista balanites roxburghii -puun siemenöljyä sisältävä suihke lupaa jopa häivyttää pigmenttimuutoksia, ei pelkästään heleyttää. Suihke on osa Novexpertin uutta Polyphenols-nimellä kulkevaa antipigmentaatio-sarjaa. Novexpertin käyttämä EGCG on 200% stabiilimpaa kuin tavanomainen EGCG. 💪 Kiitosta suihke saa myös ihanan omenaisesta tuoksustaan!

Perfect Glow Mist on messutarjouksessa ainoastaan verkossa hintaan 20,93€ (norm. 29,90€). Messuosastolta puolestaan löytyy vanha tuttu Hyaluronic Smoothing Mist -suihke hintaan 15€ (norm. 25,20€).

TEHOKKAITA SEERUMEITA

Täydennä varastot ihanilla seerumeilla!

Aloitetaan eniten suosittelemallani kaksikolla, mahdottoman hyvillä Mádaran jelly-seerumeilla. Nämä kaikille sopivat pehmeän geelimäiset herkut niittävät suosiota, eikä ihme. Nerokkaan simppeli koostumus tuntuu hyvältä ja toimii! (Ja sopii täydellisesti pariksi öljy/seerumi-sekoitukseen!)

Alkuperäinen Time Miracle Hyaluron Jelly sisältää korkeamman pitoisuuden hyaluronihappoa ja on kaksikosta anti-age-vaikutteisempi. SOS-linjan Rose Jelly on vaikutukseltaan rauhoittavampi ja sopii herkemmälle ja helposti ärtyvälle iholle. Kumman tahansa valitset, saat taatusti erinomaisen ihon kosteuttajan. Messuhinta Time Miracle -jellylle on 27,93€, Rose-jellylle 25,50€. Sama tarjous on voimassa sekä Messukeskuksessa että verkossa.

Whamisan Cactus-seerumi edustaa omalla tavallaan Mádara-jellyjen eksoottista vastinetta. Idea ja vaikutus on pitkälle sama: tehdään äärimmäisen kosteuttava ja simppeli koostumus, joka rauhoittaa ihoa ja tuo ihoon antioksidantteja. Whamisan Cactus-seerumissa tämä saavutetaan 99% kaktusviikunauutepitoisuudella. Jännän siirappimainen ja röyhkeän pätevästi kosteuttava koostumus on ihastuttanut suomalaiset ja seerumista on tullut meillä bestseller. Kokeile tätä, jos kaipaat vaihtelua hyaluronihapposeerumeille!

Messuilla Cactus-kosteuttajan saa hintaan 35€, verkossa tarjous on 34,91€ (norm. 52,90€). (Verkossa saatavilla on myös limited edition 100 ml pullo, nyt tarjouksessa 63€.)

Urangin hienostuneet ampulliseerumit jatkavat korealaista osaamista. Vaaleanpunainen, italianolkikukkaa ja kvinoaproteiinia sisältävä Pink Everlasting -seerumi on oma henkilökohtainen ykkössuosikkini luonnonkosmetiikan anti-age-seerumeista. Messutarjous tästä ihanasta seerumista on 55,12€ (norm. 68,90€), sekä osastolla että verkossa.

Muut kolme ampullia löydät vain messukeskuksen tarjouksista, ja ne lähtevät aivan huikeaan 30€ tasarahahintaan. 🔥

Turkoosi Cica Soothing –”pallero” sisältää runsaasti rauhoittavaa ja kosteuttavaa centella asiaticaa, ja on valintasi, jos etsit laadukasta kosteusseerumia herkästi reagoivalle ja ärtyvälle iholle. Cica-ampulli toimii mainiosti myös yleiskosteuttajana kosteusköyhällä iholla.

Sininen Blue Power Ampoule taas vahvistaa vaurioitunutta suojabarriääriä ja sopii iholle, joka on syystä tai toisesta ajautunut stressitilaan ja epätasapainoon. Blue Power sisältää kaktusviikunauutetta, mutta eri lajiketta kuin Whamisan Cactus-seerumi. Blue-ampulli tuo avun, kun ihollasi tuntuu olevan ”kaikenlaista ongelmaa”, etkä oikein osaa määritellä mikä mättää. Usein stressitila johtuu heikentyneestä suojamuurista ja iho normalisoituu, kun barriäärifunktio saadaan eheytettyä.

Keltainen Yuya Vita -ampulli sopii kirkastamaan ja tasapainottamaan rasvoittuvaa ja sekaihoa. C-vitamiinipitoinen yuzu-hedelmäuute kirkastaa ihoa sekä hillitsee epäpuhtauksia ja liiallista talintuotantoa.

Novexpertin C-vitamiiniseerumi ei paljon esittelyjä kaipaa. Tämä oranssin värinen C-vitamiiniklassikko tuntuu iholla ihanan raikkaalta, kosteuttaa, heleyttää ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Tämä on se ”jos pitäisi valita vain yksi seerumi”… Messuilla tämän hedelmäisen tuoksuisen tehotipan saa hintaan 35€, verkossa hinta on 35,14€. (Muutamien senttien erot hinnoissa johtuvat siitä, että messuilla moni tuote on saatavilla tasarahahintaan kun taas verkossa pätee prosenttialennus.)

Edullisten seerumien puolelta Laveran Hydro Sensation, Laveran Firming ja Mossan Glow Cocktail ovat loistava kolmikko. Kosteuttavan Hydro Sensationin tuntee moni, mutta oletko vielä kokeillut bakuchiolilla rikastettua juonteita silottavaa Lavera Firming-seerumia tai Mossan pigmenttimuutoksia häivyttävää, lakka- ja kvittenuutetta sisältävää Glow Cocktail Illuminating -seerumia? Kokeilepa joskus, näissä on äärimmäisen miellyttävä maitomainen ja pehmentävä koostumus.

Hydro Sensation -seerumin saat messuilla hintaan 10€  🥳  ja Firming-seerumin hintaan 20€ (verkkohinnat 12,74€ ja 20,90€). Mossan Glow Cocktail -seerumi on verkossa messutarjouksessa 9,94€, messukeskuksessa on vähintään -21% normaalihinnasta.

Vähemmän tunnettuna tärppinä heitän ruotsalaisen korkealuokkaisen ”raakaluonnokosmetiikkasarja” Tash Sisterhoodin Epic Deep Nourishing Glow-seerumin. Erittäin mielenkiintoinen ja miellyttävän maitomainen koostumus sisältää mm. harvinaisempaa tupakka-kasvin uutetta jonka vaikutus on superantioksidanttinen. Muita aktiiviaineita tässä hienostuneessa emulsiomaisessa seerumissa ovat oliiviuute, arganuute, granaattiomenan siemenöljy sekä merellinen superyrtti merifenkoli.

Messuhinta tälle ylelliselle seerumille on 60€ (norm. 84,50€), verkosta pullo irtoaa vähän tyyrimpään tarjoushintaan 67,60€.

MEIKKEJÄ

Alima Puren upea premium-mineraalimeikkipohja, joka muuten on Jolien myydyin meikkipohja, on messuilla hintaan 25€ (norm. 37,90€). Tämä on oma nykyinen suosikkimineraalipohjani, tai on ollut jo pitkään, koska se on kaikista tuntemistani mineraalipohjista peittävin ja silkkisin. Lisäksi Alimalta on löytynyt mun jatkuvasti tummenevalle iholle täydellinen sävy (Beige 4). Verkkokaupan I Love Me -hinta Aliman-mineraalipohjalle on 26,53€.

Absolutionin Le Multi Correcteur on ihan paras luonnonkosmetiikan peiteaine. Se on erittäin peittävä ja koostumukseltaan miellyttävän voidemainen. Huom: Abson peiteaine on sen verran kostea, että vaatii ihanteellisesti kevyen kiinnityksen puuterilla. Verkossa peiteaineen tarjoushinta on 27,12€. Messujen tarkkaa hintaa en itse asiassa ole saanut käsiini, mutta alennus on vähintään sama kuin verkossa tai enemmän.

Kjaer Weis Im-Possible Mascara on yksi parhaista luonnonkosmetiikan maskaroista. Ellei jopa paras, mutta kuten todettua, tätä nykyä luonnokosmetiikan ripsareiden taso on kohonnut kauttaaltaan monella merkillä. Im-Possible-ripsarin saat messuilta hintaan 25€ (norm. 37,40€). Ei tarjousta verkossa.

Couleur Caramel on toinen hyvä tärppi mitä tulee luonnonkosmetiikan maskaroihin, ja kaikki sarjan ripsarit odottavat sinua messuilla hintaan 17€ (norm. 25,30€). Verkossa tarjous on 17,71€. (Kaikki CC:n meikit ovat Jolien verkkokaupassa -30%.) Couleur Caramelin ripsariesittelyni löydät täältä.

Ja totta kai Mádara! Mádaran ripsarit ovat CC:n tavoin -30% tarjouksessa niin messuilla kuin verkossa. Muita Mádaran meikkitärppejä ovat ihana Skin Equal -meikkivoide sekä törkeän ihanat Glossy Venom -huulikiillot.

Laveralta messuilla on mukana erä huulipunia hintaan 5€, samoin suositut kulmageelit maksavat vain vitosen. Ihanat poskipunat maksavat kympin. Charming Rose on ehkäpä maailman paras ja imartelevin poskipunasävy!

Tuoksuja!

Aimée de Marsin 12 top seller -tuoksua ovat messutarjouksessa 30€. 😍 Mun suosikeista mukana ovat pirskahtelevan sitruunainen Divine Émeraude, shampanja-puuterinen Mystique Amethyste sekä lämpimän puinen unisex-tuoksu Terra 21. Myös jännittävän marjainen oriental-tuoksu Sensuel Rubis on liittynyt vahvasti Aimée-suosikkeihini; sen yllättävä, vadelmainen alkunuotti tuo vahvan suitsukkeiseen, nahkaiseen ja pippuriseen kroppaan yllättävän twistin. Rubis on saattanut jopa kiriä alkuperäisen itämaisen Aimée-suosikkini Sensuelle Sulisin ohi. 💯

Muut messutarjoustuoksut ovat Belle Aphrodite, Petillante Aurore, Douce Ophelia, Belle Rose, Mythique Iris, Lily Ambre, Doux Saphir ja Eau 21.

Verkossa Aiméet ovat niin ikään -40% tarjouksessa, ja muistattehan pienet näytekoot (1,5ml), joiden kautta on kiva tutustua tuoksuun ennen täysikokoisen ostopäätöstä. Näytekoot maksavat 2,40€ (norm. 4,20€).

MUITA SEKALAISIA TÄRPPEJÄ

Nämä tarjoukset ovat saatavilla vain verkossa.

Ykkössuosikki silmämeikinpoistoon, Cattierin ihana hellävarainen (ja silti kestävänkin silmämeikin poistava) Pulpe Fondante -miselligeeli, on verkon messutarjouksissa hintaan 11,90€ (norm. 17,00€) Huom: ei poista vedenkestävää ripsaria. WP-ripsarin poistaa Cattierin BiPhase-silmämeikinpoistoaine, sekin mainio tuote.

Haut-Ségalan supertehokas yhden raaka-aineen ruusunmarjaöljy on verkossa tarjouksessa 18,84€ (norm. 31,40€). Tämä pullo sisältää 100% Rosa Rubiginosa -laadun ruusunmarjansiemenöljyä, joka on koostumukseltaan ruusunmarjaöljyistä kaikkein A-vitamiinipitoisin ja täten eniten anti-age-vaikutteinen. Täyteläinen koostumus sopii loistavasti myös kuivalle iholle.

Nurmen superihanat, hemmottelevat suola- ja sokerikuorinnat lähtevät messujen kunniaksi -40% hintaan 11,85€ (norm. 19,75€). Mun suosikki on varmaan Tyrni-Appelsiini, ihan vain kiitos tajuttoman herkullisen appelsiinin tuoksunsa.

Kaikki Jolien I Love Me -verkkotarjoukset löydät täältä.

***

Mä jään tänne kotiin nuolemaan haavojani ja olemaan hieman suruinen, mutta seuraan messutunnelmaa somessa ja olen etänä hengessä mukana.

Kuinka moni teistä on menossa paikan päälle Helsingin messukeskukseen? Onko ollut ikävä I Love Me’ta? Mä olen ollut messuilla töissä jo silloin, kun niiden nimi oli simppelisti ”Kauneusmessut” ☺️ Ja hei, muistan, kuinka luonnonkosmetiikan brändit mahtuivat muinoin messuilla yhdelle pienelle käytävän pätkälle…! Kyllä ovat ajat muuttuneet..!

kauneus ihonhoito ihonhoitotuotteet
Kommentit (20)
 1. Feel you!
  2,5 vuotta mä sitä välttelin ja tälläkin viikolla mulla kotitestit on näyttänyt negatiivista. Mutta koska oireilu on ollut samaa kuin poikaystävällä ja viime viikonlopun seuralaisena olleella ystävällä, peruin messureissun ja oon lepuutellut tän viikon kotosalla. Näillä kahdella siis positiiviset testitulokset.

  Mutta ensi vuonna aion todellakin ottaa ilon irti elämästä. Facebook on muistutellu mua koko viikon aiempien vuosien messupäivityksistä..

  Toivottavasti selviät lievillä oireilla. Itellä nyt siis jo olo normaali.

  1. Voi hemmetti. Ensi vuonna pitää ehkä valmistautua messuihin eristämällä itsensä karanteeniin viikkoa aikaisemmin, että mikään pöpö ei estä osallistumista.

   Ajoitus ei tosiaan olisi voinut olla huonompi. 😞😠 Paitsi okei – jos olisin sairastunut jo Kreikassa juuri ennen kotiinpaluuta, sitten olisi tullut vielä kalliimpi covid.

   Toivottavasti nähdään messuilla vuoden kuluttua..!

   (Mulla oireet tänään pahentuneet, tosin edelleen perusflunssan mukaisia.)

 2. Helsingin Anna
  21.10.2022, 10:33

  Korona pilasi täälläkin messuilut. Ja sama juttu, kun sulla, ensin terveenä 3 v ja nyt sitten täysosuma. Menenkin nyt heti selailemaan alennuksia netissä. Paranemisia!

  1. Damn..! Sanon täällä pari voimasanaa sinunkin puolesta..! On tämä kyllä perseestä. 😫

   Paranemisia sinullekin ja ensi vuonna sitten..!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *