Hyvää uutta vuotta!

Kuvat ovat kauheita ja meikkaus vähän liikuttava ja voi olla että poistan koko postauksen myöhemmin, mutta ajattelin silti esitellä yritykseni tehdä naamiomainen uuden vuoden meikki.

Tämä meikki ei todellakaan tule edukseen salamavalossa, joka saa kultamaalin näyttämään ihan hirveälle etenkin otsan kohdalla. Noo, tämä oli eka kerta kun ylipäänsä maalaan iholle, joten ehkäpä jäljen laatu johtuu siitäkin… Mutta kauempaa tarkasteltuna meikki näyttää aika hauskalle!


Meikkiin käytetty:
* Grimas Crème Make-Up Pure #702 (kultainen väri)
* Sante Liquid Eyeliner
* Laveran musta kajal
* NYX Fabulous Lashes #123


Kuvassa näkyy myös uusi, tummempi hiusvärini.

Odotan oikeasti todella innolla että vuosi 2010 pyörähtää käyntiin, sillä minulla on tosi kivoja juttuja edessä! Muutamme tammikuussa aivan ihanaan asuntoon ja aloitan työt samassa firmassa missä olen suorittanut työharjoittelua. Pääsen siis vihdoin töihin kosmetiikan pariin! Tilanteeni on jollain tapaa samanlainen kuin työahdistustaan hiljattain pohtineella Golden Girlillä, eli työni tulee olemaan vain osa-aikaista eikä sillä juurikaan voi itseään elättää. Mutta minulle osa-aikainenkin työ kosmetiikka-alalla on ilon aihe, sillä en kuvitellut saavani minkäänlaista työtarjousta nyt kun on lama. Olen ollut viimeiset viisi vuotta töissä aivan eri alalla, ja olen todella innoissani siitä että pääsen vihdoin vaihtamaan työhön jossa olen enemmän elementissäni…! :)

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille ja ottakaa iisisti rakettien kanssa!

Kommentit (21)
  1. 35 kiloa kosmetiikkaa
    31.12.2009, 21:47

    Hei vitsi huippu tuo naamiomeikki. Pitäisikö itsekin kokeilla, kun kaverin synttäreillä on naamiaispakko :P

  2. Heiii ripset näyttää tosi hyvälle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *