Hylätyt

Meikkileikeissäni ovat yhdet kaverit valitettavasti jääneet pikkuhiljaa hiekkalaatikon ulkopuolelle.

Kynät.

Olen niin pahoillani, kynäset.

Meillä oli monta hyvää yhteistä vuotta. Yli kymmenen. 14-vuotiaasta vaille kolmikymppiseksi käytin rajaamiseen yksinomaan kyniä tai luomiväriä.

Nyt säännöllisessä käytössä on enää kolme kajalia; IsaDoran ihonsävyinen, MACin musta ja Rimmelin violetti. Näistäkin vain IsaDoraa käytän viikottain (lähes päivittäin, oikeastaan), MACia ja Rimmeliä harvemmin.

 

Miksi olen hylännyt kynät? Mitä pahaa ne ovat tehneet?

En vain enää pidä kynän jäljestä. Katsokaa. En saa kynärajausta millään aivan ripsen tyveen, aina jää näkyviin pieni kaistale ihoa kynän ja ripsien väliin.

Nestemäisen eyelinerin taas saa aivan ripsen tyveen, sillä siveltimen kärki on moninkertaisesti ohuempi ja tarkempi kuin kynän kärki.

Rajaustyylini on myös muuttunut vuosien saatossa, ja nykyään teen lähes poikkeuksetta joka meikkiin pitkän siipirajauksen. Kynällä en saa kunnollista siipeä tehtyä, kynä-ressut ovat siihen liian paksuja ja kömpelöitä.

Nyt hiekkalaatikolla jyräävät nestemäiset ja voidemaiset rajaukset. Perinteiset dipattavat eivät kuulu suurimpiin suosikeihini, mutta BeYu’n lainerit ovat tosi hyviä ja näitä käytän paljon. (Ja BeYu’tahan ei enää myydä Suomessa, oletan että joku kohta kysyy mistä näitä saa.)

Kätevällä tussieyelinerilla saan tarkimman ja ”graafisimman” rajan, mutta miinuspuolena on rajausjäljen helppo suttaantuminen jos silmä vaikka vuotaa.

Parhaan ja kestävimmän rajauksen saan vedenkestävällä voidemaisella eli geelieyelinerilla. Näitä minulla on n. kymmenessä eri värissä kirkkaansinisestä oranssiin.

Geelieyelinerit ovat syrjäyttäneet minulla perinteisen kynäkajalin sisärajauksissakin, sillä geelieyeliner vain pysyy paremmin.

MACin Smolder saa usein katsoa syrjästä kun vetäisen sisärajaukset Essencen halpisgeelillä.

Hylätyt.

Voi kaverit. Vähän surettaa, sillä minulla on niin paljon ihanan värisiä kyniä.

Mutta aika aikaansa kutakin.

Kun silmäluomeni tästä vielä rutistuvat iän myötä, on yhä vain epätodennäköisempää että enää palaan kynärajauksiin.

* * *

Mitenkäs teillä? Kynä vai nestemäinen?

Suosittelen uudemmille lukijoille myös tätä vanhaa postausta, jossa esittelen kaikki nestemäiset ja voidemaiset eyeliner -tyypit:

EYELINERIT

Kommentit (70)
  1. haluaisitko myydä? :)

    1. En…. :) Harakka jemmaa aarteitaan! ^_^

  2. Itse komppaan kyniä. Ne ovat paaaljon pehmeämpiä kuin geelit/tussit/dipattavat. Omaan silmääni (pienet, syvällä päässä + kalpea iho) ei sovi kovat rajausjäljet.
    Ja et kyllä ikinä arvaa! Geelieyeliner, se, jonka pitäisi olla kaikista kestävin eikä lähde kulumallakaan pois… No, mulla lähtee yläsisäluomelta tehden rajaukset alaluomellekin. Mikähän on vikana? Eikö vain sovi mun silmille? Merkkinä Inglot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *