Karkkipäivä
Karkkipäivä

Huutajaistuotteista

Hei te muutamat jotka vielä odottelette huutajaistuotteitanne! Jätin ne tuotteet, joiden postimaksu ei näkynyt tililläni ennen matkaan lähtöä, Mr Karkkipäivän postitettaviksi. Hän on ollut tällä viikolla aika lailla menossa eikä ehtinyt alkuviikosta postiin. Sain viestin, että viimeisetkin tuotteet on kuitenkin postitettu eilen keskiviikkona. Toivon mukaan saatte ne siis tämän viikon aikana. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitten vielä viesti kahdelle huutajalle joilta en ole saanut vastausta sähköpostiviesteihini:

nimimerkki maawo, joka huusit IsaDoran Gelato -luomivärin – en ole vielä saanut maksua, haluatko pitää huudon? :)

nimimerkki hekuli, joka huusit Natural Coden Lulu -luomivärin – palauttaisin mielelläni sen ylimääräisen postikulun jonka olit maksanut. :)

. . .

P.S. Mun hiuspohja on niiiiin likaisen tuntuinen…… Näin siis alkoi palashampoo-experience. Nohh, täytyy vain pitää hiuksia tiukasti nutturalla ja yrittää unohtaa tuo tyvi…. :p

Kommentit (18)

 1. Tiia

  Jos Maawo pitää hiljaiseloa. Gelato kiinnostaisi… :) Vaikka huutajaisten henki ei taida ihan näin toimia. :) Ihanaa reissua.

 2. Jenni

  Jos maawolle ei toi luomiväri kelpaa niin mä voin ottaa sen :)

 3. greencorbie

  Kokeile ruokasoodaa puhdistukseen! On aika ytyä tavaraa, mutta puhdasta tuli. Tein joskus nimittäin harharetken elämään ilman ”pahaa” kosmetiikkaa ja pari viikkoa jaksoin pestä hiuksia ruokasoodalla ja huuhdella etikalla. :D Nykyään kiskon silikonia silikonin päälle latvoihin ja olen ihan onnellinen näinkin…

  • Sanni

   Ruokasoodaa? :D Huhhuh… ^_^

 4. Hosuli

  …ja jatkoksi edellisen postauksen kommenttiin: palashampoota pitää käyttää jonkin aikaa ennen kuin hiukset tottuvat. Mulla ei tainnut mennä kuin muutama kerta.

  • Sanni

   Joo, olen varautunutkin siihen että aikaa menee. :) Flow’n ohjeissa taitaa lukea että hiusten tottumiseen voi mennä 5-10 pesukertaa…. Katsotaan miten mun tukalla. :)

   • greencorbie

    Google it! :)

    • sama kuin ed

     Heh tietotekniikkataitoni… Vastaukseni on siis edelliseen ruokasoodajuttuun, se toimii oikeasti. Näitä ei tartte julkasta. :D

     • Sanni

      Aha :D Heh. Note to self: lue kaikki kommentit läpi ennen julkaisua ^_^

    • Sanni

     Niin siis – google what? :) Sekö että menee aikaa että hiukset tottuu palashampooseen? Enköhän mä näillä tiedoilla jo pärjää..! ^_^

     (Ainakin kommenttisi tuli palashampootuttumiskeskustelun alle ;))

 5. Bambu

  Kyllä se siitä. nimim. Neljä-vuotta-ilman-shampoota :)

 6. Tiia

  Mä voin uhrautua lunastamaan tuon luomivärin, jos ei huutaja ilmoittaudu;)

 7. pömppä

  Mulla on nyt menossa jo 3. Flown palashampoo. Itsellä ainakin alkuun tuntui, että hiuspohja rasvoittui nopeammin ja tuntui muutenkin oudolta. Netissä varoiteltiinkin, että voi kestää muutaman pesun ajan, kun hiuspohja puhdistuu vanhoista kemikaaleista. Muutaman pesun jälkeen tilanne kuitenkin normalisoitui ja nyt en enää pysty elämään ilman :)

 8. Shampoopala

  Shampoopalaan tottuu yllättävän äkkiä. Kannattaa huuhdella hiukset esim. vadelmaviinietikalla ja vedellä pesun jälkeen. Myös palalla on väliä. Itselläni se lähmäisyys meni ohi heti kun vaihdoin hoitavammasta hamppu-turve-saippuasta pesevämpään teepuuöljyversioon :)

 9. Tiltu Kultu

  Hassua, että mulla ei ole pää jäänyt lähmäiseksi koskaan palashampoosta. Pystynkin täysin sujuvasti käyttämään normaalia ja palashampoota sekaisin eli periaatteella ”kumpi sattuu käteen ensin”.
  Palashampoon jäljiltä tukka jää ehkä vähän ryhdikkäämmäksi.
  Toki jos Sanni ei ole tottunut käyttämään muotoilutuotteita tukassa kuten minä, voi ero tuntua isommalta.

 10. Äni

  Täälläkin olisi yksi kiinnostunut tuosta Isadoran paletista. Jos ei mene alkuperäiselle huutajalle, voisikohan sen ”arpoa” muiden kiinnotuneiden ostajien kesken? (Maksua vastaan of course, ei ilmaiseksi.)

  • Sanni

   maawo ilmoittautui ja kertoi että maksu on tulossa :)

 11. Nimetön

  Palashampoo on paras! :)) kyllä se tahmeus siitä katoaa kun vain sinnikkäästi pesee!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.