Karkkipäivä
Karkkipäivä

Huulipunavallankumous perjantaina

Huomenna 16.5. vietetään Huulipunavallankumousta. Haaste on osa Punainen-kampanjaa, jonka tarkoituksena on edistää naisten sydän- ja hengitysterveyttä. Kampanjassa ovat mukana Suomen Sydänliitto ja Hengitysliitto.

Punaa  sinäkin huulesi huomenna naisten sydän- ja hengitysterveyden puolesta!

Huulipunavallankumous_ehdokkaita

Minäkin lähdin mukaan kampanjaan, ja kokosin tässä juuri lempparihuulipuniani joista valitsen huomiselle vallankumouspunan.

Vähän inspiraatiokuvia…

Tehtävä: bongaa sivulta Mr. Karkkipäivä ;)

Huulipunavallankumous__

Huulipunavallankumous

Huulipunavallankumous_

…joku saa taas kynsislaagin…. ^_^

  Huulipunavallankumous_ehdokkaita2

Aiotko sinä osallistua? :)

Millä värillä lähdet mukaan – ovatko sinun huulesi pinkit, oranssit, liilat, roosat vai klassisen punaiset?

Kommentit (40)

 1. Monsku

  Toki hyvän asian puolesta täytyy huulet punata. :) Olen muutenkin yrittänyt opetella käyttämään huulipunia, kun aina ennen olen ollut huulikiiltotyyppi. Vaaleanpunaiset ja pinkit punat ovat minulle kaikkein kotoisimpia, mutta ehkä tänään voisi kokeilla vaikka jotain korallin sävyä. Täytyypä kaivella meikkilaatikoita, niistä pitäisi muistaakseni löytyä ainakin Blascon ja MAC:n koralliset punat. :)

 2. Märzu

  Mikä ihana huulipuna on alemman kuvasarjan alavasemmalla? :)

  • Sanni

   Viva La Divan Red Night. :)

 3. elli

  Tänään on jopa kaksi sävyä ollut huulilla! Aluksi maybellinen shocking coral ja nyt we care iconin perfect nude pink. Aloin vasta kk sitten käyttämään huulipunaa ja nyt oon jo ihan hulluna niihin :D

 4. Tiitu

  Mä käytän usein hieman oranssihtavia/korallisia. Muutens, onko sulla Lily Lolon huulipunia? Jos on, niin voisitko tehdä niistä postauksen? Ittellä on muutama, kaksi ihanaa ja yhdestä en tykännyt yhtään. Nettisivuilta kauheen vaikea saada käsitystä minkä värisiä ne oikeesti on…Mutta tykkään kovasti koostumuksesta ja INCIkissäkään ei ole mitään ”pelottavia” kemikaaleja. :D

  • Sanni

   Muutens, onko sulla Lily Lolon huulipunia?

   Olen saanut muutamia testiin mutta en ole tullut kokeilleeksi kun sävyt eivät aiheuttaneet mitään ”Oooo!” -reaktiota :) Olivat niin taviksia.

   Lupaan kokeilla joskus ja kirjoittaa miltä laatu tuntui. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.