Karkkipäivä
Karkkipäivä

Huulipunatyttö

Huulipunainnostukseni jatkuu. Olen ostanut kevään aikana kolme uutta huulipunaa, ja want-listalla on vielä monen monta lisää…. :)

Olen suosinut paljon yksivärinen luomi + huulipuna -meikkejä.

Kevään hankinnat ovat Max Factorin Star Dust Pink (kielipoliisi ei meinaa kestää kun ’star’ ja ’dust’ on kirjoitettu nimessä erikseen… :P), Viva La Divan Euphoria ja Lumenen Melon Nude.

Star Dust Pink on liilaan taittava nude marjapuuropinkki ihanan voidemaisella koostumuksella. Asettuu huulille lähes mataksi, pysyy hyvin.

Euphoria on mehukkaan kiiltävä aniliinilla taitettu violetti, porukan halvin mutta laatu on kerrassaan loistava. Pysyy myöskin erinomaisesti.

Heleän raikasta Melon Nude -sävyä on mielestäni vaikea kuvailla, se on jotain vaalean korallin, pinkin ja melonin välimaastossa. Luonnollinen ja hillitty mutta jotenkin tosi persoonallinen sävy!

Lumene Wild Rose Natural -huulipuna, sävy 6 Melon Nude.

Melon Nude yhdistettynä pastellivihreään silmämeikkiin. Luomilla vihreää IsaDoran Blooming Spring -paletista.

Viva La Diva -huulipuna, sävy 97 Euphoria.

Euphoria yhdistettynä oranssiin silmämeikkiin, luomilla Mad Mineralsin Trust Fund.

…ja silmät näyttää taas niin sinisiltä kun on oranssia kontrastina!

Ilokseni huomasin että VLD:n jo valmiiksi halvat huulipunat ovat nyt tarjouksessa 5,90€ Kickseissä, ja mulla on oikeasti joku kahdeksan eri VLD-punan ostoslista josta yritän karsia edes joitain pois mutta todennäköisesti aika monta tulee ostettua…. En tiedä tällä hetkellä toista meikkisarjaa josta olisin löytänyt yhtä monta houkuttavaa huulipunasävyä!

Max Factor Colour Elixir -huulipuna, sävy 615 Star Dust Pink.

Star Dust Pink yhdistettynä vaaleanviolettiin silmämeikkiin, luomilla Pure Luxen Amethyst.

Kommentit (50)

 1. Misty

  Voi miten kaunista ja keväistä!
  Haluan tuon Star Dust Pinkin. Mistä tuota Pure Luxea saa ostaa?

 2. littleB

  Oppisikohan sitä vanhalla iällä vielä käyttämään huulipunaa :) Nyt oli nimittäin niin herkkuja värejä, että täytynee huomenna köpsiä Kicksiin testailemaan ainakin nuo VLD-punat jos kerran noin edullisiakin ovat. NAM!

 3. hoppadohup

  Tuo Melon Nude on aivan ihana! Olin haeskellut jo pitemmän aikaa sopivan sävyistä huulipunaa itselleni ja nyt löytyi. Hain omani heti ja täytyy sanoa, että kuvauksesi ”luonnollinen ja hillitty mutta tosi persoonallinen sävy” on niin nappiin :)

 4. Materialgal

  Tuo viimeisin meikki on mun mieleeni, mutta on tuon toisenkin meikin tuo huulipuna aika uskalias ja kivalla tavalla erilainen…

  http://manifest2materialism.blogspot.com

 5. Heidi

  Ihana kombo tuollainen yksivärinen luomi ja värikäs huulipuna! Aina jotenkin ajattelee, että täytyy muka tehdä jotain hienompaa, varjostuksia ja useampaa väriä, mutta loppupeleissä yksivärisyys on välillä tosi kivaa vaihtelua! Mun piti värjäyttää hiukset taas jonkun värisiksi, eilen sain ruskeaa päähän kamalan maantieharmaan tilalle, nyt pystyy taas käyttää värikkäitä huulipunia!:) Jotenkin liila tai oranssi huulipuna vain näyttää oudolta mitäänsanomattomien hiusten kanssa…

  Mutta sun inspiroimana olen alkanut käyttää luonnollisempiakin huulipunia:) Kiitos sen, nyt mulla on ongelmana, että mistä mä löydän isomman meikkipussin, kun pää ei anna periksi ostaa toista, kun siinä vaiheessa huulipunia olisi liikaa!:D

  • Sanni

   nyt mulla on ongelmana, että mistä mä löydän isomman meikkipussin,

   Hihii..! ^_^ Mun on pitänyt jo ostaa huulipunilleni kaksi uutta säilytysrasiaa ja mietin parhaillaan ratkaisua miten saisin ne kaikki fiksusti meikkipöytäni yhteyteen… Kaikkein mieluiten lajittelisin punat rasioihin myös sävyittäin! :)

 6. Tiuku

  Ihanan yksinkertaisia ja kauniita meikkejä! Mun mielestä varsinkin tuo viimeinen yhdistelmä sopii sulle tosi hyvin! Pakko etsiä itsellekin joku tuollainen kaunis nudepuna. :)

  Asiasta toiseen: Kiinnitätkö ikinä huomiota miten tv-juontajat, uutistenlukijat jne on meikattu? Olen itse viime aikoina kiinnittänyt huomiota ylen naispuoleisten uutistenlukijoiden meikkeihin, etenkin silmämeikkiin. Olen ihan kateellinen siitä miten taitavasti heidät on meikattu. Ah ja voi jos osaisin meikata silmät samalla tavalla. :)

  • Sanni

   Kiinnitätkö ikinä huomiota miten tv-juontajat, uutistenlukijat jne on meikattu?

   Silloin tällöin kyllä. Katson toisaalta niin vähän tv:tä että jo sen puolesta tulee huomioita tuollaista vähän harvemmin… Mutta kyllä ainakin uutistenlukijoiden meikit kiinnittävät välillä huomiota. Ja Maria Veitolan meikit Maria! -ohjelmassa oli aina kiinnostavia.

 7. tiutiu

  Hei Sanni! Halusin nyt kiittää sinua. Olen blogisi johdosta päätynyt kokeilemaan mineraalimeikkejä. Minulla on ollut pitkään lievä akne. Nyt kun mietin vuosia taaksepäin, huomaan että sen puhkeaminen sijoittui aikaan, jolloin aloin käyttämään vakituisesti meikkivoidetta koulussa ja töissä. Tätä ennen en vielä meikannut ihoani muutakuin kevyesti puuteroimalla. Nyt olen käyttänyt mineraalimeikkipuuteria noin neljä kuukautta ja ihoni on hiljalleen parantunut. Ihonalaiset vaikeat tulehdukset ovat hävinneet. Vaikka en nyt uskallakaan suositella aivan kaikille mineraalimeikkeihin siirtymistä, minun kohdallani se on tainnut olla todelinen pelastus. Kasvoillani on vielä punaisia kohtia vanhoista finneistä, mutta ne kestän hyvin, Muutos ei tosiaankaan tapahtunut heti vaan hiljalleen kuukauisen saatossa. Onneksi eksyin joskus lukemaan blogiasi. Olisi jossain lehdessä olut suositus. Kiitos sinulle Sanni siitä, että vinkeilläsi olen aavistuksen onnellisempi näinen ilman kipeitä kasvoja.

  • Sanni

   Voi kun mukava kuulla, tiutiu! Ihanaa että sait mineraaleista apua. En itse usko että voi olla olemassa hoitavampaa tai ainakaan puhtaampaa = lisäaineettomampaa meikkipohjaa. Mitä vähemmän iholle laittaa turhia lisäaineita, sitä paremmin iho voi.

 8. mammeli72

  Oi,tuo VLD:n Euphoria on kuin lempipunani reilun 20 vuoden takaa.Olin aivan innoissani kun löysin silloin vastaavanlaisen sävyn.Ei nimittäin ollut huulipunien sävyt ollenkaan niin laajalla skaalalla kuin nykyään!
  Tuollaiset vahvat violetit olivat ”erikoistavaraa”,ei ollenkaan niin salonkikelpoisia kuten myöhemmin.
  Kovin monen mukavuusalueelle ei tosin kyseiset sävyt mahtuneetkaan silloin =)
  Ihana nostalgiapuna mammalle, pitänee hankkia.

 9. Noora ^_^
 10. iida-aa

  Ihania meikki yhdistelmiä! :) <3

 11. Satsu

  Tämä on kyllä nyt kaukana postauksen aiheesta, mutta pakko se on tulla kertomaan!^_^ Selailimpa tuossa tulevia tv-ohjelmia ja perjantain kohdalla loisti ”JIM D: Karkkipäivä ! Silmät oikein suureni ja piti lukea vielä uudelleen. Haha info kertoikin sitten jo muuta… :D

 12. Maya

  Ihana tuo Max Factorin Star Dust Pink, juuri tuollaista sävyä olen etsinyt! Pitääpä käydä ostamassa. :)

 13. Kujakatti

  Kiitos taas mahtavasta vinkistä! Kävin ostaa tuon Star Dust Pinkin ja se on just se pinkki, jota olen etsinyt.

 14. Misty

  Tuntuu varmaan mahdottomalta kysymykseltä, mutta kysäisen kuitenkin: Mistä löytyisi viileäsävyinen oranssi huulipuna tai -kiilto? Sävy saisi olla esim. sellainen kuin MACin Cremesheen Glass: Richer, Lucher (joka ei kuitenkaan ole huulillani vastaava kuin hylsyssä vaan todella vaalea). Minulle ei oikein sovi lämpimät tai ”tunkkaiset” oranssit. Etsin siis persikkaista sävyä, joka saa olla kirkaskin, muttei liian ”paksu ja maalattu” sävy. Osaisitko auttaa?

  • Sanni

   Nytpä pistit pahan…. Nuo MACin sävyt ei ole mulle yhtään tuttuja, joten niitä en osaa käyttää verrokkina… :/ Täytyy sanoa että ei tule näin äkkiseltään mieleen yhtään viileää oranssia/persikkaa, ellei sitten Viva La Divan Chill Out tai Cream Coral menisi sulle viileästä… Ne eivät taita yhtään keltaiseen vaan enemmänkin pinkkiin. Mutta niiden jälki on kyllä aika ”maalattua”, vaikkakin itse kyllä tykkään kovasti.

   • Misty

    Kiitti! Kipaisen Kicksiin testaamaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.