Huulikiiltoinvaasio meikkipussissa

Huomasin tässä yksi päivä, että käsilaukussani kulkeva meikkipussi ei enää mahdu kiinni. Syy: huulikiillot.

Tyhjensin pussukan sisällön pöydälle ja alkoi ihan naurattaa. Ensinnäkin, en ole edes ollut mikään huulikiiltojen megakuluttaja, ja meikkipussinkin olen ottanut käyttöön vasta runsas vuosi sitten. Minulla ei ole oikeastaan ollut tarvetta käsilaukussa asustavalle meikkipussille, kun en ole koskaan kuljettanut käsilaukussa muita meikkituotteta kuin puuteria ja yhtä tai maksimissaan kahta huulikiiltoa.

Meikkipussi2

Ja nyt sitten käsilaukkuun on muuttanut lähes koko mun huulikiiltoarmeija. Ja pari huulipunaakin joukosta löytyi.

Meikkipussi_huulikiillot

Tarvitseeko mukana kuljettaa ihan näin montaa huulituotetta…?

Meikkipussi_huulikiillot2

.

Meikkipussi

Itse meikkipussi on muuten aika hirveä. :) Mutta ajaa asiansa, ja sehän on tärkeintä. Olen saanut sen kaupanpäällisenä Yves Rocherin liikkeessä.

Mutta katsellaanpa sitten vähän pussin sisältöä. Mitäs kiiltoja tänne oikein on jemmautunut?

Huulijutut1

Dermaglow’n Bare Beige on ollut loppumaisillaan jo pitkän tovin. Jotenkin saan aina vaan kaavittua sen reunoilta vielä jotain..! ^_^ Pinkki Raspberry-sävy taas on juuri korkattu.

Huulijutut2

Vanhoja Lumene-kiiltoja. :) Nämä eivät tosin ole mitään ihan muinaisia, vaan parin vuoden sisällä hankittuja. Ylimmän sävyn, oranssisen Jää viereeni, sain esimieheltäni ihan hiljattain. Keskimmäinen sävy on nimeltään Viesti sinulle (aargh että mä inhoan näitä Lumenen runollisia nimiä..!), ja sitä käytän tosi usein liilojen meikkien kaverina. Alin sävy Rakkauden tunnustus on ollut pitkään ykkössuosikkini, mutta tänä talvena sen syrjäytti Dermaglow’n Bare Beige.

Huulijutut3

Viime kesän tuoksukoulutuksesta lahjaksi saadut Jean Paul Gaultierin mehumaiset pikkukiillot. Aivan ihanat huulilla, mutta katoavat nopeasti.

Huulijutut4

Oranssinen osasto jatkuu…. Ylimpänä viime kesän alehankinta Estee Lauderin ihanan hunajainen Honey Flower, sen alla Laveran kimaltava Orange, sen alla vanhimpiin huulikiiltoihini lukeutuva Pierre Cardinin No.4 (jota myöskin olen käyttänyt aivan älyttömästi, eikä se vaan lopu…!) ja alimpana Diorin raikas Apricot Syrup, joka maistuu ihan hirveälle.

Huulijutut5

Sitten vähän liilaa. Etummaisena Dr. Hauschkan Natural Pastels -huulipuna Berry, keskellä L’orealin Juice Fusion ja takimmaisena Chanelin Delight.

Huulijutut6

IsaDoran Jelly Kiss -huulipuna Lilac Tulle (josta on kuvan oton jälkeen kulunut varmaan kolmasosa, tämä on niin pehmeä että kuluu tosi nopeasti) sekä väritön ja sokerisen makuinen Liquid Lip Smacker.

Kokonaista 16 huulituotetta oli pesiytynyt meikkipussiin, mikä on ihan liikaa. Inventaarion tehtyäni harvensin joukkiota reilusti. Eiköhän se nyt riitä, että on vaikka yksi kiilto kustakin edustetusta sävyperheestä; yksi liila, yksi oranssinen ja yksi pinkki. :)

Jemmautuuko teidänkin laukkuihinne huulikiilto- tai huulipunasaaliita? Montako kappaletta löytyy?

Kommentit (48)
  1. Mahtavaa!

  2. Tosi kivoja kiilteitä ja punia !:) Aattelin kysyä, että mistä oot ostanu nuo Dermaglow:n huulikiillot ? :)

    1. Kicksistä olen ostanut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *