Karkkipäivä
Karkkipäivä

Huomenta Los Angelesista

Hyvää huomenta Venice Beachiltä Los Angelesista.

Aurinko on noussut. <3

Venice_IMG_6620

Venice_IMG_2058 Venice_IMG_2047 Venice_IMG_2055Venice_IMG_2069

Seuraavat neljä viikkoa kuluvat Yhdysvalloissa viimevuotisissa merkeissä :) Ohjelmassa Kaliforniaa, Nevadaa ja sukulointia Utahissa.

Tien päällä on hyvä olla. :)

Eilisestä lennosta ja aikaerosta johtuen en vieläkään ole päässyt kiinni viime päivien kommentteihin vastaamisessa, pahoittelut siitä. Katsotaan, jos tässä vaikka Whole Foodsilla pyörähdyksen jälkeen ehtii muutamaan jälleen vastaamaan aamupalaa syödessä :) (Heräsin neljältä ja olen vain odottanut että Whole Foods aukeaa….)

Kommentit (10)

 1. Miima

  Ooh, olen kyllä niin kateellinen! Olen halunnut kohta seitsemän vuotta käydä Yhdysvalloissa, mutten ole vielä saanut aikaiseksi. Tietysti opiskelut, matkaseuran ja rahan puute vähän vaikeuttavat asiaa. Ja jostain syystä sain vuosia sitten hirveän pakkomielteen nimen omaan Utahiin, ja tutkin silloin valtavasti tietoa kyseisestä osavaltiosta, joten se, että sinulla on sielä vielä sukulaisia (ja hyvä syy mennä) on kuin kääntäisi veistä haavassa. Innolla odotan tulevia kertomuksiasi. Nauti ajastasi! (:

  • Sanni

   Toivottavasti sinäkin vielä pääset :)

   Utah on kyllä upea luonnonpuistoineen ja vuorineen, ihan mielettömiä maisemia.

 2. Amanda

  Hei mehän ollaan samaan aikaan Losissa! Olen nyt kierrellellyt Calia ja Nevadaa kaksi viikkoa ja viimeiset päivät Losissa ja siitä Friskon kautta lauantaina kohti Suomea.

  Sephoralla on kuulemma 40% alet torstaina, tiedän tarkalleen missä itse olen torstaina kello 10 ?.

  • Sanni

   ^_^ :D

   Ihanaa loppureissua :)

 3. Tupu

  Käy Utahissa Angels Landingillä, mieletön mesta!

  • Sanni

   Se oli viimekin vuonna tärpeissä, mutta meidän ohjelma riippuu sukulaisten suunnitelmista ja luulen että aika paljon rentoa kotohengailua on edessä. Reissun pääohjelma on itse asiassa äitini ja hänen sisarensa yhteinen aika, eikä tätini valitettavasti pääse kuntonsa puolesta liikkumaan paljonkaan.

 4. milipili

  Ihanan kesäistä!

  • Sanni

   Joo, täällä on vähän niinkuin Suomen kesä :) Sitten kahden viikon kuluttua ollaankin talvessa Utahissa ^_^

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.