Karkkipäivä
Karkkipäivä

Huhuilua ja arvonnan voittajia

Tämän dramaattisen kuvituksen myötä julkistan Atopik-arvonnan voittajat ja huhuilen kolmen testipaneelin jäsenen perään. (…ja saan taas hyvän syyn julkaista Kreikka-kuvia :D) 

Kuvaus_bluedress_IMG_5619

Atopik-arvonnassa Sensitive-setin voitti nimimerkki Kati ja Anti-Age-setti meni nimimerkille Sirpa. Onnea :) Voittajiin on otettu yhteyttä.

Ja sitten huhuilua: en ole saanut yhteyttä kolmeen otsonoidun kosmetiikan testipaneelin jäseneen (paneeli kasvoi 12 henkeen… siitä lisää raporttien yhteydessä).

Katsoisitteko lukijani Ina, Mari V. ja Saana V. sähköpostinne ja laittaisitteko minulle kokemuksenne tuotteista ensi lauantaihin 7.10. mennessä. Kiitos :)

*

Eilen illalla kohtasimme asuntomme edessä upean näyn….

Kuvaus_bluedress_IMG_5622 Kuvaus_bluedress_IMG_1045

Santorinin ollessa niin kuvauksellinen paikka, täällä törmää tuon tuosta kaikenlaisiin kuvauksiin muodista häihin ja matkareportaaseihin. Oli aika hauskaa, kun tätä sinistä pukua satuttiin kuvaamaan juuri kämppämme edessä.

Kesken kuvauksen paikalle ilmestyi vihainen mies joka sanoi (venäjää puhuvalle) kuvaustiimille (englanniksi), ettei heillä ollut lupaa käyttää kyseisen rakennuksen kattoa ja ettei katolla ylipäänsä saanut olla turvallisuussyistä. Kuvaustiimi vähät välitti miehen kielloista ja jatkoivat niinkuin ei mitään. Hmmm…. venäläinen tapa tehdä asioita…? No, me joka tapauksessa nautimme kuvaussession seuraamisesta. :) Melkein myöhästyimme illallisvarauksestamme liehuvan sinisen lumoamina…

Kommentit (3)

 1. Kosmetiikan Suurkuluttaja

  Upeita kuvia!

 2. mnia

  aivan upea puku ja kuvat!! en olekaan vielä käynyt kreikassa ja uskon myös että jos kerrankin kävisin niin rakastuisin samantien!

  saanko muuten hei kysyä sulta neuvoa? lopetin e-pillerit maaliskuussa jonka jälkeen alkoi pienet iho-ongelmat, päänahka hilseilee mutta myös rasvottuu, kasvoissa näppyä ja varsinkin leuan alue kukkii viikko-pari ennen kuukautisia. joitain näppyjä ilmestyy aika ajoin myös selkään ja dekolteelle myös -_- ei mitään kovin pahaa mutta alkaa vee-tuttaa jo tämä :/ mitähän tuotteita kannattaisi käyttää? ostin helokkiöljyä kun luin että se auttaisi hormoniepätasapainoon. sitä varmaan saa töljätä niin sisäisesti kuin ulkoisestikin? välillä tuntuu että jokin tuote toimii, ja välillä siitä saa näppyjä. HOHHOI. pitäisikö vaihtaa kokonaan kasvipohjaisiin tuotteisiin, vai mikähän auttaisi? :(

  • Sanni

   Hei mnia! Kiitos luottamuksestasi minua kohtaan, mutta tässä asiassa paremmin sinua osaa auttaa ihotautilääkäri tai hormonaalisiin iho-ongelmiin perehtynyt kosmetologi. Vaikka kauneudenhoidosta paljon tiedänkin, olen lopulta ”vain” intohimoinen harrastaja ja bloggaaja, enkä näin ollen pysty antamaan lukijoille lääketieteellistä ohjausta ihonhoidossa. Niin mielelläni kuin auttaisinkin <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.