Karkkipäivä
Karkkipäivä

How To Trick People Into Thinking You’re Good-looking

A.k.a. maistiainen ”tutorialista” jonka tein Leona Lewisin ”I Got You” -videon meikistä. Katsotaan ehdinkö käsitellä kuvat huomiseksi….

HowToTrickPeople

Ja ihmiset, otsikko on sitten läppä, jonka repäisin tästä YouTube-videosta.

LeonaLewis4

Kommentit (22)

 1. sh

  Wau, mikä kuva Leona ;) Kunpa osaisin meikata ja ottaa kuvia. Tänään yritin ottaa kuvia, mutta en yhtään tiedä, mikä meikki sopisi passikuvatyyppiseen kuvaan ja toisaalta, vaikka olen kuvitellut osaavani meikata omat silmäni, en olekaan enää yhtään varma, että selviän raskaista luomistani. En myöskään osaa olla valokuvattavana ja huomasin, että toinen silmäni näyttää huomattavasti isommalta kuin toinen. Eiväthän ne täysin samankokoiset olekaan ja ripsetkin niissä osoittavat eri suuntiin, mutta kuinka huijata se kuvassa? Osaisitko neuvoa, miten kannattaisi meikata eriparisilmät? Olisi ihanaa jos saisi rutiiniksi meikata näyttämään silmät samanlaisilta. Tällä hetkellä tuntuu, että tarvitsisin täysin uuden suunnan omaan meikkaamiseeni. Tuntuu, etten näe itseäni sellaisena kuin olen. Tuleeko sulle koskaan sellaista oloa? Meikit ja kuvat ovat ainakin niin onnistuneita aina, että tuskinpa. :)

  • Sanni

   Ei mulla taida olla vinkkejä eriparisilmien meikkaamiseen, kun en osaa omistanikaan aina symmetrisiä…. :/

   En ole ihan varma mitä tarkoitat tuolla että näenkö itseni sellaisena kuin olen…. kyllä mä luulisin että näen. Etenkin nyt kesällä tuntuu että on ihan sama onko pelkkä ruskea kynärajaus vai enemmänkin meikkiä, sama tuttu Sanni se siellä on… :)

   • sh

    Viittasin siis valokuvaan eilen. Valokuvasta ei meinaa itseään tunnistaa, vaikka siinä jotain samaa onkin. Kyllä mä peilistä katsottuna aina oon ihan oma itseni, meikillä tai ilman. Eilinen kuvakriisi oli näköjään ihan omaa ansiota, koska passikuvissa, jotka löysin, silmät ovat aika samannäköiset eikä nenäkään ole yhtä iso kuin kotona otetussa kuvassa. Huh helpotusta. :D En siis vain osaa kuvata ja eilisessä otoksessa valokin tuli vain toiselta puolelta.

 2. milipili

  Big lol! Piristit mun aamuani =))

 3. Pixie

  Vau, hienolta näyttää!

 4. Napsuli

  Tosi kaunis! =)

 5. Kata

  Mahtava meikki! Näytät jopa paremmalta kuin Leona.
  Pitänee itsekkin yrittää väsätä vastaavanlainen jos jotain pippaloit on tiedossa.
  Mitä huulimeikkiä käytit tossa? Rakastuin sävyyn, voisi sopia mullekin koska olen myös vaalea :)

 6. Tipitii

  Ei ole otsikossa vikaa, voisin todeta itse ihan samoin.
  Vaikka en ole kaltaisesi kaunotar, ihan järkyttää ajatus siitä, että joku/jotkut näkisivät minut aamulla ilman meikkiä!
  Onneksi oma mies ei ole moksiskaan tai sitte tietää, että tilanne korjautuu tuotapikaa. ;)

  • Sanni

   No en ole mäkään mikään kaunotar ilman meikkiä, kuten kuvakin todistaa. ;)

 7. Kilkkama

  Aivan mielettömän ihana meikki, olet tosi taitava ”imitoimaan” muiden tekemiä meikkejä (ja osaat kyllä tehä omiakin ihania). Olet myös todella kaunis. Oikein aurinkoista päivää ja kiitos ihanasta blogista:)

 8. Hejni

  Oon jo vaikka kuinka kauan harjotellut tekemään eyelinerilla rajaukset ylhäälle ja että se rajaus menee yli et tulee semmoset kissansilmät vai mitkä ne on :D Toinen silmä onnistuu mut toinen on aina iha hirveen näkönen, se rajaus on aina liian ylhäällä tai alhaalla ja muutenki suttunen. Onko sulal mitään vinkkejä miten saisin siitä samanlaisen ku toinenki rajaus vai pitääkö mun vaan jatkaa harjoittelua?

 9. RIIIIINa

  MUlla olis kaks kyssärii, eli miten saan meikattua silmät isommiks, tai niinku näyttämään isommilt? ja sitt toinen, et mulla on sellaset hiukset et ne kihartuu ja silleen pörröttyy kostiassa, eli myöskin kosteina iltoina ja öinä, niin ett onko mitään keinoa tai jotain ainetta millä ne sais kosteassakin pysymäään suorina? : D

  • Sanni

   Klikkaa vaikkapa tunnistetta ’Silmän rajaus’, ja sieltä löytyy vinkkiä silmän suurentamiseen.

   Hiusten pörröisyyteen en osaa antaa apua, sillä omatkin hiukseni ovat jatkuvasti pörrössä. :)

   • riiiina

    kiitos, mut en oikeen löytäny : ( haluaisin sellasen helpon ja aika ”huomaamattoman” meikin kuitekin..

 10. prr

  kaunis olet molemmissa :)

 11. Nimetön

  Minkä nimiset ainesosat ovat ihohuokosia tukkivia meikkivoiteissa ja puutereissa?

  • Sanni

   Ei ole olemassa mitään yksiselitteistä listaa tukkivista ainesosista, jokaisen iho on yksilöllinen eikä mikään ainesosa tuki kaikkien ihoa. Asiasta paremmin perillä olevat tahot ovat kuitenkin koonneet listaa ainesosista, jotka ilmeisestikin aiheuttavat iho-oireilua enemmän kuin toiset. Itse käytän viitteenä Sage Advicen sivua, jonka mukaan esimerkiksi sellaiset tosi yleiset ainesosat kuin isopropyl myristate ja isopropyl palmitate ovat voimakkaasti ihoa tukkivia. Samoin monet luonnolliset öljyt ovat Sage Advicen luettelon mukaan ihoa tukkivia, vaikka ne samalla ovat myös todistetusti hyviä ja hoitavia, kuten nyt vaikkapa kookosöljy. Oma ihoni ei mene finneille kookosöljystä, jota voin laittaa iholle ihan sellaisenaan, mutta sen sijaan mineraaliöljyt paraffinum liquidum ja petrolatum saavat kasvojen ihon näpyille. Vältän ehdottomasti noita kasvovoiteissa.

   Jos siis haluat tarkistaa, mitkä aineet mahdollisesti tukkivat meikkivoiteessasi ja puuterissasi, niin käy inci läpi Sage Advicen listan kanssa. :)

 12. Charming Nails

  Innolla odotan tutorialia, hienolta vaikuttaa. Silmät on ihanat ja superkauniina taas :)

 13. Susa

  Upea! =)
  Voi jukra, odotan kauhunsekaisin tuntein millasen lopputuloksen saan aikaan omiin silmiini kun käyn tuota meikkiä tekemään.. ;) pakko yrittää kuitenkin, eli täälläkin tutorialia odotellaan =)

 14. Suvi

  Olet tosi kaunis ilman meikkiäkin :).

 15. meikkaaja

  Hei! Mielestäni näytät huomattavasti kauniimmalta ilman meikkiä kuin noin vahvassa meikissä! Vahva meikki ei kaunista mielestäni ketään, kaunis jälki tulee kun kasvoista ei melkein edes huomaa mitä niihin on laitettu. Ilman sisäkulman rajausta tämä olisi mielestäni käyttäkelpoinen bilemeikkinä; rajaus muuttaa silmän muodon hassuksi ja silmät liian lähelle toisiaan.

  Kiva blogi sinulla on, voisit tehdä värikkäitä silmämeikkejä enemmän toisiinsa sointuvista sävyistä, nyt käytät selvästi paljon kontrastivärejä.

  • Sanni

   Tässä ei ollut tarkoituksena kaunistaa minua (no okei, vaikka vitsi-otsikosta niin voi päätellä :P), vaan kopioida Leona Lewisin lookki I Got You -videolta. Näin vahva meikki ei ole ”my cup of tea”, enkä lähtisi varmaan edes bileisiin tämän näköisenä. :)

   Ja mitä meikkieni väriharmonioihin tulee, blogin ideana on nimenomaan leikkiä meikeillä ja tehdä kaikkia hulluja väriyhdistelmiä. Sointuvia meikkejä teen enemmänkin normaaliin arkeeni, blogia varten väännän viihteellisiä väripläjäyksiä joissa on kontrastia.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.