Karkkipäivä
Karkkipäivä

Hope & Shimmermoss

Nea kirjoitti joku aika sitten The She Space -mineraalimeikkikaupan Hope Quest -kokoelmasta, jonka mukana tuli kaksi ilmaista pigmenttiä ystäville annettavaksi. Ilokseni Nea valitsi minut toisen pigmentin saajaksi, ja sävy oli vieläpä liila joka on minulle se kaikkein rakkain väri. Kiitokset vielä Nealle yllätyksestä!
Sävyn nimi on Hope No Matter What, ja se on hyvin vaalea, kimaltava violetti. Tässä kevyessä arkimeikissä HNMW on levitetty koko yläluomelle, ja alaluomella jujuna on hohtava turkoosi, MAC Shimmermoss. Yläluomella rajauksena Indelible Gel Eyeliner sävyssä Venomous.

Eilen minulla oli oikein mukava meikkipäivä kun sain meikata yhden tuttavaperheen 15-vuotiaan tytön, joka oli ratketa innosta Manly 120-paletin nähdessään. Hän vannoi tilaavansa paletin itsekin, ja jään huvittuneena odottamaan koska puhelin soi ja tytön äiti soittaa mulle ihmetellen millä pellemeikeillä olen oikein sekoittanut tytön pään…! ^_^
Tyttö oli myös erityisen vaikuttunut kun kerroin, että hän voi tilata lempimeikkivoidettaan Bare Mineralsia melkein puolet halvemmalla netistä (kosmetologilla 43€, FeelUniquessa £20,49). On aina yhtä loistava fiilis kun saa jonkun uuden ihmisen tajuamaan että melkein minkä tahansa meikkituotteen voi aina löytää edullisemmin netistä. :)

Kommentit (4)

 1. Nea/ Fashioned in Finland

  Pigmentti tuli selvästi oikeaan osoitteeseen :D Ihana meikki tälläKIN kertaa!

 2. Charming nails

  Minäkin tykkään tästä meikistä, hempeän kepeä. Ihana tuo Shimmermoss josta tulikin mieleen etä mullahan on se ja en ole muistanut testata :P

 3. Jenny

  Haluaisitko joskus tehdä postauksen tai antaa vain joitain kultaisia vinkkejä noista meikkitilauksistasi? Kun täältä löytyy ainakin yksi ummikko, jota kauheasti kiinnostaisi, mutta kun ei ole mitään hajua, mistä lähtisi liikkeelle. :D Helpottaisi kauheasti jos olisi jonkun esimerkki, jota tosiaan näin nevarina voisi seurata, kun selvästi olet onnistunut kaikkea ihanaakin ihanampaa tilaamaan :)

  Taannoisista vinkeistäsi viisastuneena ostinpa viime viikolla ensimmäisen Diorin viisikkoni, ja olen ollut hirmuisen tyytyväinen ;). Kiitos siis esimerkkimeikeistäsi sun muista!

 4. Inkivääri

  Jenny – hyvä postausidea jota olen miettinytkin, mutta tuntuu että niin moni bloggaaja on jo kertonut nettitilailusta niin kattavasti että toistaiseksi aihe on tuntunut turhalta…. Mutta ilmeisesti Karkkipäivänkin lukijoiden joukossa on sellaisia joille asia ei vielä ole ns. päivänselvä? :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.