Hiusviikko: Yves Rocher Reparation

* Sis. mainoslinkkejä

Perjantain tuoteduo tulee Yves Rocherilta. Olen jo esitellyt hoitoaineen blogissa aiemmin, mutta se on niin hyvä että ansaitsee tulla nostetuksi toisenkin kerran shampooparinsa kanssa.

Yves Rocherilla on mielestäni tällä hetkellä hämmentävän hyvä hiustuotevalikoima. Kaikkia en tokikaan ole testannut, mutta ymmärrykseni mukaan ainakin nämä kuvissa näkyvän kaltaisissa pakkauksissa olevat shampoot ja hoitoaineet (sarjalle ei ole mitään yhtenäistä nimeä) ovat kaikki silikonittomia, pesevät ainesosat kasvipohjaisia ja ylipäänsä koostumukset luontoon hajoavia. Olen kokeillut shampoista kolme; värjättyjen hiusten, kuivien hiusten ja erittäin kuivien & pörröisten, ja hoitoaineista kaksi jälkimmäistä. Kaikki ovat todella hyviä.

Esiteltävä Reparation-kaksikko on tarkoitettu erittäin kuiville ja pörröisille hiuksille. Shampoo sisältää 96% luonnollisia ainesosia ja hoitoaine yli 99%!

 YvesRocherReparation_

* Reparation Shampoo

Koostumus: ohut, vaalean helmiäinen. Ei niin ohutta kuitenkaan etteikö pysyisi kämmenellä! ;) Ehkä jotenkin ”ylellisen” tuntuinen ja näköinen verrattuna viikon muihin shampoisiin.

Tuoksu: mieto, kasvimainen, miellyttävä.

Vaahtoavuus: sopivaa muttei älyttömän runsasta.Vaahto on kermaista ja liukkaan tuntuista.

Hoitavuus: ”perusluokkaa”, kuten Simin DS Complex Repairissa. Hiukset eivät mene takkuun mutta eivät tunnu merkittävän selviltäkään.

Pesuteho/narskuvuus: pesuteho keskiluokkaa, tuntuu hellävaraiselta. Jättää tyveen kevyen narskuvuuden.

Fiilis hiusten kuivuttua: hyvä, ”normaali”.

Yleisarvosana: Hyvä, hellävaraisehko shampoo kevyellä hoito-ominaisuudella. Koostumus nostaa pesuelämystä verrattuna moniin muihin perusshampoisiin.

Reparation-shampoo maksaa 4,90€ ja sitä voi ostaa Yves Rocherin verkkokaupasta *.

YvesRocherReparation2_

* Reparation Conditioner

Koostumus: notkeaa, täyteläistä emulsiota

Tuoksu: hieman voimakkaampi kuin shampoossa, miellyttävä, ”yvesrochermainen”.

Hoitavuus/kosmeettinen fiilis: levittyy hiuksiin liukkaasti ja loistavan selvitystehon tuntee sormissaan välittömästi.

Fiilis hiusten kuivuttua: sileä, pehmeä, ei-sähköinen, ei lässähtänyt – sellainen kuin hyvän hoitoaineen jälkeen kuuluukin!

Yleisarvosana: erinomainen hoitoaine! Plussaa silikonittomuudesta, simppelistä incistä ja erittäin korkeasta luonnollisten ainesosien määrästä.

Reparation-hoitoainetta voi ostaa Yves Rocherin verkkokaupasta hintaan 4,90€ ja löydät loistohoitsikan täältä *.

Täytyy ihan laittaa inci tähän eriteltynä, edes missään viime aikoina testaamassani sertifioidun luonnonkosmetiikan hoitoaineessa ei ole näin pelkistettyä formulaa. :) Hassua että näin yksinkertaisella reseptillä saa aikaan erittäin silottavan, antistaattisen hoitoaineen luonnollisilla ainesosilla, ja sitten joidenkin toisten merkkien kemistit eivät siinä onnistu millään – vaikka ovat erikoistuneet luonnonkosmetiikkaan.

vesi – liuotin

setyylialkoholi + stearyylialkoholi – muodostavat valkoisen, voidemaisen hoitoainepojan, emulgoivat ja myös hoitavat

behentrimonium-kloridi – pehmentää

jojobansiemenöljy – pehmentää

isopropyylialkoholi – vaikuttaa tuotteen koostumukseen

natriumbentsoaatti – säilöntäaine

hajuste

guar hydroxypropyltrimonium-kloridi – silottaa hiuksen pintaa –> kalvonmuodostaja, vähentää sähköisyyttä

sitruunahappo – säätää tuotteen pH:ta

pantenoli – silottaa, vähentää sähköisyyttä

* * Tuotteet saatu Yves Rocherilta * *

kauneus hiusten-hoito
Kommentit (10)
 1. Tykkäsin noista. Varsinkin hoitsikasta.

 2. YR kohentaa profiiliaan jatkuvasti… tosin tämän merkin hiustuotteista tykkäsin jo armaalla 80-luvulla, se kortebalsami oli ensimmäisiä tilaamiani juttuja :)

  Sen sijaan 90- ja 2000-lukujen tuotteista en jostain syystä innostunut, olivat mielestäni liian lähmääviä.

  Nyt käytössä ovat Botanical expertise-sarjasta Rasvaisten hiusten Purete-shampoo ja tämä kehumasi Reparation. Molemmat ovat hyviä peruspesuaineita..
  Kaapissa nököttävät myös ruskeiden hiusten sävyä kirkastava sekä joutsenmerkin saanut kiiltoshampoo. Ensin mainittu ei uudemmassa olomuodossaan ole jostain syytä lainkaan yhtä tehokas kuin aiemmat versionsa – pieni pettymys… Tuo ’I Love’ luomushampoo taas on loistava ja tehokas puhdistaja, joka pesee hiukset narskuviksi ja jopa aiheuttaa päänahassa pienoista kuivuuskutinaa… tehokas huuhtelu on sen kohdalla aivan must.

  Haluaisin kokeilla kyllä muitakin YR:n shampoita, se kaurajuttu on kehuttu ja kiitelty…

  Hoitoaineista en ole niinkään vakuuttunut, ainoa tehokkaalta tuntunut on se Vadelmaetikkahuuhtelu.

  1. Tuo ‘I Love’ luomushampoo taas on loistava ja tehokas puhdistaja, joka pesee hiukset narskuviksi ja jopa aiheuttaa päänahassa pienoista kuivuuskutinaa

   Aa, sinä siis tykkäät tuosta narskuefektistä :) Tässä huomaa miten eri asiat vaikuttavat eri ihmisillä ”shampookokemukseen” – minä puolestani rankkaan meganarskushampoot huonoon kastiin koska haluan omalta shampooltani sitä hoitavuutta :D

   Mutta tarpeistahan tietysti on kyse, yksi kaipaa kunnon nitisevää tehopesua ja toinen hellää ja selvittävää. Mun ideaalishampoo on tuolta väliltä, ja esimerkiksi Korresin Aloe Dittany on aika täydellisesti juuri sellainen.

   1. Liikanarskuisuus ei ole mikään itsetarkoitus, mutta sopivassa määrin se tuo puhtauden tunteen pesuhetkeen. :)
    Esim. kerran viikossa käytettynä on sopiva määrä, tai jos tukka tuntuu muuten liian lähmäiseltä, Joutsenshampoo takaa pesutehollaan kaikkien jämien lähtevän..
    Hellävaraisuus on myös hyvä ominaisuus, kunhan se ei hämärrä shampoon ykköstarkoitusta, siis pesevyyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *