Karkkipäivä
Karkkipäivä

Hetken mielijohdearvonta: voita Lumenen Arctic Spa -setti

Tongin yhtä parven rappusten alla nököttävistä kosmetiikkakasseistani, kun yhtäkkiä mieleeni putkahti; ”Hei, en ole pitänyt pitkään aikaan mitään arvontaa!” Piti ihan tarkistaa ja hyvänen aika, edellinen arvonta oli heinäkuussa..!

Joten ei muuta kuin arvonta eetteriin ja joku kiva tuotesetti ilahduttamaan Karkkipäivän lukijaa! :)

Lumenen uusi Arctic Spa -tuotetrio sopii marraskuiseen arvontaan, sen design tuo minulle mieleen talven ja näitä minulla ei ole itselläni aikaa testata. (Oliko hyvät perustelut? ^_^) Kauniit ja yksinkertaisen tyylikkäät nämä uudet valkoiset pakkaukset ja varmaan sisältöäkin on päivitetty koko Arctic Spa -linjassa.

LumeneArcticSpa_arvonta

Arvottava setti on saatu Lumenelta ja se sisältää suihkugeelin, vartalokuorinnan ja täyteläisen vartalovoin. Tuotteet arvotaan yhtenä pakettina.

(Laitoin kuvaan toiveikkaasti lumiuhiutaleita, olen ihan talvifiiliksissä ja haluan sitä lunta jo tulevan..! :))

Osallistuaksesi arvontaan kerro kommenttilootassa kauanko olet lukenut Karkkipäivää ja miten löysit tiesi tänne. Sisällytä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville niin saan sinuun yhteyden. :) Osallistumisaikaa on perjantaihin 22.11. klo 21 saakka.

Lunta odotellen….!

P.S. Tällä viikolla noiden kosmetiikkajemmojen pitäisi vihdoin kadota rappusten alta ja saunan lauteilta kun olen lopultakin suunnistamassa lipasto-ostoksille! :) Ah, en malta odottaa että saan kaiken järjestykseen!

Kommentit (542)

  1. xristie23@hotmail.com

    Googlasin make up for dummies ja sun blogi tuli vastaan. Siitä lähtien olen seuranut sun blogia ja siitä on nyt pari vuotta :-D

  2. Hepsu82

    Varmmaan joskus 1v-1,5v sitte eksyin tänne Meiggilaukun blogin myötä- siittä asti tullut säänöllisesti tätä seurattuu :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.