Herkkupaletteja

Haluan esitellä teille muutaman suosikkipalettini joita tykkään ottaa esiin ja katsella ihan vaan väriensä puolesta. MAC-palettien täyttelijät kyllä tietävät mistä puhun… ;)
Rakastan MACin meikkejä mutta minulla ei ole mitään erityistä keräilyhimoa minkään kosmetiikkamerkin suhteen joten MACiltäkin on kertynyt värinappeja vielä suhteellisella kohtuudella. Minulla on tämän 15 napin paletin lisäksi vain kaksi neljän napin palettia. Pidän MACin pro-paleteissa siitä että ne muistuttavat vesiväripaletteja… Tulee mielleyhtymä taiteeseen ja siitähän tässä onkin kysymys!
Urban Decayn Deluxe Shadow Box onkin jo saanut mainintoja blogissa. Alin rivi sopii neutraalin päivämeikin tarpeisiin ja muilla sävyillä saakin sitten luotua vaikka mitä hauskaa. Urban Decaylla on mielestäni ihan parhaat paletit, pidän brändin humoristisesta tyylistä ja etenkin siitä että he kokoavat paletteihin suosituimpia sävyjään joten ne voi ostaa edullisesti hauskoissa pakkauksissa – ja napit ovat sopivan pieniäkin! Minulla on niin paljon meikkejä että kuluttajana arvostan pieniä nappikokoja, jotka ehkä saa joskus jopa loppumaankin.
Ja vielä toinen Urban Decayn paletti, Ammo Shadow Box, joka julkaistiin vuonna 2006 UD:n juhlavuoden kunniaksi. Tämän paletin design on jotain niin ihanaa että vielä ei ole vastaan tullut toista yhtä persoonallista ja tyylikästä kosmetiikkahylsyä. Samettiset yksityiskohdat tekevät rasiasta aivan vastustamattoman!
Kommentit (1)
  1. Charming nails
    24.4.2009, 15:23

    Hauska sattuma, myös mun blogista voi huomenna lukea MAC paleteista :D
    Nuo UD:t on kyllä ihania, en osaa sanoa kummasta tykkäisin enemmän. Kummassakin on omat hyvät puolensa. Ammo boxin Oil slick on suosikkini :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *