Hemmottelusetti jaloille, olkaa hyvä :)

Tänään vuorossa kesähemmottelua jaloille.

Arvottavana muhkea setti Schollin Velvet Smooth -tuotteita, kirsikkana kakun päällä Essien kynsilakka.

Scholl_arvontaIMG_1292

Setti sisältää seuraavat tuotteet:

* Velvet Smooth -päivävoide

* Velvet Smooth -yönaamio

* Velvet Smooth -seerumi

(luit oikein: jaloillekin voi olla seerumi :D)

* Velvet Smooth -rullaraspi

* Velvet Smooth -jalkakylpy

* Essie Muchi, Muchi -kynsilakka

Osallistut arvontaan simppelisti jättämällä kommentin tähän postaukseen. Voit vaikka kertoa, minkä väristä lakkaa sinulla on varpaankynsissä, jos nyt lakkaa sattuu varpaissa olemaan :)

Jätä kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville.

Osallistumisaikaa on maanantaihin 6.7. kello 24.00 saakka.

.

Sain setin kokeiltavaksi itsellenikin (teille kuitenkin oma, käyttämätön paketti :)), ja tässä kokemuksia.

   Scholl_IMG_7244

Päivävoide on koostumukseltaan ohutta ja aika vesimäistä. Kosteuttaa kiitettävästi, mutta ei juuri pehmennä. Sopii siis ”tavallisen” kuntoisille jaloille joissa ei ole kovettumia. Monen kuluttajan mieleen on varmasti voiteen nopea imeytyvyys (josta saa kiittää incissä toisena olevaa alkoholia), tätä voi siis nimensä mukaisesti laittaa päiväksi ja vetää sukat pian jalkaan voitelun jälkeen.

Yönaamioksi nimetty voide on yhtä kuin rasvaisempi, täyteläisempi ja pehmentävämpi voide. Tämä sopii minunkin korppujaloilleni, vaikka ei pehmentävyydeltään ole sitä ihan kaikkein tehokkainta luokkaa. Ainesosista ei löydy esimerkiksi karbamidia, joka on kovettumia pehmentävien jalkavoiteiden tehoainesosia. Velvet Smooth -yövoiteessa on sen sijaan pehmittäjinä mm. manteliöljyä, auringonkukan siemenöljyä ja mineraaliöljyjä.

Scholl_IMG_7247

Seerumia en oikein ymmärrä.

Tuote lupaa tehokosteutusta erittäin kuivalle iholle, mutta mielestäni inci ei tue lupausta: veden jälkeen seerumissa on glyserolia, joka kyllä on kosteuttava aine, mutta sitten tuleekin jo viskositeetinsäätäjä ja säilöntäaine fenoksietanoli. Fenoksietanolia saa olla kosmetiikkatuotteissa maksimissaan 1%, joten sen jälkeen tulevia ainesosia on vain 1% tai alle. Seuraavana tuleva saccharide isomerate on humektantti, joka kenties toimii tehokkaasti alle yhdenkin prosentin pitoisuudella, siihen osaa vastata vain kosmetiikan kemisti. Mutta seuraavana on kuivattava alkoholi, sitten koostumuksen paksuntaja ja sitten hajuste. Ei kuulosta järin ”tehokosteuttavalta” cocktaililta. Seerumin vetinen ja nopeasti ihoon katoava koostumus kertoo, ettei siinä voi olla kovin suurta pitoisuutta glyseroliakaan. Korkea glyserolipitoisuus tekee tuotteesta tahmean tuntuisen iholla.

Minun jalkapohjieni kuivuus on sitä tyyppiä, joka vaatii nimenomaan rasvamaisia tuotteita. En koe seerumin tekevän iholleni mitään. Kenties se tuo jonkinlaista lisäkosteutusta ihoon päivävoiteen alla käytettynä, mutta en keksi millainen ihotyyppi siitä hyötyisi. Kuiva, joka ei kuitenkaan ole kovettunut…?

No, itse valitsen tästä porukasta mieluiten rasvaisen yövoiteen. :)

Scholl_IMG_7253

Rullapäinen automaattiraspi on sähkökäyttöinen. Timanttikiteitä sisältävää rullapäätä on saatavana kolmella eri karkeusasteella; normaali, hienojakoinen ja erittäin karkea.

Raspaus on minulle jokakuukautinen rutiini, joten tämä laite oli mielenkiintoista testata. Pärjäisikö se manuaaliraspille?

Velvet Smooth -raspissa on turvatoiminto, joka pysäyttää rullapään, jos laitetta painetaan iholle liian voimakkaasti. Raspilla ei siis voi vahingossa painaa niin kovaa että iho vaurioituu.

Odotin, että automaattiraspi tuntuisi iholla voimakkaammalta kuin manuaalinen, mutta tunne olikin päinvastainen. Velvet Smooth -rullapää tuntuu oikein miellyttävältä ja hellävaraiselta (kokeilin normaalikarkeudella). Minun dinosaurusnahkaani sai käsitellä rullalla yhtä kauan kuin manuaaliraspilla samaan tulokseen.

Ehkä olen itse enemmän ”toiminnan ihminen” :D ja tykkään tunteesta, kun kovettumia saa hinkata niin että tuntuu. Siksi valitsen itse manuaaliraspin, vaikka sähkökäyttöinen raspi teki yhtä hyvää jälkeä vähemmällä vaivalla (aikaa tosin meni yhtä kauan).  Tavallisen raspin etuna on kokokin – vie vähemmän tilaa toilettilaukussa. ;) Rullapääraspaus on kuitenkin todennäköisesti iholle paljon hellävaraisempi ja kaikin puolin ”terveellisempi” käsittely kuin minun raivokas hinkkaamiseni.

Kenelle? Hifistelijöille, jotka tykkäävät käyttää ihonhoidossaan laitteita. :)

Pahoittelen jos seuraava kuva on liian inhorealistinen jonkun sietokyvylle.

Scholl_kasittely_pakiat

Päkiäni ennen ja jälkeen Velvet Smooth -käsittelyn. Kuten näkyy, jalkapohjani ovat todella rutikuivat ja päkiän iho paksu ja kova.

Jotenkin huvittaa aina, kun vertaan minun ja misterin jalkapohjia. Äijää on siunattu mitä sileimmällä jalkapohjaniholla, ihan kuin vauvan iho…! Ei minkäänlaisia paksuja, kovettuneita kohtia, ei edes kuivuutta. Käsittämätöntä että jollain miehellä voi olla tuollainen iho jalkapohjissa. Mr. Karkkipäivä – born with natural Velvet Smooth skin… ;)

P.S. Mun suosikkituote Schollilta on kautta aikojen ollut rehellinen Kantapäävoide. :) Siinä on 25% karbamidia – johan pehmenee! :)

Kommentit (640)
  1. Mulla on varpaankynsissä pirteän oranssia lakkaa :)
    Jalat ovat kyllä siinä kunnossa, että tarvitsisivat oikein kunnon puunauksen…

  2. Mukana, mukana! Varpaankynsissä ei ole jostain syystä lakkaa tällä hetkellä :)

Kommentointi suljettu.