Helmer!

Helmer

Vihdoin viimein sain oman Helmerini kynsilakoille! :) Tämä Ikean laatikosto on jäänyt kummittelemaan mieleni pohjalle kynsilakkasäilytysratkaisuna siitä saakka kun sen aikoinaan Charming Nailsin blogissa näin, ja nyt vuosia myöhemmin sain sen vihdoin hankittua.

Vitriini_lakat

Säilytin kynsilakkojani ennen lasivitriinissä makuuhuoneessa, mutta nyt vitriini on saanut lähteä stressinlievitysprojektini tiimellyksessä. (Vitriini ei oikeasti mahtunut huoneeseen kunnolla ja toi makkariin turhaa ”täyteenahdettua” tunnelmaa.) Tilaihme-Helmer mahtui kylppäriin 30 sentin levyiseen tilaan wc-istuimen ja seinän väliin. Tänne saan kaikki lakkani ja jää vielä tyhjiä laatikoita muullekin epämääräiselle asunnon pinnoilla vellovalle kosmetiikkasälälle.

Vitriinissä oli toki se etu, että pullojen sävyt näki helposti ilman että niitä tarvitsi sen kummemmin nostella esiin. Helmerissä lakoista näkyy vain korkit.

Kynsilakat_varikartat

Jotta muistaisin omistamani sävyt paremmin, aloitin sävykarttojen teon. En nimittäin todellakaan muista mitä kaikkia sävyjä minulla on, ja aina välillä sitä oikein yllättyy löytäessään jonkun ”uuden” lakan – Ai minulla on tällainenkin….!

Kun kartta on valmis, voin tsekata sävyt helposti ilman että tarvitsee käydä kaikkia pulloja läpi kun etsii vaikkapa jotain kivaa sinistä lakkaa. Toivon että kartan avulla muistan käyttää niitä hieman vähemmällekin käytölle jääneitä aarteita.

Miten te säilytätte kynsilakkojanne? Vielä noin 5 vuotta sitten minunkin lakkani mahtuivat kahdelle pienelle hyllylle kylppärin peilikaapissa… Oi niitä aikoja! :) (Tosin en sano että nykytilanne olisi ideaali sekään – tunnustan että koen lakkakokoelmani vähän liian suureksi ja sekin ahdistaa täällä tavarapaljouden keskellä…)

Kommentit (43)
  1. Mun punainen Helmer on täynnä, paitsi Chanel ja Essien osasto. Eli mennään edelleen hylly/pöytä-linjalla myös =)

  2. Meillä on Helmerit yöpöytinä, toimivat loistavasti. Mutta mun oli pakko näyttää nää kuvat mun miehelle, koska hän nauraa aina mun kynsilakka fanitukselle. Ei naura näiden kuvien jälkeen. :D Ostan joka kuu lakkoja, mutta pidän määrän n. 20-30 kpl, myyn huuto.netissä, kun väri alkaa kyllästyttää. :p Siellä saa esim. O.P.I:sta tosi hyvän hinnan. Koska tilaan lakat jenkeistä, saa niistä huuto.netistä saman hinnan, hieman käytettyinä, mitä niistä alunperinkin maksoin. Suomen hinnat on ihan älyttömät 17,20€, jenkeistä saa postikuluinen 8€/plo.

    1. mikä idea! Yöpöytinä, kiitos :) Meillä on pari laatikostoa, ne on tosin kirjoituspöydän laatikostoina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *