Karkkipäivä
Karkkipäivä

Hello yellow!

Ystävät, mä en sitten tosiaankaan mennyt ulos tällä meikillä! :) Tein tämän kanarialintulookin ihan vain testatakseni keltaista räikeimmillään.
Koko luomella Mad Minerals Taxi, oranssit yksityiskohdat Mad Minerals Trust Fund. Rajaukset MAC Smolder ja ripsarina juuri ostamani Max Factor False Lash Effect (ei näytä mulla sen kummemmalta kuin muutkaan ripsarit). Halusin hieman pehmentää rajausta yläluomella joten levitin keltaista sen päälle.

Jos edellisen kuvan Lemon Drop oli pehmeä lasku keltaiseen, niin Taxi on sitten äkkijyrkkä pudotus! ^__^ Tässä meikissä käytin sävyä kuivana, mutta kosteana se on vielä huomattavasti kirkkaampi.

Menisittekö te mihinkään tilaisuuteen tällaisella meikillä?

Kommentit (11)

 1. Safire

  Kyllä voisin mennä. :D Kaverin synttäreille tai sitten kesäpäivää viettää kaupunkiin, terassille tms. :P

  Aivan upeita nämä sinun meikkailut, täältä on monet inspiraatiot omiin silmämeikkeihin saatu. Itekin panostan mieluummin enemmän silmien meikkaamiseen ja blogisi on ehdottomasti yksi lemppareistani!

 2. Nea/ Fashioned in Finland

  No ehken menisi :D Mutta toisaalta hieman kevennettynä tuokin voisi olla ihan kiva kesämeikki!

  Kaunis kyllä meikkikuvissa :)

 3. Sanska

  Oi, menisin todellakin! Värit on meikäläisen tavaramerkki ja mitä räikeämpää sen parempaa.

 4. Fearless Fuchsia

  Raisu! :D Mutta hieno :)

 5. Blushing

  Hmm, vaikea sanoa mihin tollaisella meikillä menisi… Ehkä biitsille? :D Tosi kaunis meikkihän toi on, ja rajaukset tosi onnistuneet. Pitäisi nähdä kokokasvokuva että hahmottaisi paremmin miltä näyttää :)

 6. Beauty Babe

  Yllättävän kivan näköinen tuo keltainen meikki! Rajaukset on nätit ja muutenkin osaat meikata niin taitavasti, että kuvia on ilo katsella.

  Itse voisin mennä kesäpäivänä rannalle tai kaupungille tuollaisella meikillä, jos se sopisi itselleni. Keltainen ei kuitenkaan ole parhaita sävyjä minulle.

 7. Jana

  Wau, siinä on tosiaan keltaista kerrakseen. Ehkäpä joihinkin kesäkuvauksiin sopiva meikki, tavikselle ehkäpä vapaapäivän terassille. =o)

  Aloin eilen pohtimaan, kuinka luomiväriä käytetään kosteana? Jos kyseessä on siis nappi, ei mikää jauhemainen luomiväri. Vaikka luomiväreille leikinkin, en ole jostain syystä koskaan kokeillut niitä kosteana ja nyt alkoi kiinnostamaan. =o)

 8. Kiraz-

  Oon tässä lukiessani sun blogia tullut siihen tulokseen, että sulla on maailman parhaat luomivärit ja siveltimet koska aina mitä ikinä teetkään tuo väri on kirkas, siinä on paljon pigmenttiä eikä se näytä hetkeäkään suttuiselta. Yksinkertasesti vaan rakastan sun tekemiä meikkejä : )

 9. Inkivääri

  Jana – mä en koskaan käytä kiinteää luomiväriä kosteana. Joissain puristetuissa luomiväreissä lukee että "use wet or dry", mutta kun olen kokeillut niin tuloksena on aina se että kostea sivellin jättää luomivärin pintaan kovettuneen kohdan, josta ei sitten saa enää mitään irti vaahtomuoviapplikaattorillakaan. Tiedän että monet onnistuvat käyttämään puristettuja luomivärejä kosteana ilman tuota pinnan kovettumisongelmaa, mutta mä en kyllä tajua miten se heiltä onnistuu. En halua pilata luomivärejäni joten olen jättänyt enemmät kosteuskokeilut sikseen. :)

  Kiraz – no voi kiitoksia…! :) Totuus taitaa kyllä olla se että mä vaan onnistun välillä vangitsemaan värit suhteellisen hyvin kameraan. Luomivärit ja siveltimethän on mulla kaikentasoisia, eli ei se varmaan pelkästään niistä ole kiinni. Vaikka on merkillä sen verran väliä että tietysti jollain Urban Decaylla saa aikaan värikkäämmän ja voimakkaamman meikin kuin vaikkapa Maybellinella.

 10. milipili

  Hyvinhän sulle keltainen käy, tosi hieno! Ja lähtisin tuolla meikillä minne vaan, ei ollenkaan liikaa mulle.

 11. Charming nails

  Minä lähtisin ehkä biitsille, keltaisen meikin kera laittaisin enemmän aurinkopuuteria. Voisin kuvitella että se näyttäisi kivalta.

  Nuo rajaukset on tosi hyvin onnistuneet :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.