Heleä häämeikki

Eräs lukija on toivonut minulta postausta häämeikistä, sekä hennosta että värikkäämmästä. Tässä tulee osa 1: hempeä versio. En ole koskaan aiemmin tehnyt häämeikkiä tai juurikaan edes ajatellut millaisen tekisin jos pitäisi joku morsian meikata, mutta tällainen mielikuva minulle tulee sellaisesta perinteisestä, neutraalista, ruusuisesta häämeikistä.

(yyrgh, mä näytän jotenkin ällöttävän onnelliselta tässä kuvassa, taisin yrittää eläytyä liikaa häätunnelmiin….)

Tein samantien pienen tutorialin silmämeikistä jos siitä vaikka olisi jollekulle hyötyä. Meikki on todella yksinkertainen, joten sen pitäisi onnistua kokemattomammaltakin meikkailijalta. Käytin silmiin hentoa vaaleanpunaista ja pastelliliilaa sekä hopeanharmaata.

1. Pohjusta luomet. Tämä on erittäin tärkeää juhlameikissä jonka on pysyttävä kauniina koko päivän ja mielellään vielä yömyöhäänkin. Käytin Clarinsin voidemaista luomiväriä sävyssä Violet, joka näyttää kuvassa valkoiselta mutta on vaalea liila.

2. Levitä luomen sisäpuolikkaalle hentoa, hohtavaa vaaleanpunaista sävyä. Sävy saa nousta luomivakoon ja sen ylikin. Käytin vaaleanpunaista IsaDoran Blooming Spring -paletista.

3. Levitä kulmaluulle hohtavaa vaaleaa tai valkoista sävyä. Käytin Revlonin Frosty Whitea.

4. Levitä luomen ulkonurkkaan ja luomivakoon hopeanharmaata kuvan näyttämällä tavalla. Käytin harmaata Diorin Silver Goddess -paletista.


5. Levitä luomen keskelle sipaisu pastelliliilaa ja lisää sitä myös luomivaon ja harmaan sävyn yläpuolelle. On oikeastaan ihan sama laitatko violetin sävyn ennen vai jälkeen harmaan. Käytin liilaa IsaDoran Blooming Spring -paletista.

6. Rajaa silmät tummanharmaalla. Voit käyttää kynää tai luomiväriä. Minulla ei ole kunnollista tummanharmaata kynää joten käytin L’orealin Smoky Steel -luomiväriduon tummempaa harmaata kostutetulla siveltimellä. (Juuri tässä eräälle lukijalleni selitin etten koskaan käytä puristettuja luomivärejä kosteana, mutta tässä tapauksessa tein poikkeuksen saadakseni harmaasta mahdollisimman tumman.)

7. Rajaa alaluomen vesiraja vaalealla kynällä. Tämä kirkastaa katsetta. Kuvan kynä on IsaDoran Inliner Kajal sävyssä Blonde.

8. Lisää ripsiväri ja homma on valmis.

Kuvassa meikkiin käytetyt tuotteet. (No okei, näkyy siitä puuttuvan ripsari, meikkipohja ja luomen pohjustus. :P)

Meikkipohjana sekoitus Lily Lolon Blondie- ja In The Buff -meikkipohjia. Koko kasvoilla kuultavaa hohtoa tuomassa Pure Luxen Radiance. Kevyet varjostukset NYXin Taupella ja poskipunana MACin Pleasantry. Huulilla Goshin kevyt kiiltopuna Barbie ja Lumenen huulikiilto Viesti Sinulle.

Miltäs näyttää? Menisinkö morsiamesta? :)

Kommentit (10)
 1. Nea/ Fashioned in Finland
  11.6.2009, 21:25

  Täydestä menisit :D

  Kaunis häämeikki!

 2. Beauty Babe
  11.6.2009, 21:37

  Nätti ja raikas meikki, sopisi hyvin morsiamen meikiksi! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *