Heikkilän juustoherkkuja Maitolaiturilta Helsingissä

Blogini pitkäaikaiset lukijat tuntevat rakkauteni juustoon, ja osa varmasti muistaa myös juustolaystäväni, joihin tutustuin kun halusin oppia juustonvalmistuksesta ja kirjoittaa siitä blogiin :)

(…ehkä ei tarvitse edes olla lukija kovin pitkään, että mun juustohulluus käy selväksi :D)

Annika ja Pekka ovat muuten niitä ihan mahtavia ”sivuilmiöitä” joita bloggaaminen on elämääni tuonut – ”ilmiö” nimeltä uusia ystäviä ❤️

En olisi välttämättä odottanut, että taiteilijaperheen urbaanilla bloggarimuijalla ja maitotilalla kasvaneella rennolla juustonvalmistaja-naisella synkkaisi ihan ystävyyteen saakka, mutta meillä synkkasi 🤗 Minusta tuli Annikan asiakas sekä ystävä, ja Pekan kanssa olemme jopa puhuneet aiheesta miten yhdistää kosmetiikka ja maito… ;)

Ei maitokosmetiikasta enempää tässä yhteydessä, mutta nyt haluan kertoa helsinkiläisille lukijoilleni, että Annikan herkkujuustoja ja muita Heikkilän tilan luomumaitotuotteita kuten luomukermaa, -jogurttia ja -täysmaitoa, voi ostaa netissä ja noutaa Heikkilän Maitolaituri-itsepavelu”myymälästä” Helsingin Hietalahden torilta :)

Maitolaituri on Annikan ja Pekan yhdessä Bitwise-ohjelmistoyrityksen kanssa ideoima uudenlainen konsepti ja myyntiratkaisu, joita monet pienyrittäjät kipeästi tarvitsevat koronakriisin kurimuksessa.

Maitolaituri on pieni, miehittämätön myymälä, jonka tuotteita voi ostaa verkkokaupassa ja noutaa sitten tilausvahvistuksen mukana saamalla PIN-koodilla Maitolaiturilta.

Maitolaiturin verkkokauppaan pääset tästä.

Maitolaituri vaihtaa aika ajoin sijaintia, ja seisoo nyt Helsingin Hietalahden torilla. Se tulee ilmeisesti seisomaan siellä vielä hyvän tovin, tarkoitus ei ole joka viikko vaihtaa maisemaa :) Uusista sijainneista ilmoitetaan Maitolaiturin sivuilla.

(Kuvan ”ÄMPÄRI”-tarjous ei muuten enää ole voimassa, kuvakaappaus on syyskuisesta julkaisusta kun Maitolaituri saapui Helsinkiin ;))

Maitolaiturin valikoimassa on mm. ihan parasta luomuleipäjuustoa ”Jalmaria”,  – tätä mä ostan Annikalta aina tasaisin väliajoin ison satsin pakkaseen. (Ettei pääse loppumaan.. mutta nytkin se kyllä ON lopussa, onneksi tapaan Annikaa taas pian.)

Olen itsekin ollut mukana valmistamassa Jalmaria, joten mulla on juustoon silläkin pohjalla erityinen suhde. :)

Muita valikoiman juustoja ovat pitojuusto, kermajuusto, grillijuusto sekä pidempään kypsytetty, juustolautaselle sopiva vahvemman makuinen Nuori Herra. Kaikki ovat erittäin nam…!

Lisäksi kaupasta saa Annikan valmistamaa voita, jogurttia, täysmaitoa, kermaa ja valkosipulilevitettä, kaikki luomulaatua.

Heikkilän täysimaidossa on 4,4% rasvaa ja se on ihan täydellinen kahvimaito. 🙏🏻 Olen nauttinut tätä maitoa monena kesäaamuna Heikkilän tilalla kahvissani, aijjai että on hyvää..! Kuvassa yksi tällainen aamu kesältä 2018. Tuossa kuvan punaisessa rakennuksessa myös yövyin ollessani tilalla juusto-opissa :) Ihania muistoja.

Heikkilän maidon kahvisopivuus on jopa niin hyvä, että useat helsinkiläiset kahvilat ovat valinneet sen kahvijuomiensa maidoksi. Pekka kertoi, että baristat hehkuttavat maidon hyvää vaahtoutuvuutta ja täyteläistä makua. Mm. Johan & Nyström, Artisan Café ja Andante tarjoilevat kahvielämyksiä Heikkilän maidolla :) Kaikki kahvilat ja muut Heikkilän tuotteiden jälleenmyyjät löydät täältä.

Ja Maitolaiturille pääset TÄSTÄ. :) 🧀🥛☕️

❤️ Tuetaan pienyrittäjiä ja lähiruoan tuottajia ❤️

P.S. Maitolaiturilla on tällä hetkellä maitoa tarjouksessa – 1,5 litran luomutäysmaitohanapakkaus maksaa 2€ (norm. 3,50€).

.

Jutun kuvat (poislukien mun aamukahvi + maisema): Heikkilän Juustola

treeni-ja-ravinto onnellisuus
Kommentit (5)
  1. Suurkiitos vinkistä! Tää lähtee ostoksille.

  2. Wow, aivan mahtava idea tuo Maitolaituri! Täällä itävallassa maaseudulla on esim. muna – ja maito”automaatteja”, joista saa kellon ympäri ostaa tuoreita munia ja maitoa.

    Sveitsissä näin samantapaisen pikkukojun josta sai myös juustoa, ilmakuivattua kinkkua tms. Ei tarvinnut tilata etukäteen; kunhan maksoi “luukun” summan, sai tuotteen.

    (ja olen sellaisiakin kojuja täällä pikkukylissä nähnyt, joissa myydään ns. omantunnon mukaan, eli on pusseja täynnä hedelmia / vihanneksia / pähkinöitä; mitä nyt tilalla kasvaa, hinnat on kyllä näkyvillä mutta myyjää ei, raha laitetaan lasipurkkiin)

    <3

    1. Kuulostaa ihanalta..! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *