Karkkipäivä
Karkkipäivä

HeidiB ja Feathers

Nyt olisi sitten luvassa HeidiB:n raportti kuitumaskara Feathersista. Minullahan tämä maskara ei oikein toiminut, ja halusin laittaa ripsarin eteenpäin kuullakseni jonkun toisen mielipiteen.

 
"Mun mielestä Feathers on yksinään ihan hyvä mascara, joka pidentään ja 
erottelee nätisti, mutta nuo irtokuidut valitettavasti pilaavat 
siistin ja erotellun efektin aika tehokkaasti. Kuidut kyllä pidentävät 
ja tuuhentavat ripsiä entisestään, mutta samalla ne tekevät niistä 
omituisen pörröiset ja epäsiistit.
 
Kuituja on levittämisen jälkeen ihan kaikkialla ja niitä on aika 
mahdoton saada iholta pois. Ehkä reipas puuertointi auttaisi. Mulla 
kuituja meni aina myös silmään ja ne aiheuttivat ikävää roskan 
tunnetta silmissä."
 

Nuderipset vs. Feathers-ripset.

Toisessa silmässä pelkkää maskaraa, toisessa maskara + kuidut.

Heidin kokemukset tuntuivat siis pitkälti samoilta kuin omani. Pörröripsi express! :)

Kaikki eivät kuitenkaan ole samaa mieltä. Esimerkiksi Charming Nails ihastui Feathersiin niin kovasti, että pyysi mua tuomaan itselleen jemmakappaleen kun edellisen kerran kävin kyläilemässä (CN:n kotipaikkakunnalla ei ole Kicksiä). Olen myöskin törmännyt asiakkaisiin, jotka ovat saaneet Feathersilla kunnon tekoripsiefektin ja ylistäneet maskaran maasta taivaisiin. No, niinhän se vain on että ripsiä on monenlaisia. Mikä toimii yhdellä, on aivan susi toisella. (Ja siksi en tule koskaan ymmärtämään kysymyksiä, ”Suosittele jotain hyvää ripsaria…” No, voin suositella jotain joka toimii minulla. :)).

Kommentit (8)

 1. MiNi

  Ei liity tähän postaukseen, mutta kyselisin vinkkiä hyvään peitevoiteeseen (?), jolla saisin tummat silmänaluset piiloon, ehdotuksia?

 2. Minää

  Toi maskarailmankuitua-kuva on parempi ku kuidunkanssa-kuva. Ihan selvästi :(

  Oispa olemassa sellanen ripsari joka tekis ripsistä luonnollisen näköset ilman paakuttamista ja sitä ihmejuttua jossa ripset tarttuu toisiinsa silleen rumasti kiinni..

 3. Happy

  Itse myös rakastan tuota ripsiväriä,ja ylistän sitä. Ja noi kuidut silmien allla on todella helposti vältettävissä,kallista päätä hieman alaspäin. Lempi ripsarini!

 4. Taikis

  Kuituripsareita oli jo aikaa sitten..vissii tekevät uutta tulemista?

  Cliniquen Lash power-ripsaria en ennee vaihda. Ainoastaan jos laittaa useamman kerroksen saattaa joutua ripsikammalla pikkusen erottelemmaan. Ja pysyvyys täydellinen!

 5. Tiina

  Näistä eri arvioinneista ei käynyt täysin selvästi ilmi, millaiset ovat pakkauksessa olevat käyttöohjeet.
  Joka tapauksessa minulla on kokemusta vastaavanlaisesta kuitu + mascara-combosta vuosien takaa, siis hirveän kauan aikaa sitten…

  Silloin neuvottiin, että kuitu”mascaraa” pitää ensin kevyesti puhaltaa, jotta ylimääräiset kuidut irtoavat ja vasta sitten harjaa pyörittäen liu´utetaan kuidut ripsien pintaan. Ei siis vetämällä tai harjaamalla.
  Muistan, että tulos oli hyvä ja selkeästi pidemmät ripset.
  Kuidut muuten olivat värittömiä, joten tuollaisesta mustasta sotkusta ei ollut vaaraa.

  Liike, joka näitä myi oli Nice Face Hgin Mikonkadulla. (En tiedä, onko sitä enää olemassa.)

  • Sanni

   Näistä eri arvioinneista ei käynyt täysin selvästi ilmi, millaiset ovat pakkauksessa olevat käyttöohjeet.

   Edellisessä Feathers-postauksessa kirjoitin pakkausmateriaalissa lukeneet käyttöohjeet:
   ”Ensin ripsiin harjataan kerros maskaraa, jonka jälkeen ripsien kärkiin lisätään kuituja. Sitten päälle vielä kerros maskaraa.”

   Yksityiskohtaisempia ohjeita siitä, miten kuidut tulisi ripsiin asetella, ei anneta. :/ Ehkäpä tuollainen ”pyörittämällä liu’uttaminen” toisi paremman tuloksen.

   • Tiina

    Joo, ei näytä ohjeet ihan täysin selkeitä olevan. :(
    Tosiaan itse sain opastusta ihan paikan päällä liikkeessä. En enää muista, millaiset sen pakkauksen ohjeet olivat.

    Myyjä korosti sitä myös, että puhaltamalla pitäisi liiat kuidut poistaa ”harjasta”, ennenkuin alkaa asettelemaan niitä kertomallani tekniikalla maskaroitujen ripsien pintaan.
    (Tosin nuo mustat kuidut taitaisivat aiheuttaa melkoista sotkua ympäristöön, joten niillä värittömillä se ei haitannut.)

    Jostain olen lukenut, että myös ne mascarat, joissa on kuidut jo valmiina massassa pitäisi levittää rauhallisin ja suorin vedoin ripisiin, ei siis missään tapauksessa sik-sak-liikeellä.

    Mutta niinkuin Sanni totesit, yksi toimii yhdellä ja toinen toisella. Esimerkiksi minä en voi edes ajatella käyttäväni vesiliukoisia mascaroita, koska ripseni sojottavat alaspäin, eikä muu kuin vedenkestävä pidä taivutuksia. Harmi, mutta ei voi mitään… :(

 6. Minttu

  En tiedä onko sinulla Sanni kokemusta Benefitin They’re Real ripsarista, mutta omassa käytössä muodostunut aivan must-have tuotteeksi. Sillä saa pituutta ja tuuheutta ilman noita kuituhässäköitä, ja kumma kyllä moni kaveri on kysellyt että mistä olen ripsipidennykseni hankkinut :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.