Karkkipäivä
Karkkipäivä

Hazel-look

Mun eilinen ”copycat” -look :)

Kopsasin Natural Coden -sivulta löytämäni, mielestäni tosi kauniin kupari-kulta-ruskean meikin joka on onnen omiaan sinisilmäiselle ja lämminsävyiselle.

naturalcode_hazel_img_3952

Tällainen siitä tuli.

naturalcode_hazel_meikki

Alkuperäinen meikki näyttää tältä. Mallin silmät ovat aivan eri malliset kuin omani, mikä saa saman meikin näyttämään kasvoillani hyvinkin erilaiselta. Mallilla on avarat, suuret silmät, matala kulmaluu ja näkyvä liikkuva luomi. Myös kuvan valaistus ja värisäädökset vaikuttavat, NC:n promokuvassa on kellertävä sävy ja valo, minun kuvassani punertava, minkä vuoksi minun meikkini näyttää punaisemmalta.

Kupariruskean silmämeikin pääsävyt ovat Natural Coden lämminsävyisestä Hazel-paletista joka näkyykin kuvassa, mutta meikkiin on käytetty myös viileämpää harmaanruskeaa silmän sisänurkassa. Sellainen sävy löytyy Beauty-paletista.

Promokuvan mattainen kasvomeikki on todennäköisesti syntynyt Natural Coden Matt Makeup -meikkivoiteella. Itse käytin versiossani heleämpää CC-voidetta joka on edelleen ollut käytössä päivittäin siitä saakka kun ihoni teki sen kanssa ensimmäisen kerran tuttavuutta runsaat kaksi viikkoa sitten. :) Valitettavasti saatatte joutua näkemään ko. meikkivoidetta blogissa lähiaikoina väsymykseen saakka sillä olen täysin hurahtanut siihen. ^_^

naturalcode_hazel_img_4018

Savuinen ja etten sanoisi aika elegantti meikki. Varjostan harvoin itse silmän sisänurkkaa, se ei ole minulle ominainen meikkityyli eikä ihan se imartelevinkaan varjostustapa pienille silmilleni, mutta näyttää kuvassa ihan kivalle :)

Alkuperäisessä meikissä ei ole käytetty näkyviä rajauksia, joten jätin ne pois omastakin versiosta. Tosin tummensin ulkonurkan ripsirajaa aavistuksen ruskealla kajal-kynällä, sekä ripsen ylä- että alapuolelta. Ja laitoin kevyesti alaluomelle sisärajaukseksi.

naturalcode_hazel_img_4008

.

naturalcode_hazel_img_4056

Meikkipohjana CC-voide, tummin sävy menee edelleen. Huulilla Natural Coden Nude Beige -huulipuna. Se on laadultaan läpikuultava, helposti levittyvä ja hieman kiiltävä.

naturalcode_hazel_look_img_4049

Poskipäille ja nenänpäähän painelin CC-puuterin beigeä puoliskoa, joka on käytännössä väritön, läpikuultava kiinnittävä puuteri.

Poskilla ja hyvin kevyenä varjostuksena käytin Natural Coden Peachy-poskipuna/bronzer-duoa. Koska NC:n poskipunat ovat hyvin mattaisia, lisäsin päälle kevyesti Beauty-luomivärin hohtavaa toffeebeigeä sävyä (paletti näkyy kuvassa alla), se toimii mainiosti myös poskipunana päivettyneellä iholla. Näin sain poskille hieman hehkua :)

Sanni <3 hehkuva iho.

naturalcode_hazel_look_img_4043

Silmämeikki syntyi Hazel- ja Beauty -paleteilla. Ja käytinpä muuten vielä pikkuisen syvää tummanruskeaa myös Sandy-paletista koska Hazelin tummanruskea osoittautui sen verran hentopigmenttiseksi, että en saanut sillä aikaan alkuperäisen meikin ulkonurkan varjostuksen tummuuastetta.

Natural Coden promomeikissä luomella on neljää sävyä rinnakkain, minkä toteutus omilla paljon pienemmillä luomillani oli hieman haastavaa, mutta sain ne joten kuten mahtumaan :)

naturalcode_hazel_img_4037

Ulkonurkasta sisänurkkaan: uloimpana Hazel-paletin tummanruskea (sekä aavistus voimakkaampaa ruskeaa Sandy-paletista), luomen keskellä ja luomivaossa Hazel-paletin kuparia (on muuten todella pigmenttinen sävy, oikein kunnon metallinen kupari), kuparin vieressä Hazel-paletin kullanvaaleaa, sisänurkassa Beauty-paletin harmaanruskeaa ja kyynelkanavan vieressä ja kulmaluulla Hazel-paletin kullanvaaleaa.

Alaluomella Hazel-paletin ruskeaa ja kuparia.

idnaturalcode_hazel_look

Meikki sopii minulle ja silmieni ja ihoni väreihin, mutta kieltämättä ei hiusteni tämänhetkiseen sävyyn ;) Siksi yritin rajata hiukset pois kuvista.

Lämminsävyiselle, sini- tai ruskeasilmäiselle henkilölle Hazel-paletti on kyllä pop. :)

Olen saanut meikkiin käytetyt tuotteet Lumenelta osana Indiedaysin, Blogiringin ja Lumenen yhteistyökampanjaa.

indiedaysblogirinki_500px

Natural Code & Karkkipäivä -kiertue:

TIISTAI 1.11. Sokos Joensuu, kello 17-19

KESKIVIIKKO 2.11. Sokos Kuopio, kello 17-19

TORSTAI 3.11. Sokos Oulu, kello 17-19

Kommentit (26)

 1. Maikkis

  Vau, näyttää upealta tuo meikki sinulla.

 2. Milla

  Hei pakko kehua, sun kulmat on upeat näissä kuvissa! :)

  • Sanni

   Kiitos :)

 3. Jonttu

  Tosi kaunis meikki. :)

  Vähän haikeana katson tuota Pohjois- & Itä-Suomen kiertuettasi. On jo sellainen haikea olo tässä itselläni, kun se jännä päivä meni jo ohi… :) :(

 4. Jonttu

  Muuten tuon Nude Beigen olemassaolosta en ole edes ollut tietoinen! Puhuttiin vain siitä Bubblegumista ja Sweet Pinkistä. Tuo Nude Beige tulee ilmeisesti kuitenkin aika lähelle noita sävyjä? En vain tiedä, toimisiko tuo minun paljon tummemmilla huulillani.

  • Sanni

   Tuo Nude Beige tulee ilmeisesti kuitenkin aika lähelle noita sävyjä?

   Natural Coden Nude Beige, Sweet Pink ja Satin Coral ovat samantyylisiä, läpikuultavia nudehuulipunia. Bubble Gum on eri tyyppinen, peittävämpi ja vähemmän kiiltävä.

 5. Charming Nails

  Kaunis meikki, silmän sisänurkan varjostus on meikin jännä juttu :) ei näytä pöllömmältä ja tuo huulipuna on kivan värinen :)

 6. Cerp

  Osaatko arvioida, että kuinka neutraalin sävyistä tuo CC on? Lumenen ”oma” on mulle aika sopivanvärinen vaaleemmassa sävyssä, mutta en uskalla lähtee sooloilemaan ja ostamaan muita. Oon nyt käyttänyt pari vuotta putkeen ainutta löytämääni mun iholle täydellistä meikkivoidetta – Lancomen Teint Miracle (sävy muistaakseni 005) Mulla on tosi ”hankala” iho! Täysin neutraali, tosi kalpea ja kuiva. Kesällä pintakuiva, talvella rutikuiva :D Toi Lancome on hyvää ja tosi riittoisaa, mutta seikkailijaluonne haluais jo testailla muutakin :) (Ja jos Sannilla tai lukijoilla on antaa hyvä meikkivoide kalpealle ja neutraalin sävyiselle iholle ni vinkkejä kehiin!)

  • Sanni

   Osaatko arvioida, että kuinka neutraalin sävyistä tuo CC on?

   Se on hyvin neutraalia, ja jos pitäisi määrittää onko se enemmän viileään vai lämpimään päin, niin viileään. Ainakaan sävyissä 1 ja 2 ei ole yhtään kellertävyyttä. Kolmonen, jota itse käytän nyt, on ehkä siinä rajalla että voisiko sanoa lämpimimmäksi näistä. Mutta kaken kaikkiaan hyvin beigejä, neutraaleja sävyjä.

   Eilen laitoin ykköstä vaalea- ja lämminihoiselle lukijalle, ja alun ”hmm, saisi olla keltaisempaa” -epäröinnin jälkeen sävy sulautuikin lopulta tosi hyvin hänen iholleen. Se on näiden CC/BB-voiteiden etu että monet niistä antavat ihon oman sävyn kuultaa läpi sen verran että sävy asettuu iholle helpommin kuin peittävämpien voiteiden kanssa.

   Jos olet ”tosi kalpea”, niin sitten voi olla että tuo Natural Code CC:n ykkönen on sinulle liian tumma. Mutta perus-Lumenen puolella Lumene CC-meikkivoiteeseen on lisätty uusia sävyjä, olikohan siellä nyt 00 ja 0,5 -sävyt uusina, ja vielä joku kolmas välisävy. Lumenen CC:kin on todella hyvä, eri lailla hyvä kuin Natural Coden. NC:n on minusta kosteuttavampi ja ikäänkuin hoitavampi, Lumene-CC tuntuu ihan ”meikkivoidemeikkivoiteelta”. Ja se on peittävämpi.

   • Cerp

    Kiitoksia vastauksesta! Kuulostaa kyllä siltä, että vois olla liian tumma. Pitää käydä kurkkimassa Lumenen CC-hyllyllä uusia sävyjä. Talven tullen kun kaipaa vieläkin vaaleampaa kuin kesäisin, esim. Lumenen BB (kuten monet muutkin BB:t) on aiiivan liian tummaa.

 7. Iiia

  Tuo on just semmonen meikki mitä itse voisi käyttää! Ja harmittaa ihan hurjasti kun en tänään päässyt Sokkarilla käymään. :( Tyhmä flunssa vaan jatkuu ja jatkuu vain…

  • Sanni

   No voihan flunssa! :(

   Joensuun tapahtuma meni kyllä niin vauhdilla että yhtäkkiä kaiken meikkailun keskellä tajusin että kello oli jo 18.35 ja ilta kohta lopuillaan. Oli tosi kivaa :) :) Ihanaa että sain mahdollisuuden tehdä tällaisen kiertueen; kun jo pelkkä meikkiopastus ja vinkkien jakaminen on mulle tosi mieluisaa hommaa ja sitten kun sitä saa vielä tehdä lukijoilleen...! ^_^ Voiko olla mukavampaa työkeikkaa <3 Kiitokset vain Lumenelle <3

   • Iiia

    Käännäpä nyt vielä veistä haavassa! :D No ei tosi, ehkä tuo ei ollu elämäni viimeinen tilaisuus päästä sinua tapaamaan. Pitää koettaa päästä vaikka lukijamatkalle mukaan, jos niitä vielä järjestät.

    Ja nyt kun katselin noita kuvia tarkemmin, niin siullahan on noissa melkein identtiset kulmat kun miulla! :D

    • Sanni

     Käännäpä nyt vielä veistä haavassa! :D No ei tosi, ehkä tuo ei ollu elämäni viimeinen tilaisuus päästä sinua tapaamaan.

     Ei mutta joo, olihan tuo nyt vähän ajattelemattomasti minulta lisätty loppukaneetti, ei tosiaan ollut tarkoitis vielä tiristää veistä haavassa…

     Lukijamatkoja on vielä suunnitteilla, toivottavasti niiden joukossa olisi sitten sellaisia joille sinäkin pääsisit :)

     nyt kun katselin noita kuvia tarkemmin, niin siullahan on noissa melkein identtiset kulmat kun miulla! :D

     ^_^

 8. Mari

  Kaunista on! Millan tavoin pidän erityisesti kulmistasi. Miten ne meikkasit?

  • Sanni

   Ihan samalla tavalla kuin aina, eli värittömällä kulmageelillä ja harmaanruskealla kulmakynällä :) Tällä kertaa väritin niitä tietoisesti aavistuksen paksummiksi kuin normaalisti, en sitten tiedä tekikö se tuon kauniimman (? :D) vaikutelman. :)

 9. Jonttu

  Sellaista haluaisin kysyä, että oletko missään postauksessa sivunnut sellaista asiaa kuin toisen ihmisen meikkaaminen. Kun mietin vain, että sinä tykkäät tehdä muille meikkejä ja olet hyvä siinä, mutta oliko se aluksi vaikeaa?

  Omien kasvojen meikkaus on kuitenkin aika erilaista kuin toisen kasvojen meikkaaminen. Lisäksi siinä ollaan vielä aika iholla toista, ja ehkä haastavammassa tapauksessa toisen näkee vasta ensimmäistä kertaa, ja kuitenkin pitäisi osata sanoa mikä sopii toiselle.

  • Sanni

   oletko missään postauksessa sivunnut sellaista asiaa kuin toisen ihmisen meikkaaminen.

   En muistaakseni.

   Mutta lyhyenä vastauksena kysymykseesi: en ole koskaan kokenut toisten meikkausta vaikeaksi. Poislukien silmän rajaus silloin kun luomi on erityisen haasteellisen muotoinen, voisin mielelläni käydä jollain ”Raskaiden ja ulkonurkasta laskevien silmäluomien rajauus” -tehokurssilla ^_^ Kyllä niiden rajaus aina onnistuu jos/kun on aikaa testata asiakkaalle eri tapoja, mutta olisi mukavaa saada sen verran kokemusta ja varmuutta haasteellisempien luomien rajaukseen että se menisi nopeammin ja ns. rutiinilla. Kaikissa tilanteissa ei ole aikaa jäädä testailemaan eri rajaustapoja.

   • Jonttu

    Ahaa. Sitten olet synnynnäisesti lahjakas pakostakin. :)

    Kuvailit tuossa haastavimman mahdollisen meikattavan, ja täsmääpä kyllä juuri minuun.

    • Sanni

     Et ole kyllä lainkaan haastavimmasta päästä ;)

     • Jonttu

      No minun luomet ovat kyllä raskaat ja haasteellisen muotoiset. :)

 10. milipili

  Hieno meikki! Yritin joskus tuota sisäluomen varjostusta, mutta ilmeisesti tein sen liian tummalla sävyllä koska tulos oli tosi outoa. Täytyykin kokeilla uudestaan.

  • Sanni

   Tällaista sisänurkan varjostusta näkee usein lehtikuvissa ja näytöksissä mutta arkimeikissä se on monella vähän hassun näköinen. Riippuu paljon silmän muodosta, jos on pienet ja syvällä olevat silmät se ei tietenkään ole kovin imarteleva tyyli. Sullahan ei kuitenkaan ole sellaiset silmät joten ei muuta kuin kokeilemaan uudelleen :)

 11. Jonttu

  Jatkuiko viherruskeiden ylivoima kiertueen viimeisissä kohteissakin? :)

  • Sanni

   Vihreäsilmäisten (ei pelkästään viherruskeiden) dominanssi jatkui todellakin läpi koko kiertueen ^_^ Mielenkiintoinen ilmiö :)

 12. Jonttu

  Jospa heillä – tai siis meillä (itsekin kuulun tähän joukkoon) – on myös Karkkipäivä-geeni. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.