Hazel-look

Mun eilinen ”copycat” -look :)

Kopsasin Natural Coden -sivulta löytämäni, mielestäni tosi kauniin kupari-kulta-ruskean meikin joka on onnen omiaan sinisilmäiselle ja lämminsävyiselle.

naturalcode_hazel_img_3952

Tällainen siitä tuli.

naturalcode_hazel_meikki

Alkuperäinen meikki näyttää tältä. Mallin silmät ovat aivan eri malliset kuin omani, mikä saa saman meikin näyttämään kasvoillani hyvinkin erilaiselta. Mallilla on avarat, suuret silmät, matala kulmaluu ja näkyvä liikkuva luomi. Myös kuvan valaistus ja värisäädökset vaikuttavat, NC:n promokuvassa on kellertävä sävy ja valo, minun kuvassani punertava, minkä vuoksi minun meikkini näyttää punaisemmalta.

Kupariruskean silmämeikin pääsävyt ovat Natural Coden lämminsävyisestä Hazel-paletista joka näkyykin kuvassa, mutta meikkiin on käytetty myös viileämpää harmaanruskeaa silmän sisänurkassa. Sellainen sävy löytyy Beauty-paletista.

Promokuvan mattainen kasvomeikki on todennäköisesti syntynyt Natural Coden Matt Makeup -meikkivoiteella. Itse käytin versiossani heleämpää CC-voidetta joka on edelleen ollut käytössä päivittäin siitä saakka kun ihoni teki sen kanssa ensimmäisen kerran tuttavuutta runsaat kaksi viikkoa sitten. :) Valitettavasti saatatte joutua näkemään ko. meikkivoidetta blogissa lähiaikoina väsymykseen saakka sillä olen täysin hurahtanut siihen. ^_^

naturalcode_hazel_img_4018

Savuinen ja etten sanoisi aika elegantti meikki. Varjostan harvoin itse silmän sisänurkkaa, se ei ole minulle ominainen meikkityyli eikä ihan se imartelevinkaan varjostustapa pienille silmilleni, mutta näyttää kuvassa ihan kivalle :)

Alkuperäisessä meikissä ei ole käytetty näkyviä rajauksia, joten jätin ne pois omastakin versiosta. Tosin tummensin ulkonurkan ripsirajaa aavistuksen ruskealla kajal-kynällä, sekä ripsen ylä- että alapuolelta. Ja laitoin kevyesti alaluomelle sisärajaukseksi.

naturalcode_hazel_img_4008

.

naturalcode_hazel_img_4056

Meikkipohjana CC-voide, tummin sävy menee edelleen. Huulilla Natural Coden Nude Beige -huulipuna. Se on laadultaan läpikuultava, helposti levittyvä ja hieman kiiltävä.

naturalcode_hazel_look_img_4049

Poskipäille ja nenänpäähän painelin CC-puuterin beigeä puoliskoa, joka on käytännössä väritön, läpikuultava kiinnittävä puuteri.

Poskilla ja hyvin kevyenä varjostuksena käytin Natural Coden Peachy-poskipuna/bronzer-duoa. Koska NC:n poskipunat ovat hyvin mattaisia, lisäsin päälle kevyesti Beauty-luomivärin hohtavaa toffeebeigeä sävyä (paletti näkyy kuvassa alla), se toimii mainiosti myös poskipunana päivettyneellä iholla. Näin sain poskille hieman hehkua :)

Sanni <3 hehkuva iho.

naturalcode_hazel_look_img_4043

Silmämeikki syntyi Hazel- ja Beauty -paleteilla. Ja käytinpä muuten vielä pikkuisen syvää tummanruskeaa myös Sandy-paletista koska Hazelin tummanruskea osoittautui sen verran hentopigmenttiseksi, että en saanut sillä aikaan alkuperäisen meikin ulkonurkan varjostuksen tummuuastetta.

Natural Coden promomeikissä luomella on neljää sävyä rinnakkain, minkä toteutus omilla paljon pienemmillä luomillani oli hieman haastavaa, mutta sain ne joten kuten mahtumaan :)

naturalcode_hazel_img_4037

Ulkonurkasta sisänurkkaan: uloimpana Hazel-paletin tummanruskea (sekä aavistus voimakkaampaa ruskeaa Sandy-paletista), luomen keskellä ja luomivaossa Hazel-paletin kuparia (on muuten todella pigmenttinen sävy, oikein kunnon metallinen kupari), kuparin vieressä Hazel-paletin kullanvaaleaa, sisänurkassa Beauty-paletin harmaanruskeaa ja kyynelkanavan vieressä ja kulmaluulla Hazel-paletin kullanvaaleaa.

Alaluomella Hazel-paletin ruskeaa ja kuparia.

idnaturalcode_hazel_look

Meikki sopii minulle ja silmieni ja ihoni väreihin, mutta kieltämättä ei hiusteni tämänhetkiseen sävyyn ;) Siksi yritin rajata hiukset pois kuvista.

Lämminsävyiselle, sini- tai ruskeasilmäiselle henkilölle Hazel-paletti on kyllä pop. :)

Olen saanut meikkiin käytetyt tuotteet Lumenelta osana Indiedaysin, Blogiringin ja Lumenen yhteistyökampanjaa.

indiedaysblogirinki_500px

Natural Code & Karkkipäivä -kiertue:

TIISTAI 1.11. Sokos Joensuu, kello 17-19

KESKIVIIKKO 2.11. Sokos Kuopio, kello 17-19

TORSTAI 3.11. Sokos Oulu, kello 17-19

Kommentit (26)
  1. Vau, näyttää upealta tuo meikki sinulla.

  2. Hei pakko kehua, sun kulmat on upeat näissä kuvissa! :)

    1. Kiitos :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *