Karkkipäivä
Karkkipäivä

Haussa miehiä haastatteluun

Hei kaikki lukijat joilla on mies, poikaystävä tai veli! Tai miksei isäkin käy ^_^

Tai jos sinä, lukijani, satut itse olemaan mies. Joita luulen tosin lukijakunnassani olevan mahdollisesti noin 0,01%.

Etsin miehiä haastateltavaksi tulevaan blogijuttuun. En kerro vielä sen enempää, mutta juttu liittyy miesten kokemuksiin ulkonäöstään ja miehisyydestään.

ShortMenGotNoReasonToLive

Kysykääs mieheltänne – tai keltä hyvänsä kaveri/perhepiiriinne kuuluvalta miessukupuolen edustajalta :)), olisiko tämä mahdollisesti kiinnostunut osallistumaan anonyymiin haastatteluun. Kenenkään nimiä ei luonnollisestikaan tulla mainitsemaan jutussa.

Jos tuttavapiiristäsi löytyy mies, joka saattaisi voida osallistua haastatteluun, laitathan hänen yhteystietonsa (eli sähköpostiosoitteen), tietysti hänen suostumuksellaan, minulle osoitteeseen karkkipaiva (ät) hotmail piste com. (Täytyy puijata noita roskapostirobotteja….)

Olen kovasti kiitollinen avustanne. :)

Kommentit (15)

 1. Elina

  Haha, oon lukenut tuon otsikon jo monta kertaa että ”Hassuja miehiä haastatteluun” :D Luulenpa kyllä, että tota omaa miestä en saa tällaiseen mukaan, mutta täytyypä silti varmuuden vuoksi vielä kysyä!

  Muuten, täällä yksi malttamaton kyselee, että koskahan arvot osallistujat Tampereen tapaamiseen? :)

  • Sanni

   koskahan arvot osallistujat Tampereen tapaamiseen? :)

   Huomenna meinasin sen tempaista :)

 2. Tiutiu

  Mikä valo soveltuu meikkaukseen? Miksi meikki näyttää luonnonvalossa esimerkiksi ikkunan äärellä meikatessa upealta, sitten kun vilkaisen meikkipohjaa käytävän isosta peilistä, johon ei tule luonnonvaloa mistään niin pohja näyttää paksulta ja punaiset kohdat ihossa kuultavat meikin läpi rumasti. Saman olen huomannut, jos meikkipohjaa tarkastelee autossa pelkääjän paikan peilistä. Mikähän se mahtaa olla totuus, luonnonvalossa upeasti hehkuva pohja vai varjojen karu totuus…

  • Sanni

   Mikä valo soveltuu meikkaukseen?

   Luonnonvalo, se toistaa värit kaikkein todenmukaisimpina. Ja samassa lauseessa saitkin vastauksen myös seuraavaan kysymykseesi. :)

   Jos ei ole mahdollisuutta meikata ikkunan äärellä, tai jos on pimeä vuodenaika, on valkoinen kirkasvalolamppu paras valo. Luonnonvalo on enemmän kylmää kuin lämmintä, siksi keltainen valo toimii aina huonosti ja värit toistuvat hyvin epäluonnollisina. Esimerkiksi siis kylppärin valossa. Itse en osaisi yhtään meikata kylppärissä. No ripsari, perus-kajal-rajaus ja mineraalipohja kyllä menee naamaan kylppärissäkin, mutta mitään häivytyksiä vaativia luomivärimeikkejä tai kasvojen varjostuksia en ikinä laita niin huonossa valossa.

   Minulla ei ole nykyisessä kodissamme mahdollisuutta meikata ikkunan äärellä, joten ostin parvella sijaitsevaan meikkinurkkaukseen 820 lm-valotehon lamput. Toimivat erinomaisesti meikkauksessa. Lisätietoa tässä postauksessa:

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2010/09/07/meikkinurkkaus-ja-meikkien-sailytys/

   • Nimetön

    Kiitos, much appreciated :) Ps. Kivaa, että päästään taas Kreikkaan mukaan.

 3. Santeri

  Täällä olis yksi vapaaehtoinen miespuolinen lukijasi :)! Sähköpostiosoitteen uskallan julkaista ihan tähänkin xxx

  • Sanni

   Moi Santeri! Laitoin sulle postia! :) Poistin kuitenkin tuon meiliosoitteesi viestistäsi niin et ala saada roskapostia ;) Nuo roskapostibotit kun nappailevat helposti sähköpostiosoitteita netistä.

 4. Veera

  Onko miehen iällä merkitystä? Lähinnä, että minkä ikäinen on liian nuori? :D

  Kiitos muuten kovasti ihanasta blogistasi! Oot saanu mut rohkeesti kokeilemaan erilaisia tuotteita ja innostumaan etenkin siitä, mitä tuotteet sisältää! :)

  • Sanni

   Onko miehen iällä merkitystä? Lähinnä, että minkä ikäinen on liian nuori? :D

   Ei ole mitään merkitystä :) Ihan lapsia en nyt sentään etsi, siis tyyliin alle teini-ikäisiä, mutta sen ikäinen tuskin olisi tällaiseen juttuun kiinnostunut osallistumaankaan :)

 5. Tuxu

  Samaan syssyyn voisit kysyä noilta miehiltä ja omaltasikin, miten he suhtautuvat naisten(sa) järjettömiin meikkivarastoihin, meikkaamiseen kuluvaan aikaan ja ylipäänsä koko ”naiselliseen hömpötykseen”? Kyllähän lopputulos varmaan miellyttää miehiäkin mutta paljonko miehet ”arvostavat” naisten tälläytymistä. Tämä on omassa kaveriporukassani ikuisuusaihe. Miehet eivät kuulema edes huomaa onko nainen meikannut vai ei!?!

 6. Jenni

  Mulla olis yksi italialaisennäköinen amerikkalainen maahanmuuttaja täällä, joka voisi osallistua, jos kelpaa. Voin tarpeen vaatiessa toimia kääntäjänä, jos kielitaidot puolin ja toisin loppuvat :)

  • Sanni

   Haastattelussa on mukana muutama ulkomaalainen ja mulla on kysymyksetkin jo englanniksi :) Eli laita vaan yhteystietoja. :)

 7. heidi

  Mulla on sulle yks mies tähän tarkoitukseen :) Hän tosin pohtii neljättä päivää vastauksiaan,hiljaa hyvää tulee :)

  • Sanni

   Hihhih :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.