Karkkipäivä
Karkkipäivä

Haluatko mukaan uuden ihonhoitosarjan testipaneeliin?

Halojaa kaikki kosmetiikan ystävät! :) Kiinnostaisiko päästä kokeilemaan helmikuussa ilmestyvän uuden anti age -ihonhoitosarjan tuotteita?

YRElixir7.9_kuva

Yves Rocher lanseeraa helmikuussa 2014  ihonhoitosarjan kolme vuotta sitten ilmestyneen, huippusuositun Elixir 7.9 -seerumin ympärille. Olin viime viikolla kuuntelemassa, kun hoitosarjan kehitystiimin Céline Laperdrix Yves Rocherin kasvien tutkimuskeskuksesta kävi Suomessa esittelemässä tulevan lanseerauksen. Pähkinänkuoressa Elixir 7.9. -sarjan vaikutus perustuu ihon energiantuotannon ja sitä kautta ”nuorekkuusproteiinien” tuotannon aktivointiin. Kuulostaako tutulta? Vähän samalla ideallahan toimii myös Lancômen Génifique-sarja. ;) Nyt sitten Yves Rocherilla on tarjota kasvipohjainen ”versio” tämäntyyppisestä anti age -hoidosta.

Mikäli silikoni- ja mineraaliöljytäyteiset ihonhoitotuotteet eivät ole juttusi, saatat innostua Elixir 7.9:stä. Tähtituote eli vuonna 2010 lanseerattu seerumi (jonka koostumus tosin päivitettiin tähän uuteen sarjaan) ei sisällä lainkaan silikonia, mutta tuntuu iholla yhtä silkkisen liukkaalta ja pehmeältä. Kun Virven kanssa testailimme tuotteita infotilaisuudessa, olimme ensin että ”No niinpä tietenkin, taas tämä tuttu silikonifiilis…” Ja saimmekin sitten vähän näpeillemme, kun inceihin tutustuessamme selvisi, että eipäs seerumissa olekaan silikonia! Koko Elixir 7.9 -linja on myös mineraaliöljytön ja parabeeniton.

YRElixir7.9.kuva2

Nimi Elixir 7.9 tulee siitä, että yhdisteessä on käytetty seitsemää kasviainesosaa joille on myönnetty Ranskassa yhdeksän patenttia.

Käytetyt kasvit  ja niiden vaikuttavat aineet ovat:

Riisi (riisin kuoresta saatava inositoli – 1 patentti)

Tarapuun siemenet (siemenistä saatava galaktoosi – 1 patentti)

Aloe vera (hedelmälihasta saatava geeli ja sen polysakkaridit – 1 patentti)

Tyrni (siemenistä saatava uute – 1 patentti)

Aphloia (lehdistä uutettu mangiferiini – 1 patentti)

Sokerijuurikas (juurista saatava betaiiniuute – 1 patentti)

Omena (kuoresta erotetut oligosakkaridit – 3 patenttia)

 YRElixir7.9.tuotteet

Koska minulla ei mitenkään riitä aika kaiken testaamiseen itse, ajattelin, että voisi olla hauskaa lähettää Elixir 7.9 -tuotteet teille lukijoille kokeiltavaksi. :) Testausaikaa on helmikuun alkuun saakka, jolloin julkaisen mielipiteenne.

Minulla on tuotteita vain yhdet kappaleet, ja ymmärrän toki, että kunnollisen, kattavan testituloksen aikaansaamiseksi samaa tuotetta tulisi testata useampi, ja mieluiten eri ihotyypin ihminen. Niinpä tämä testipaneeli onkin enemmän ”leikkimielinen” juttu. :) Minusta on kuitenkin kiinnostavaa kuulla muidenkin mielipiteitä tuotteista, ja ihan hauska saada vähän vaihtelua itse suorittamiini arviointeihin.

Testituotteita on viisi, ja haussa siis viisi testihenkilöä. Tuotelinja on tarkoitettu n. 30 ikävuodesta ylöspäin, ja etsin mielellään tähän kohderyhmään kuuluvia henkilöitä. Toki jos ihon kunto sitä viestittää, voi anti age -tuotteita alkaa käyttää jo nuorempanakin, ja jos teillä on hyvät perustelut voitte tietysti hakea testipaneeliin vaikka ette olisi vielä 30 täyttäneetkään. :)

Tuotteet:

PÄIVÄVOIDE normaalille ja sekaiholle – voide purkissa

PÄIVÄVOIDE herkälle iholle – hajusteeton, emulsiomainen, pumppupullossa

YÖVOIDE kaikille ihotyypeille – voide purkissa

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti helposti turpoavalle, tummalle ja väsyneen näköiselle silmänympärysiholle – geelimäinen, roll-on applikaattorilla varustetussa tuubissa

SEERUMI kaikille ihotyypeille – pipettipullossa

Testipaneeliin voi ilmoittautua kommenttilaatikossa. Kerro ikäsi ja pienet perustelut sille (mitään romaania ei tarvitse kirjoittaa :D), miksi haluaisit mukaan, ja minkä tuotteen haluaisit testata. Ilmoittautumisaikaa on torstai-iltaan 28.11. klo 20.00 asti. Suoritan valinnat viikonlopun aikana ja postitan tuotteet ensi viikolla. Sisällytäthän ilmoittautumisviestiisi myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville jotta saan sinuun yhteyden. :)

Kommentit (108)

 1. Elli76

  Haastavan ihon omistava pian nelikymppinen etsii edelleen sitä oikeaa – ihonhoidon saralla siis. Erityisesti silmänympärysvoide ja seerumi kiinnostaisivat.

  • Sanni

   Ilmoittautumisaika päättyi eilen….

 2. Kati

  Hei,
  eikös ilmoittautuminen ole edelleen avoinna? Mukaan ilmoittautuu 40-v kokelas. Edelleen hyviä, kohtuu hintaisia, luonnollisia tuptteita etsivä nainen. Toiveissa serum, tms (sekaiho).

  -Kati

  • Sanni

   Testipaneelihaku on vuodelta 2013 :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.