Haluatko mukaan testipaneeliin?

Haluaisitko päästä mukaan testaamaan luonnonmukaista ihokarvojen kasvua hidastavaa ja vähentävää voidetta tai deodoranttia?

Ecodealilta kysyttiin, haluaisinko emännöidä Acorelle Essentiel Epil -tuotteiden testipaneelin, ja sehän kuulosti niin kiinnostavalta että lähdin mukaan.

Testipaneeliin etsitään kuutta (6) henkilöä. Testaajien on sitouduttava käyttämään valitsemaansa tuotetta päivittäin kuuden viikon ajan.

Acorellen Essentiel Epil -valikoimaan kuuluu kolme tuotetta; voide kasvoille, voide vartalolle ja deodorantti kainaloille. Kaikki kolme lupaavat vähentää ihokarvojen uudelleenkasvua, ja voiteet lupaavat sen lisäksi kosteuttaa ja lisätä ihosolujen uusiutumista. Säännöllisesti käytettynä ihokarvojen kasvun pitäisi hidastua ja niitä pitäisi olla vähemmän ja harvemmassa.

Voiteet toimivat tehokkaimmin, jos ihokarvat on ennen käsittelyn alkamista poistettu juurineen (ei siis pelkästään sheivaamalla tai voiteella). Voiteiden päälle voi laittaa vielä tavallisen kosteusvoiteenkin, mikäli iho on kuiva.

Kiinnostuitko? Kerro siis kommenttilaatikossa, miksi juuri sinä haluaisit mukaan ja minkä tuotteen haluaisit testata; kasvovoiteen, vartalovoiteen tai deodorantin. Laita mukaan sähköpostiosoitteesi.

Ilmoittautumisaikaa on tämän viikon torstaihin 24.11. klo 21.00 saakka. Valitsen testaajat viikon loppuun mennessä.

Testaustulokset esitellään ensi vuoden helmikuussa. Lähetän testaajille kyselylomakkeen johon voitte täytellä käyttökokemuksianne. Valitsemanne tuotteen saatte suoraan maahantuojalta.

SELVENNYS. Kommenteista kävi ilmi, että tuotteiden toimintaperiaate ei selvinnyt kaikille. Kyseessä ei siis ole karvanpoistovoide (niinkuin Veet), eikä voide itsessään poista karvoja. Karvat täytyy poistaa ensin epiloimalla tai vahalla ennen Essentiel Epil -voiteen tai deodorantin käyttöä. Voiteet eivät myöskään korvaa vartalon tai kasvojen kosteusvoiteita, vaikka kosteuttavatkin itsessään jonkun verran.

Ja vielä lisäys – maahantuojalta viestiteltiin, että testaaja saa Essentiel Epil -tuotteen mukana halutessaan myös sopivan Acorelle-ihokarvanpoistotuotteen (esim. kylmävahaliuskat tai sokerivahan), niin ei tarvitse miettiä että milläs ne karvat nyt saa pois juurineen. :)

Kommentit (155)
  1. Heippa! Ompas kiva juttu:)
    Jos pääsisin testaajaksi, haluaisin testata tuota vartalovoidetta, sillä olen etsinyt tuon tyyppistä tuotetta. Deodorantti minulla on muilta merkeiltä jo ollutkin. Olen nuori (16-vuotias) , joten antaisin nuoren ihmisen ihon kokemuksia:)

  2. Heippa, Olen jo pitkään halunnut testata luonnonmukaista deodoranttia. Ja koulussa on harjoiteltu nyt sokerointeja niin voisin näppärästi yhdistää testailun tähän :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *