Karkkipäivä
Karkkipäivä

Haluatko minulle makeoveriin?

Halojaa halojaa kaikki te, joiden kasvoissa on paljon peitettävää!

Onko sinulla aknea? Voimakasta couperosaa? Arpia? Muita värivirheitä ihossa? Haluaisitko minulle meikkimalliksi?

idVichyDermablend_kuva1

Kuva täältä

Olen mukana Vichyn ja Indiedaysin kampanjassa joka starttaa maaliskuussa. L’oreal on tuonut keväällä Suomeen suositun Vichy Dermablend-meikkisarjan, johon kuuluu neljä peittävää meikkipohjatuotetta eri koostumuksilla ja vahvuuksilla. Sarja lupaa peittää aknen, arvet, ruusufinnin, punoituksen, tummat silmänaluset, erilaiset pigmenttimuutokset ja verisuoniluomet – näyttämättä paksulta pakkelilta.

VichyDermablend_tuotteet

Etsin nyt kasvomallia Dermablend-kampanjan demopostaukseen. Meikkaus tapahtuu Tampereella maaliskuun alussa, tarkan ajankohdan sovin erikseen mallin kanssa.

Teen Sinulle meikin ja Sinusta otetaan ennen – ja jälkeen -kuvat jotka julkaistaan kampanjajutun yhteydessä. Saat lahjaksi meikkipohjaan käytetyn Vichy Dermablend -tuotteen.

Kiinnostuitko? Laita minulle hakemus kasvokuvan kanssa 23. helmikuuta mennessä osoitteeseen karkkipaiva (at) hotmail.com. Tampereen ulkopuolelta mahdollisesti hakevat halukkaat hoitavat matkajärjestelynsä ja -kustannukset itse.

VichyDermablend_GoBeyondCover

Joku teistä on varmaan nähnytkin tämän eeppisen Dermablend-makeover videon? :) Itse näin tämän jokunen vuosi sitten Saara Sarvaksen linkittämänä ja olin ihan monttu auki.

(USAssa Dermablendillä tosin on erilainen valikoima Dermablend Professional -tuotemerkin alla kuin Euroopassa lanseeratun Vichy Dermablend-tuotemerkin alla. Videolla käytetyt tuotteet löytyvät täältä.)

Joka tapauksessa odotan innolla mitä Vichy Dermablend -sarja tarjoaa..! Total Body Corrective Foundation esimerkiksi lupaa peittää palovammoja ja jopa tatuointeja tuntumatta raskaalta. ”Levittyy helposti ja tuntuu kuin toiselta iholta… Kestää jopa 16 tuntia eikä tahraa vaatteita”… Ohoh mitä lupauksia! En malta odottaa että pääsen testaamaan näitä!

Dermablend-tuotteita saa apteekeista ja hinnat ovat 21-29 euroa.

   VichyDermablend_kuva

Kuva täältä.

Kommentit (31)

 1. johanna

  Joko testikuvattava on löytynyt? Täällä olisi punakka-atoopikko ihoinen tamperelainen tarjolla.voin lähettää kuvia jos vielä olet kuvattavaa vailla.

  • Sanni

   23.2. saakka otan ”hakemuksia” vastaan :)

 2. pemmikka

  Voi harmi kun olen myöhässä.Naamani olisi ollut kuin luotu tähän. Minulla on niin mustat silmäaluset, että mustempia saa hakea. koko naama on olemukseltaa kuin miesystäväni sanoin turpaanvedon jäljiltä :(

 3. Nimetön

  Ostin vaaleimman peitepuikon Vichyltä. Kamalaa jälkeä, ei pysy naamassa paremmin kuin halpikset ja sävy on kelmeän keltainen. Ei peitä paremmin kuin halpispuikot.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.