Karkkipäivä
Karkkipäivä

Haluatko meikkimalliksi?

Olen jälleen heittämässä Lavera-keikkaa tulevilla Pro-Luonnonkosmetiikan Luonnonkaunis-messuilla, ja Lavera etsii parhaillaan minulle meikkinäytösmallia. :)

Jos sinua kiinnostaisi tulla näytösmalliksi lauantaina 14. huhtikuuta klo 11-11.30 (tai sinun pitäisi kyllä ilmestyä paikalle jo vähän aikaisemminkin) Helsingin Finlandia-talolle, niin lähetä itsestäsi kasvokuva ja lyhyt perustelu miksi juuri sinä olisit hyvä malli osoitteeseen myynti (at) lavera.fi. Voittaja saa palkkioksi Laveran tuotekassin. Ilmoittautumisaikaa on 9.4. saakka.

Olen messuilla lauantaina klo 10-17, joten tokihan voitte tulla moikkaamaan minua muutenkin ja kyselemään meikkivinkkejä. :)

Kommentit (24)

 1. Karkki

  Toivottavasti pääset jossain vaiheessa testaamaan Dr. Hauschkan uusia Inner Glow huulipunia!

 2. Sissi

  En halua malliksi, mutta haluan kiittää tuosta aiemmasta postauksesta jossa kerroit rahankäytöstäsi. Tosi hyvä postaus, kiitos! Ihanan rehellinen oot, tutulta tekstiltä kuulostaa vaikka just nyt on vähän helpompi tilanne. Tsemppiä! :)

 3. Kujakatti

  Onko malleille jotain ulkonäkövaatimuksia vai voiko minkä näköinen tahansa tulla valituksi?

  • Sanni

   Ei ole ulkonäkövaatimuksia, tottakai minkä näköinen tahansa voi tulla valituksi! :) Voi tietysti olla, että katson omasta näkökulmastani miten ”helpot” kasvot ovat meikata, kun meikkausaikaa on vain rajallisesti.

 4. -A-

  Kysymys siskon puolesta: Hän on töissä rakennusalalla ja ihoon on alkanut tulemaan viime aikoina näppyjä, jotka myös tulehtuvat helposti.
  Millä suosittelisit näitä hoitamaan? Ja ennen kaikkea millä voi suojata ihon aamuisin niin tehokkaasti, ettei rakennuspöly ja muu lika pääsisi vaikuttamaan ihoon?

  Kiitos :)

  • Kiki

   Haluaisin myös tietää, sillä olen rakennusalalla!

  • Sanni

   Taloa rakentavan tuttavapariskunnan kokemusten perusteella – ei oikein millään. ^_^ Pariskunnan emäntä on itse kauneusalan ammattilainen, ja totesi että kauniin ihon saa unohtaa talon rakennuksen ajaksi. Kysyin häneltä että milläs ihmeellä raksa-alan ihmiset pitävät ihonsa kunnossa, ja ystäväni vastasi, ”Oletko koskaan katsonut rakennusalalla työskentelevien ihoa…?” Eli ilmeisesti taitaa olla ”mission impossible” suojata iho täydellisesti rakennuspölyn vaikutuksilta.

   Itse asiassa meikki on aika hyvä suoja…! Ei varmasti tee mieli paklata naamaansa raksalle, mutta meikkivoiteet tekevät iholle kuitenkin suojaavan kalvon. Täydellisesti nekään eivät tietenkään suojaa, mutta varmasti sekin on parempi kuin paljas iho.

 5. Neela

  Mitä kaikkea näytösmallin tehtäviin kuuluu? Missä kaikkialla tapahtumassa otettuihin kuviin tms. voi törmätä?

  • Sanni

   Näytösmalli istuu lavalla meikattavana. :) En itse asiassa tiedä tullaanko näytöksestä ottamaan mitään kuvia. Mahdollisesti joku Laveran henkilökunnasta saattaa napata muutaman kuvan lavera.fi-sivulle tai Facebook-sivulle, mutta en usko että näytöksestä muuten ollaan ottamassa mitään sen virallisempia otoksia.

 6. Nimetön

  Käytkö lukee Facebookissa mun viestin :)

  t. CN

  • Sanni

   Oh, pitää käydä…! Hyvä kun sanoit, mä en käy siellä välillä moneen päivään. :)

 7. Susu

  Mitä vaatimuksia mallille on? Onko esim. huonosta ihosta haittaa jos naama on muuten sopiva? :D

  • Sanni

   Kaikenlaiset ihot kelpaavat! :)

 8. Minna

  Mitä mallin tulee tehdä näytöspäivänä? Istua/seisoa jossain vai kävellä? Kuinka kauan aikaa tuolla menee?

  • Sanni

   Mallin tulee ilmestyä paikalle n. 1-2 tuntia ennen näytösajankohtaa jotta voin suunnitella meikin mallin kasvoille ja valita oikeat sävyt. Sen jälkeen malli vain istuu n. puoleksi tunniksi lavalle meikattavaksi. Helppoa kuin heinänteko! :)

 9. RockQueen

  Kiitos tapahtumavinkkauksesta, multa olis mennyt toi muuten ihan ohi :)

 10. marge

  :) Mitä kaikkea näytösmallin pitää tehdä? Tai kuuluuko siihen jotain erityistä? Harkitsen osallistumista :)

  • Sanni

   Näytösmallin ei tarvitse tehdä muuta kuin ilmestyä paikalle 1-2 tuntia ennen näytöstä ja istua sitten lavalla puoli tuntia meikattavana. Ei tarvitse kuin olla. :)

   • marge

    mahtavaa! pelkäsin että pitäis mainostaa jotain tms :D Nyt voin osallistua :)) jee! Toiv. onni suosii ;)

 11. SaraJana

  Voi höh, jos tapahtuma olisi täällä Treen seudulla niin olisin hippulat vinkuen ollut valmis malliksi! :)

 12. N

  Moi! Mulla olisi ihan aiheeseen liittymätön kysymys, toivottavasti vastaamisesta ei ole liikaa vaivaa :) En tiedä kuinka paljon oot perehtynyt hiusjuttuihin, mutta ajattelin kysyä sulta, koska sullakin on pitkät hiukset ja saattaisit ehkä osata antaa jotain vinkkejä.
  Eli siis, itselläni on noin puoleen selkään ulottuvat hiukset ja nyt viimeisen vuoden aikana niitä on lähtenyt aivan järkyttävä määrä. Hiukseni ovat ohentuneet varmaan puoleen entisestä, ja pikkuhiljaa alan olla epätoivoinen. Hiuksia en ole värjännyt viime vuoden helmikuun jälkeen lainkaan. Syksyllä käväisin hiuspohjan tutkimuksessa, jossa todettiin, että se on normaalia kuivempi, mutta olen sen jälkeen hoitanut sitä asianmukaisilla tuotteilla. Priorinia söin noin puoli vuotta, sen avulla hiukset kasvoivat pituutta, mutta eivät yhtään tuuheutta. Seuraavaksi ajattelin mennä lääkäriin, mutta vielä en oo uskaltanut, koska pelkään, että lääkäri vain nauraisi mut sieltä pihalle :D
  Tuli nyt vähän kilometrikommentti, mutta toivon todella, että sulla olisi jotain apua tarjota :)

  • Sanni

   Moi N!

   Ikävä kyllä en osaa antaa mitään apuja tai neuvoja ongelmaasi. :/ Omatkin hiukseni ovat ohentuneet vuosien saatossa ja niissä on tapahtunut aivan selittämättömiä rakenteellisia muutoksia (esim. takaraivolla on alue josta kasvaa enää niin heiveröistä tukkaa että takaraivon kohdalla hiusmassassa on lovi), eikä siihen ole löytynyt mitään selitystä eikä mitkään toimenpiteet (ravintolisät, hyvät tuotteet, silkkinen tyynyliina, hiustn kiinnitys yöksi jne) ole asiaan auttaneet. :/

 13. lissen

  Voinko hakea näytösmalliksi jos olen 16vuotias? Ja haittaako jos lähetettävässä kasvokuvassa on vähän meikkiä?

  • Sanni

   Voit hakea, ja kuvassa saa olla meikkiä. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.