Haluatko malliksi meikkikurssille?

MUFEPromo2

Nyt etsintäkuulutetaan henkilöä, jota kiinnostaisi tulla meikäläiselle meikkimalliksi ensi viikonloppuna! :)

Olen osallistumassa Make Up For Ever Academyn hää- ja juhlameikkikurssille joka järjestetään Helsingissä 13.-14. huhtikuuta. Kurssin aikataulu on seuraavanlainen:

Lauantai 13.4. klo 16-20

Sunnuntai 14.4. klo 10-16

Paikka: Make Up For Ever Academy, Museokatu 44 D 114 (sisäpiha), Helsinki 

Lauantaina on demomeikki + teoria ja sunnuntaina harjoitusmeikkejä. Tarvitsisin omaa harjoitusmallia sunnuntaille, ja lisäksi MUFE Academyltä kysyttiin haluaisinko etsiä lukijoideni joukosta jonkun kiinnostuneen myös lauantain demomeikkimalliksi. Tämä henkilö voi tietenkin olla myös yksi ja sama, jos pääsee tulemaan kumpanakin päivänä.

Kurssi on varmasti tosi kiinnostava tilaisuus mallille päästä pieneen ”makeoveriin” ja luulisi takataskuun jäävän myös hyviä vinkkejä miten korostaa piirteitään ammattimaisella juhlameikillä. Itsehän olin Academyllä balettimeikin mallina helmikuussa, ja kokemus oli tosi mielenkiintoinen!

MUFEPromo_

Jos kiinnostuit, ota minuun yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen karkkipaiva (at) hotmail.com ja laita mukaan kuva itsestäsi. Sinun ei siis tarvitse muuta kuin vain päästä paikalle kurssin ajankohtana. :) Jos halukkaita on paljonkin, niin suoritan valinnan arvonnalla.

Halukkuutensa voi ilmoittaa keskiviikkoon 10.4. klo 10.00 mennessä. Tulen tekemään kurssista myös blogijutun, joten hakijalle olisi oltava ok että hänen kuvansa julkaistaan Karkkipäivässä.

Kommentit (12)
 1. Ääääh, pitääki asua näin kaukana Helsingistä! Muuten laittaisin itteni ehdokkaaksi riemusta kiljuen :D

 2. Ei, en halua malliksi, mutta muuta asiaa minulla on :D Halukkaita tulee varmasti olemaan paljon!
  Olen lueskellut blogiasi, olen hakenut ihan tietoa eri asioista, mm. silmämeikistä ym. En yhtään ihmettele jos sinulla on ähky olo, niin paljon olet tehnyt työtä blogisi eteen. Esim. löysin kohdan jossa oli erilaisia silmien muotoja; asia joka ei ole aikaisemmin tullut mieleeni vaikka olisi pitänyt!
  Ja siitä kysymys; ikääntymisen myötä luomeni ovat (tietysti) jonkin verran laskeutuneet. Näen naisia jotka käyttävät tummaa mattaluomiväriä, mutta omalla kohdallani tuntuu että se ei sovi. Kannattaisiko siis hankkia joku vaaleampia sävyjä sisältävä luomiväripaletti (esim.Dior tai Isadora), mutta käyttääkö helmiäisvärejä vai mattaa?
  Innostusta kurssille!

  1. Charming Nails
   6.4.2013, 14:22

   Saanko minä antaa oman näkemykseni?

   Jos haluat meikata raskasta luomea piiloon niin käytä mattaväriä. Mutta sen ei ole pakko olla niin tumma, on olemassa vaaleampia mattavärejä. Riippien omien silmien väristä, löytyy vaalean violettia mattaa, vaaleita ruskeita on varmasti satoja….Luomella voi tietysti käyttää kimalteista. Tottakai kaikki on kiinni omasta mieltymyksestä ja ketään ei pakoteta tiettyyn muottiin. Jos Diorista tykkäät niin Diorilla on tosi kivoja paletteja joissa on tummempi matta varjostukseen ja hohtavaa luomelle. Kannattaa tsekata vaikkapa Grege palettia, on hyvin luonnollinen ja voisin sitä suositella :)

   1. Kiitoksia! Katsonkin tuon suosittelemasi paletin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *