Karkkipäivä
Karkkipäivä

Haluatko I Love Me -messuille?

Moro!

 iloveme_img_3724

Mulla olisi täällä kaksi lippua viikonlopun I Love Me -kauneusmessuille Helsinkiin.

Itse en pääse messuille kun ”joudun” niinkin ikävään paikkaan kuin Ahvenanmaa <3, joten liput kelvannevat jollekulle teistä?

iloveme_arvonta_lakat_img_3726

Heitän lippujen seuraksi vielä kimaran suloisia nudekynsilakkoja niin tulee kynnetkin iloisiksi, niinkuin mun kynnet eilen :) Essieltä sävyt Wrap Me Up ja Just Stitched ja Lumenelta sävyt Silokallio ja Usvaniitty.

Arvon liput tänä iltana yhdelle hengelle, joku voi siis napata kaverin messiin :)

Osallistut arvontaan sanomalla jotain kivaa kommenttilaatikkoon. Jätäthän s-postiriville myös sähköpostiosoitteesi niin saan sinuun yhteyden.

Osallistumisaikaa on tämän päivän ajan eli 18.10. kello 24.00 saakka.

Kyttäilkää sitten osallistujat heti huomisaamuna sähköpostianne niin saan voittajan osoitteen mahdollisimman nopsaan ja liput postiin heti huomenna että varmasti ehtivät perjantaiksi. :)

Arvonta suoritettu: liput saa Martsa. Onnittelut ja mukavia messuja :)

*

P.S. Ainiin, koska olen Laveran ystävä (ja olisin ollut heidän osastollaan töissä jos ei olisi ollut tuota sovittua Ahvenanmaa-menoa) niin vinkkaan tähän Laveran messutarjouksesta: Laveran osastolla 7F61 kaikki tuotteet messujen ajan peräti -40% alennuksella! Siis kaikki. Lisäksi 15 ensimmäistä ostajaa saa jokaisena messupäivänä yllätyslahjan. :)

Kommentit (274)

 1. Eini

  Mun tekee mieli fiilistellä syksyä: on ollut harvinaisen ihanaa, kun saa pukeutua huiveihin ja pipoihin, tarkenee hyvin pyöräillä, ei ole pahemmin satanut ja lehtimeri kahisee kaduilla. Ja pimenevät illat ja kynttilät ja lähenevä glögikausi, jestas en kestä.

 2. Henna

  Siskostani tuli juuri äiti, ja olisi ihana päästä hänen kanssaan messuille, piristykseksi kauneuden maailmaan. Teet hienosti luovuttamalla liput tarvitsevalle. Antamisenilo on paras ilo.

 3. Mira

  Joo, tuonne haluan. Tarvitsen inspiraatiota itseni rakastamiseen :-)

 4. Henna

  Kiitos kivasta blogista ja viimeisimpinä Kreikka-postaukset ovat ilahduttaneet. :) Messuliput toisivat piristystä syksyyn!

 5. Emilia

  Kivaa olisi päästä! Vaikka ei suunnitellusti, on tullut vuosittain käytyä. Olisi mukava yllätys äidille!

 6. Sipe

  Sun Poni-hiukset on aivan hurmaavat! :)

 7. annanna

  Olin viime kesänä ensimmäistä kertaa elämässäni Ahvenanmaalla ja tykästyin paikkaan melkoisesti! Mahtavaa reissua :)

 8. Anni

  Rakastan sun kreikkapostauksia. Jotenkin ihana katsoa niitä kuviä täällä harmauden keskellä, ja oon saanu monia uusia kohteits mun travel bucket listiin! Tykkään myös tosi paljon sun kirjotustyylistä, nykyään niin monissa blogeissa kirjotetaan niin kammottavaa suomea, etten edes viitsi lukea.

 9. inskir

  Ponitukkasi on ihana! Ja tykkään hirmuisesti että olet tehnyt tilin Instagramiin, sillä sen kautta oli mahtavaa seurata saarihyppelyn fiiliksiä ja maisemia. Itsellä on myös kova hinku Ahvenanmaalle, toivottavasti pääsen käymään siellä taas pian :)

 10. Laura

  Onpa huippu arvonta! Tänä viikonloppuna suuntaan sopivasti Helsinkiin viettämään tyttöjeniltaa ja liput olisivat ihana ylläri ystävälle. Olen blogisi ansiosta oppinut, että hyllyssä voi olla samaan aikaan enemmän kuin kaksi hoitoainetta ja shampoo ja olenkin onnistunut sujahtamaan tämän vuoden aikana ihan uuteen ja tyttömäiseen maailmaan :)

 11. Heidi

  Olet kaunis!

 12. Anna Banana

  Naisen elämä helpottaa kummasti, kun tajuaa oikeankokoiset rintaliivit! Mä oon käyttänyt aivan väärää kokoa itse ja nyt ei enää purista, kiristä ja tursuile. Sun blogi on paras ja ihanaa Ahvenanmaata!

 13. NiinaK.

  Sulla on ihana blogi! Ja sun hiusten väri, täyttä rakkautta ♡

Kommentoi »

Comments are closed