Karkkipäivä
Karkkipäivä

Haluatko huulikiillon?

Ex tempore huutajaiset.

Huulikiillot_IMG_8835

Tässä läjä käyttämättömiä huulikiiltoja, huutakaa ne pois. En veloita edes postimaksua, nämä ovat siis kuin arpajaiset.

Homma toimii näin: kiiltoja saa huutaa yhden per henkilö. Jos huutamasi kiilto on ehtinyt mennä (eli toinen henkilö on huutanut sitä samaan aikaan kuin sinä), saat huutaa toista tuotetta.

Kirjoita kommenttilaatikkoon sen kiillon nimi, jonka haluat. Ei muuta. Ja tietysti sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville.

Ja ei kun huutamaan: KAIKKI HUUDETTU, kiitos :)

Huulikiillot_MACSimpsons

MAC The Simpsons -kokoelman huulikiilto, sävy Grand Pumpkin. HUUDETTU

Huulikiillot_IMG_8841

MAC Mineralize Glass, sävy Lovingly Yours. HUUDETTU

(Tämä pyöri vähän aikaa meikkipussissani koska aikomukseni oli kokeilla sitä, mutta en koskaan käyttänyt sitä. Meikkilaukusta on jäänyt hylsyyn aavistuksen vaaleaa kulumaa, näkyy hädin tuskin mutta ajattelin ilmoittaa.)

Huulikiillot_IMG_8842

MAC Lipglass, sävy Domestic Diva. HUUDETTU

Tämäkin kenties jostain kokoelmasta… Vaikea tietää kun MAC ei koskaan lähetä promotuotteiden mukana informaatiota.

Huulikiillot_IMG_8843

MAC Cremesheen Glass, sävy Galaxy Rose. HUUDETTU

Huulikiillot_IMG_8846

Max Factor Colour Elixir Gloss, sävy Luxurious Berry. HUUDETTU

Huulikiillot_IMG_8845

Dermosil Lip Gloss, sävy Warm Chestnut. HUUDETTU

Huulikiillot_IMG_8847

Benecos Natural Lipgloss, sävy Kiss Me. HUUDETTU

Luonnonkosmetiikkaa.

Huulikiillot_IMG_8848

Yves Rocher Sexy Pulp Volume Gloss, sävy Rose Vif. HUUDETTU

Huulikiillot_IMG_8861

Yves Rocher Gloss, sävy Eclat d’argent. HUUDETTU

Hopeakimalteinen, läpikuultava efektikiilto.

Huulikiillot_IMG_8860

Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet, sävy 17 Tuoksuvat Puut. HUUDETTU

Huulirasvamainen huulikiiltokynä, huulikiillon, rasvan ja -punan yhdistelmä. Kuten myös neljä seuraavaa tuotetta:

Huulikiillot_IMG_8865

Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet, sävy 13 Kukkaketo. HUUDETTU

Huulikiillot_IMG_8855

Clinique Chubby Stick Intense, sävy Roomiest Rose. HUUDETTU

Huulikiillot_IMG_8858

Clinique Chubby Stick, sävy Super Strawberry. HUUDETTU

Huulikiillot_IMG_8857

Jane Iredale Play On Lip Crayon, sävy Blissful. HUUDETTU

Huulikiillot_IMG_8852

Jane iredale Pure Gloss, sävy Tangerine. HUUDETTU

Huulikiillot_IMG_8863

MSCHIC Lip Kiss, sävy Mandarin Red. HUUDETTU

.

Vaikka seuraavissa kuvissa on useampi kuin yksi tuote, saa huutaa vain yhden sävyn. Kuva ei siis ole setti.

Huulikiillot_IMG_8853

IsaDora Color Chock Glossy Lip stain, sävy Diva Pink (vasemmanpuoleinen). HUUDETTU

IsaDora Color Chock Glossy Lip Stain, sävy Cabaret Red (oikeanpuoleinen). HUUDETTU

Sävyt ovat luonnossa kirkkaammat ja heleämmät kuin kuvassa, Diva Pink on kunnon ärtsy pinkki ja Cabaret Red aavistuksen viininpunertava punainen (Siamese Lipstickin blogissa hyvä kuva). Sävyjä oli jostain syystä tosi vaikea saada toistumaan kamerassa kunnolla.

Viimeiseksi neljä huulipunaa, sain nämä eilen eli tuoreinta mahdollista tavaraa.

Huulikiillot_IMG_8862

Lumenen True Passion -huulipuna on syksyn uutuus. Testaan itse kuudesta sävystä kaksi ja nämä saatte te:

True Passion #2 Varjojen Tanssi HUUDETTU

True Passion #6 Häikäisevä Kauneus HUUDETTU

True Passion # 3 Ruusuinen Ilta HUUDETTU

True Passion #5 Ylellinen Tunne HUUDETTU

                  Huulikiillot_IMG_8866

Huudettavat tuotteet ovat kaikki blogin kautta saatua pr-materiaalia.

Tilanne on tällä hetkellä se, että kaikki promokosmetiikan varastoni ovat totaalisesti ylitäynnä, joten tällaisia yllärihuutajaisia tai perinteisiä arpajaisia on luvassa lisää lähiviikkoina.

Välillä mietin mitä muut kauneusbloggaajat tekevät kaikella heille lähetetyllä tavaralla… Arpovatko hekin niitä blogissa? Antavat kavereille? Ehtivät kuluttaa itse..?

Kommentit (96)

 1. Elanor

  True Passion # 3 Ruusuinen Ilta! :) Vai menikö sekin jo?

  • Sanni

   Meni.

  • Elanor

   Aaa tais näköjään mennä, ens kerralla sitte! :D

 2. salla

  Lumene true passion ruusuinen Ilta :-)

  • Sanni

   Ehti mennä.

 3. Karoliina

  Menikö tämä? IsaDora Color Chock Glossy Lip stain, sävy Diva Pink

  • Sanni

   Jep, ehti mennä.

 4. Karolii

  Yves Rocher gloss!

  • Karolii

   Siis sävy Eclat d’argent:)

 5. Nina

  … Tai kivempi jopa Lumenen true passion syksyinen ilta Hirmu kiva idea huutokaupata ylimääräiset

  • Sanni

   Jos tarkoitat Ruusuista Iltaa niin ehti mennä :)

 6. lellow

  Lumenen True Passion # 3 Ruusuinen Ilta, jos ei vielä mennyt:)

  • Sanni

   Ehti mennä.

 7. Lyd

  Huudan True passion #3 ! :)

  • Sanni

   Ehti mennä.

 8. Virve

  ”Välillä mietin mitä muut kauneusbloggaajat tekevät kaikella heille lähetetyllä tavaralla… Arpovatko hekin niitä blogissa? Antavat kavereille? Ehtivät kuluttaa itse..?”

  Minä annan jatkuvasti tuotteita perheelle, kavereille, tutuille ja vähän tuntemattomimmillekin. Täällä Tukholmassa minulla ei ole niin montaa omaa tuttua, joille tuotteita itse antaisin ja Suomeenkin lennän vain käsimatkatavaroiden rajoitetun nestemäärän kanssa, joten mies vie niitä töihin ja tutuilleen. En ole itse tavannut kaikkia noita ihmisiä, joille tuotteita on täällä viljelty, mutta jostain kumman syystä kaikki miehen tuotteita saaneet kaverit ja tuttavat pitävät minusta jo valmiiksi… wonder why! :P

  Itse olen vaan tyytyväinen kun voin laittaa tuotteita eteenpäin. Hankalinta on toki se, että haluaisin kokeilla mahdollisimman montaa tuotetta edes kerran jotta tiedän, voisiko siinä olla jotain sellaista erityistä, miksi haluaisin esitellä tuotteen blogissani, mutta niitä kerran tai pari kokeiltuja tuotteita onkin sitten vähän kurjaa antaa eteenpäin. :/

  • Sanni

   Sulla on meikkaavampi kaveripiiri kuin mulla :D Mä myönnän etten välillä meinaa edes keksiä kenelle tuotteita antaisin, kun perheelläkin on jo stashit ihan täynnä, etenkin hitaammin kuluvan värikosmetiikan suhteen. Ja paras kaverikin on itse vielä pahempi meikkimonsteri kuin meikäläinen ^_^ No, silti hänenkin varastoihin näitä saa uppoamaan kivasti… ;)

   En ole itse tavannut kaikkia noita ihmisiä, joille tuotteita on täällä viljelty, mutta jostain kumman syystä kaikki miehen tuotteita saaneet kaverit ja tuttavat pitävät minusta jo valmiiksi… wonder why! :P

   Mahtavaa ^_^

   Ja hei, annoit minulle juuri idean, taidanpa itsekin alkaa lähettää pikku lahjoja miehen mukana hänen työpaikalleen :)

   Hankalinta on toki se, että haluaisin kokeilla mahdollisimman montaa tuotetta edes kerran jotta tiedän, voisiko siinä olla jotain sellaista erityistä, miksi haluaisin esitellä tuotteen blogissani, mutta niitä kerran tai pari kokeiltuja tuotteita onkin sitten vähän kurjaa antaa eteenpäin. :/

   Sama. Esim. käytettyä huulipunaa on jotenkin ikävä antaa eteenpäin kenellekään muulle kuin tyyliin omille siskoille, vaikka punan saakin helposti desinfioitua ja käytetyn osan vaikka leikattua pois. Olen tainnut pari kertaa kokeiltuja huulipunia blogissa arpoa ja aina on niillekin ollut ottajansa, mutta kyllä sellaisten arpominen on jotenkin, noh, ei-niin-kivaa… Sitten niitä pari kertaa kokeiltuja päätyy roskikseen. Olisi vain suhtauduttava tunteettomasti, työmateriaalia joka on täyttänyt tarkoituksensa sen jälkeen kun se on saanut bloginäkyvyytensä tai olen päättänyt että juuri tästä en tule kirjoittamaan, pois vain.

 9. T

  Kiva kun jaat tarpeettomia eteenpäin :) Tästä postauksesta tajusin, että bloggaajana saa varmasti älyttömän määrän meikkiä jotka eivät vastaa omia mieltymyksiä värien suhteen.

  • Sanni

   On mukavaa ilahduttaa :)

   Itse asiassa kyse on harvemmin siitä että sävy ei sopisi (näistäkin huudettavista huulikiilloista 80% on just mulle sopivia sävyjä joista tykkään ihan älyttömästi <3), vaan siitä että meille lähetetään niin hurjan paljon tuotteita ettei kaikkia ole mahdollista ehtiä käyttää itse. Eikä ole toisaalta tarkoituskaan, blogin kautta saamani kosmetiikka on lähes poikkeuksetta työmateriaalin näkökulmasta lähetettyä tavaraa, ei henkilökohtaisia lahjoja. Lähettävä taho ymmärtää, etten varmastikaan tule itse käyttämään vaikka 8 huulipunan kokoelmaa, vaan kerron niistä blogissa jos koen sen kiinnostavana, testaan muutamaa, ja heitän punat sitten todennäköisesti menemään. Arvelen että esim. naistenlehtien toimituksissa tehdään näin, ei ole mahdollista säilyttää kaikkea testattavaksi lähetettyä materiaalia.

   Kosmetiikkafriikin sydän kyllä itkee välillä kun "joutuu" luopumaan aivan ihanista tuotteista, mutta niiden pitämisessä ei myöskään ole järkeä kun kukaan nainen ei pysty käyttämään 50 huulikiiltoa ja -punaa vuodessa… Minulla ei kulu vuodessa kuin max. yksi huulikiilto ;) Turhaan annan tuotteiden kerätä pölyä nurkissani. Näihin on vain suhtauduttava työmateriaalina, ei omina henkilökohtaisina meikkiaarteina.

   • T

    Ymmärrän täysin :) Oletko muuten koskaan miettinyt, että lahjoittaisit kosmetiikkaa vaikkapa nuorten talolle, seurakunnalle tai jonnekin sairaalan osastolle? Nämä tuli ekana mieleen, veikkaisin että heidän joukossa on ihmisiä joita kosmetiikka ilahduttaisi suuresti. Meikit maksaa paljon ja esimerkiksi vähävaraisilla ei ole välttämättä varaa ostaa vaikka kiinnostusta olisi, joten heille yksi ripsiväri, meikkivoide tai huulipuna voi olla joka päivän piristys :) Itsekin olen elänyt vuosia pienituloisesti, joten pystyn samaistumaan heihin joille ne elämän ilot tulevat todella pienistä asioista. Ja se tuo kummasti itsevarmuutta ja energiaa päivään, kun jaksaa sen 5min käyttää aamulla peilin edessä.

    Toki ymmärrän, että joskus voi tuntua ”vaikealta” lähteä lahjoittamaan tavaraa ulkopuolisille, kaverit ja tutut tuntuu helpommalta ja suuri piristys ne lahjat varmasti heillekin ovat ^_^

    • Sanni

     Oletko muuten koskaan miettinyt, että lahjoittaisit kosmetiikkaa vaikkapa nuorten talolle, seurakunnalle tai jonnekin sairaalan osastolle?

     Jep, ja olen lahjoittanutkin :) Viime jouluna Punaisen Ristin Nuorten Turvatalolle. :)

 10. kateliini

  Jäi kiinnostamaan tuo huulipunien desinfiointi! Miten se tapahtuu? Itselläkin joskus jotain hutiostoksia, joita olisi kiva vaikka äidille lahjoittaa, mutta ilman, että jonkun oman pöpön tartuttaa..

  Kiva kun pistät tuotteita eteenpäin :)

  • Sanni

   Huulipunan voi desinfioida ihan tavallisella suihkutettavalla Septidinillä suihkauttamalla sitä paperipyyhkeeseen ja pyyhkimällä huulipunan pää sillä :) Näin tehdään kosmetiikkaliikkeissä. Joissain paikoissa, kuten MACin tiskillä, olen nähnyt huulipunan päätä myös kastettavan kippoon jossa on desinfiointiainetta.

   • kateliini

    Okei, kiitos vinkistä! Uskaltaako samaa vinkkiä käyttää esim. luomiväreihin?

    • Sanni

     Valitettavasti ei, sillä alkoholi kovettaa luomivärin pinnan.

 11. TeijaH

  Onnittelut kaikille onnekkaille huutajille ja kiitos sinulle hyvän mielen tempauksesta =)

  Heitänpä yhden ehdotuksen kosmetiikkavuoren valloittamiseen: Pelastusarmeijan kirpputorin. Vaikka lahjoitetut tuotteet menisivät heille myyntiin, varat ohjautuisivat hyvään tarkoitukseen. Tuskinpa valmistajilla tai pr-toimistoilla olisi mitään sitä vastaan. Tuossa voisi olla nimenomaan hyvän mielen yhteistyön mahdollisuus. Voin jo kuvitella meikkikorit tiskillä…

  Olin muuten eilen synttäriostoksilla Sokoksen -20 % päivillä. Mitään en juuri nyt tarvinnut, mutta ajattelin, että jospa hankin saamallani lahjakortilla jotain varastoon. Onneksi järjettömyys voitti, ja tulin ostaneeksi Guerlainin pallerot. Tuli iiih ja hihi, kun sen keksin.

  • Sanni

   Heitänpä yhden ehdotuksen kosmetiikkavuoren valloittamiseen: Pelastusarmeijan kirpputorin.

   Kiitos vinkistä :) Viime jouluna lahjoitin Nuorten Turvatalolle, ja taidan tehdä niin tänäkin vuonna. Mutta miksipä ei Pelastusarmeijallekin :) Nuorille lahjoitus tuntuu itselle jotenkin mieluisimmalta. Facebookin Jouluapua-sivun kautta olisi myös tosi kiva lahjoittaa, mutta viime vuonna en löytänyt yhtäkään ilmoitusta jossa kukaan olisi toivonut nimenomaan kosmetiikkaa. Olisikin helpompaa, jos ko. sivulle voisivat myös lahjoittajat laittaa suoraan miten he voisivat auttaa.

   Onneksi järjettömyys voitti, ja tulin ostaneeksi Guerlainin pallerot. Tuli iiih ja hihi, kun sen keksin.

   :) :)

   Mä myönnän etten ole koskaan ymmärtänyt noiden pallojen tenhoa :D (Enkä siis halua tällä missään nimessä latistaa sun iloa, meikkifriikkeydessä ei järkeä kuulu ollakaan :D)

   Ovathan ne pallot äärettömän kauniit, mutta tuovatko ne kasvoille jotain spessumpaa kuin tavallinen hohtopuuteri? :)

   • TeijaH

    No hohtoa nimenomaan… hohtoa arkeen :)
    Huomasin vaikutuksen jo kotimatkalla bussissa, kun pallerot lepäsivät laukussa kuin pamit paniikkihäiriöisen kassissa. Ja kun kotona tupsuttelin hohtoa meikin päälle, olin sen jopa huomaavinani ja lisäksi nautin ihanasta vienosta tuoksusta koko illan.

    Eli joo, saan enemmän hohtoa Inglotin highlighteristani, mutta nämä pallerot kirkastavat kasvojen lisäksi mieltäkin!

    Yksi juttu vielä, nutscaping on ollut otsikoissa viime aikoina. Niissä puuhissa oli varmaan se muuan mies kreikkalaisella rannallakin…

    • Sanni

     Eli joo, saan enemmän hohtoa Inglotin highlighteristani, mutta nämä pallerot kirkastavat kasvojen lisäksi mieltäkin!

     :) :) <3

     Yksi juttu vielä, nutscaping on ollut otsikoissa viime aikoina. Niissä puuhissa oli varmaan se muuan mies kreikkalaisella rannallakin…

     Piti guuglata ja *reps*

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.