Karkkipäivä
Karkkipäivä

Haluatko hiusmalliksi Marielan uuteen kirjaan?

Reissun aikana sähköpostiini oli pudonnut kiinnostava meili Mariela Sarkimalta. Tai ainakin luulisin tämän kiinnostavan monia teistä! :)

Marielahan tunnetaan mm. Make Up Bible -kirjastaan (ja tietysti mittavasta urastaan meikki- ja hiustaiteilijana), ja nyt hän etsii malleja ensi keväänä julkaistavaan Hair Bible -kirjaansa.

Haussa on eri ikäisiä ja näköisiä tyttöjä ja naisia eikä aikaisempaa mallikokemusta tarvita.

MarielaHairBible_pixl

.

Koekuvaustilaisuus järjestetään Helsingissä Apollo Caféssa, Kauppakeskus Forumin sisäpihalla (Mannerheimintie 16) keskiviikkona 29. 5. klo 14-18. Malliehdokkaat kuvataan saapumisjärjestyksessä, eli kannattaa tulla ajoissa paikalle. Kuvaukseen olisi hyvä saapua mahdollisimman luonnollisella meikillä ja hiuksilla. Marielan tiimi loihtii kaikkien hiukset ja kasvot kuvauskuntoon.

Mariela valitsee mallit yhdessä kirjan kuvaajien ja graafikon kanssa ennen juhannusta. Kaikille koekuvaukseen osallistuneille ilmoitetaan sähköpostitse ovatko he päässeet mukaan. Hair Bible -kuvaukset alkavat kesällä ja jatkuvat koko loppuvuoden. Varsinaiset kuvauspäivät sovitaan kunkin mallin kanssa henkilökohtaisesti erikseen.

Kuulostaa tosi kivalta tilaisuudelta! Osalle valituista tullaan tekemään kunnon muodonmuutoksia, toiset pääsevät poseeraamaan kampauskuviin ja osan kanssa irrotellaan oikein muotikuvissa. :) Kuvat Marielan edellisessä kirjassa, Make Up Biblessa, olivat upeita! Myös tässä kirjassa oli käytetty ns. ”tavallisia” ihmisiä, ei mitään mallitoimistojen malleja. Eli nyt vain kaikki kiinnostuneet jonoon Apollo Caféhen 29. toukokuuta. :)

Kommentit (8)

 1. Mariela

  Kiitos, Sanni! :) Toivottavasti saadaan tapahtumaan paljon eri ikäisiä ja näköisiä kaunottaria koekuvattavaksi. Jännittävää….! ;)

 2. chemistry

  Heips! Ei kyllä liity postauksen aiheeseen, mutta mun on pakko kysyä kun oon nii kauan tätä pohtinut. :-D Eli siis tiedätkö mitään hyviä kosmetiikkakirjoja, joissa olisi nimenomaan myös kosmetiikan kemiasta (oppisi tulkitsemaan incejä yms), eikä vaan pelkästään meikkikuvia tms tutoja? Oon kauan yrittänyt jotain etsiä ja olisin äärettömän kiinnostunut oppimaan lukemaan incejä ja muutenkin tietämään kemiasta kosmetiikan takana, mutta en oo oikein tiennyt kenen puoleen kääntyä. Joten olisko sulla suositella jotain kirjoja (tai nettisivuja tms?) ja mistä niitä sais ostettua (kirjakaupat, netistä??) :) kiitos !

  • Sanni

   Suomessa ei ole julkaistu yhtäkään varsinaista kosmetiikan kemian kirjaa, lähin teos aiheesta on Aija Luoman ja Raija Karan teos ”Vaihtaahan Kameleonttikin Väriään”. Me käytettiin tuota kirjaa meidän kosmekemian kurssilla (ja Raija Kara oli meidän opettajakin :)).

   Ihan kunnon kemiaan mennään sitten Marie Lodénin Ren, Mjuk Och Vacker -kirjassa, eli jos osaat ruotsia ja ymmärrät orgaanista kemiaa niin tämä teos on juuri se mitä etsit.

 3. Retu

  Tähän täytyy kommentoida, että bongasin Make up bible -kirjasta kyllä aika monta ammattimallia. Mutta olihan siinä niitä taviksia myös runsain joukoin, mikä tosiaankin on ihana juttu. :)

  • Sanni

   bongasin Make up bible -kirjasta kyllä aika monta ammattimallia.

   OK, mulle oli muodostunut ilmeisesti väärä käsitys. Mutta kiva että taviksiakin oli paljon :)

  • Mariela

   Moikka Retu!

   Kyllä vain, MUB:ssa oli mukana myös ammattimalleja. Kuitenkin suurin osa kirjan sivuilla poseeranneista 56 kaunottaresta oli avoimen mallihaun kautta löytämiäni ihan tavallisia tyttöjä ja naisia! :) Mukana kirjassa oli myös muutama mun oma ””kauneusidoli sekä julkisuudesta tuttu kasvo. Tällä samalla kaavalla tulen tekemään myös Hair Bible’n. :)

   Ihanaa alkavaa viikkoa!!!

 4. tanja

  Hui, ihanaa ja huisia, taidampa yrittää suhata paikalle, tosin ehken ihan ajoissa pääse kuin vasta 15 aikoihin ja siellä varmaan on 100000 kaunotarta ennen minua. Mutta ainahan voi yrittää. Tässä pähkäilen että mitä tuo luonnollinen tukka nyt pitää sisällään? Jos mulla on puolipitkä haitulahius jota pidän yleensä pään päällä epämääräisellä sykeröllä niin annako sen olla niin, vai yritänkö pitää sen ns. normaalina suorahkona niin kuin pesun jälkeen se on vai sellasena kiharapilvenä kun sen siitä nutturasykeröltä avaa? Onpas taas pulmaa kerrakseen :)

  • Mariela

   Moikka Tanja!

   Jonon jatkoksi vaan kolmen jälkeen! :) Kaikki ennen klo 18 ilmoittautuneet kuvataan, eli hyvin ehdit. Kaikista otetaan koekuvat, joissa hiukset ovat auki. Kauneustiimini auttaa kutrien sukimisessa ja nenänpään puuteroinnissa! ;) Voit siis itse päättää tuletko paikanpäälle sykeröllä, vai jo valmiiksi auki hulmuavilla hiuksilla.

   Huomenna nähdään, kivaa!!! :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.