Haluaisitteko…

…muuten adoptoida noita edellisissä postauksissa esiteltyjä Benecosin uutuusmeikkejä ja Santen meikkivoiteen postikulujen hinnalla? Unohdin ihan että minun oli tarkoitus kysyä tätä jo ko. postausten yhteydessä. Minulla kun noita meikkejä riittää niin laitan mielellään blogin kautta saatuja testijuttuja eteenpäin.

Santen meikkivoide on sävy 01 Porcelain, vaalein sävy. Olen käyttänyt sitä ehkä viitisen kertaa. Luulen että se menee maksikirjeenä, postarit tällöin 3€.

Benecosin uutuudet voisin laittaa könttänä (siis kaikki edellisen postauksen ylimmässä kuvassa näkyvät tuotteet), näistä en ole ihan varma meneekö maksina. Postikulut siis korkeintaan 3€, mutta todennäköisesti nuo kynsilakat on sen verran hoikkia että kirje menee tavallisenakin.

Kynsilakkoja ei käytetty kertaakaan, eyelineria kerran, nudekajalia useita kertoja (mutta vielä ei ole tarvinnut teroittaa! Uusi omistaja voi kätevästi ”desinfioida” kynän teroittamalla), luomiväriä kolme kertaa ja huulipunaa kerran.

Huikatkaa kommenttilaatikossa joko ’Sante’ tai ’Benecos’, ja suoritan halukkaiden kesken arvonnan huomenna (keskiviikkona 21.3.) illalla klo 21.00.

Edit. Voittajat arvottu: Benecos-paketti menee nimimerkille SaraP (kommentoi 21.3. klo 13.27) ja Santen meikkivoide nimimerkille maria (kommentoi 21.3. klo 14.26). Arvonnan suoritti random.org. Onnea! :)

Kommentit (431)
  1. Benecos! :)

  2. Benecos! :)

Kommentointi suljettu.