Halpaa ja helppoa hiustenvaalennusta!

En tiedä kuinka monelle teistä tämä tuote on entuudestaan tuttu, mutta minä havahduin sen olemassaoloon erään asiakkaan vinkistä. Kyseessä on hiuksiin jätettävä vaalentava spray, joka vaalentaa luonnollista hiusväriä 1/4 sävyä yhdellä käyttökerralla. Vaalennustulosta voi tehostaa kuivaamalla hiukset auringossa tai hiustenkuivaajalla.

BlondeSpray3

Kuvat jo kertovatkin, että tuote on Schwarzkopf Blonde -sarjan  S1 Blond Spray. Asiakkaani kampaaja oli suositellut hänelle tätä suihketta tyvikasvun vaalennukseen kampaajakäyntien välissä. Olin ensin ihan että ”häh?” Voiko muka olla vaalentava tuote jossa ei erikseen sekoiteta hapetetta ja väriainetta, mutta ilmeisesti voi.

Tulin niin uteliaaksi että oli pakko ostaa puteli ja kokeilla itse. Ja hyvä että ostin! Kiitos siis tuntemattomalle asiakkaalleni tästä loistovinkistä.

BlondeSpray

Miksi olen niin innoissani tästä löydöstä on se, että pullosta riittää varmaan 10 tyvenvaalennuskertaan, ja kun putelilla on hintaa 9€ niin eipähän tule kovin kalliiksi tyvikasvun hoitaminen enää! :) Parhaiten suihke toimii vaaleista keskiruskeissa hiuksissa. Minun oma hiusvärini on 7:n luokkaa, ja vaalennan sitä vain 1-2 astetta, joten minulle tällaisen miedon sprayn tehot riittävät tyvikäsittelyyn erinomaisesti.

”Blond Spray antaa hiuksillesi luonnollisia, auringonvaaleita tehosteita täynnä kiiltoa – hellävaraisesti ja kätevästi. Suihkuta hiuksiisi kesätunnelmaa ja valitse toivomasi vaalennusaste. Koe rantatunnelmaa luomalla tehosteita joko yksittäisiin hiussuortuviin tai kauttaaltaan kaikkiin hiuksiin. Vaalentaa luonnollista hiusväriäsi 1/4 sävyä yhdellä käyttökerralla. Vaaleamman tuloksen aikaansaamiseksi toista käsittely 2-3 päivän kuluttua. Maksimivaalennus 2 sävyä.”

Rantatunnelmasta en tiedä, mutta itse sain tyvikasvun peittoon kahdella käsittelykerralla. Mahtavaa!

Juuren_vaalennus

BlondeSpray2

Kahteen käsittelyyn kului ainetta punaisen viivan näyttämään kohtaan. Pakkaus lupaa, että suihke riittäisi peräti 15-20 käsittelyyn, mutta ehkäpä sillä tarkoitetaan kevyttä raitakäsittelyä. Joka tapauksessa riittoisaa ainetta! Ja niin helppoa käyttää. Suihkutan ainetta vastapestyihin hiuksiin, möyhin vähän sormilla (en käyttänyt edes hansikkaita, aine tuntui niin miedolta eikä juuri haisekaan millekään), annan kuivua ja se on siinä.

Onko joku muukin kokeillut Blond Sprayta? En tajua, miksi en ollut koskaan huomannut sen olemassaoloa. Älyttömän kätevä tuote!

Kommentit (165)
  1. Vau kuulostaa kätevältä!! Tollasta kun ois kuparisille hiuksille juoksisin kauppaan heti !

  2. ONKO TÄMMÖISTÄKIN? MISTÄ TÄTÄ SAAA? :O

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *