Karkkipäivä
Karkkipäivä

Hajuvesityöpaja Helsingin kaupunginmuseossa

Menovinkki tuoksufriikeille helmikuussa (kiitos kauneusblogikollegalle vinkistä, tänne haluaisin itsekin mutta en pääse):

Helsingin Kaupunginmuseo järjestää perjantaina 10. helmikuuta parfyrmööri (ja persoonallisuus ;)) Max Perttulan luotsaamia hajuvesityöpajoja. Työpajassa voi sekoittaa itselleen oman tuoksun ja luomisen lomassa on tarjolla mielenkiintoisia faktoja hajuvesien historiasta.

Tunnin mittaisia työpajoja on kolme: kello 16, 17 ja 18. Työpajan materiaalimaksu on 10€.

(Mä voisin maksaa vain että pääsisin näkemään kuulemaan Perttulaa livenä… on niin kiinnostava tyyppi! :) Yritin muuten kerran saada häneltä haastattelua mutta sähköpostiviestini jäivät vaille vastausta… ^_^)

Lisätietoa työpajasta täältä.

P.S. En sitten päässyt Lappiin tänä viikonloppuna. Mutta maaliskuun alussa on tiedossa viikonloppureissu Posion Korouomalle, jee :) Olkoonkin etelämpänä kuin Rovaniemi mutta on se kuitenkin Lappia ^_^ Pääsen kuin pääsenkin näkemään talvisen Lapin <3 Lumikengät mukaan :)

28.Tammikuu2017_IMG_6309 28.Tammikuu2017_IMG_6311

Viime talvena jäivät muuten avannot kokonaan väliin, vai kävinköhän kerran. Tänä iltana pitäisi ehkä uskaltaa…

Kommentit (9)

 1. Kuorotipu

  Voi p***e! Tää olis ollut ehdottomasti kiinnostava juttu, mutta koska mulla on sillä viikolla se leikkaus, niin ei mitään saumaa :(

 2. Jonttu

  Tsemppiä jäiseen veteen menemiseen. :) Itselläni jäisi kyllä välistä (tai siis pelkäisin sydämen pysähtymistä).

 3. LillyLollo

  Voi iiiik! Aivan varmasti menisin, jos olisin tuolloin Helsingissä.

 4. jkv

  Ennakkoilmoittautuminen hajuvesityöpajoihin on jo päättynyt ja pajat ovat täynnä, siitä voi ehkä laittaa vielä maininnan postaukseen. :) Harmittaa, etten itse huomannut noita työpajoja tarpeeksi ajoissa ilmoittautuakseni, olis ollu varmasti ihan supermielenkiintoista!

  • Sanni

   Ai ne on jo täynnä? No voihan kökkö, vaikka en kyllä toisaalta ihmettele. Katsoin vain, että viimeinen ilmoittautumispäivä oli 30.1.

 5. ee

  Joo, täynnä ovat. Olen juuri tuona päivänä Helsingissä ja olisin kyllä ehdottomasti mennyt, mutta minkäs teet. Tuolla on aina sellainen kyynärpääryysis oli tapahtuma mikä tahansa.

 6. Westend Mum

  Olisi ollut hauska mennä..! No, ehkä joskus toiste. Kiitos vinkistä!

 7. T

  Tervetuloa Posiolle!
  Korouoma on upea ja itseasiassa meillä on aina talvisempi keli, mitä Rovaniemellä. Siellä myös kevät/kesä tulee aiemmin. Suosittelen ehdottomasti Riisitunturia!
  Kommentin jättäminen on yhtä tuskaa, kun tuo ”tilaa uutiskirje” ei lähde pois :(

  • Sanni

   Kommentin jättäminen on yhtä tuskaa, kun tuo ”tilaa uutiskirje” ei lähde pois :(

   Höh :( Laitan palautteen eteenpäin K&T:lle.

   Odotan Posiota aivan innoissani <3 Yövytään piippukodassa erämaatyyliin.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.