Hajusteettomia Lavera-uutuuksia herkkäihoisille

Nyt tulee kuulkaas iloisia uutisia! 🤗 Ainakin hajusteherkille. :)

Laveran Basis Sensitiv -linja uudistuu, ja uudistuksen myötä Laveran valikoimassa on vihdoin saatavilla myös hajusteettomia tuotteita! Hajusteeton vaihtoehto on puuttunut Laveran kansainvälisiltä markkinoilta jo usean vuoden ajan, kun Lavera päätti jättää hajusteettoman Neutral-linjansa ainoastaan Saksan markkinoille. (Voi vain ihmetellä miksi.)

Täällä Suomessakin asiakkaat aika ajoin kysyvät Lavera-tuotteita hajusteherkälle tai -allergiselle iholle, ja nyt viimein voimme monen vuoden tauon jälkeen vastata: kyllä, meillä on vaihtoehto myös sinulle! :)

Disclaimer: olen töissä Laveran maahantuojalla.

Kuva: Lavera

Laveran core-ihonhoitolinja Basis Sensitiv on käynyt tänä vuonna läpi uudistuksen. Koostumuksia on parannettu, pakkauksia päivitetty raikkaammiksi ja valikoimaa hiottu, sisällyttäen mukaan nyt myös kolme hajusteetonta tuotetta. Uutuuksiin kuuluu myös kasvovesi, jollaista Basis-sarjaan onkin kaivattu. Nyt Basis Sensitiv -linjan kokonaisuus on looginen ja kaikki ihotyypit ja ihon perustarpeet kattava.

Basis Sensitiv -linjan pääraaka-aine on yhä aloe vera, ja pehmentävinä öljyinä tuotteissa käytetään manteliöljyä sekä sheavoita. Kaikki klassisia herkän ihon ainesosia luonnonkosmetiikassa. Basis Sensitiv -tuotteiden pääfunktio on ihon kosteuttaminen. Linjaan kuuluu myös Q10 Anti-Age-sarja.

Basis Sensitiv -tuotteilla on yhtenäinen ulkonäkö. Eri ihotyypin tuotteet erottaa helpoiten tuotteen nimen värikoodista ja anti-age-linjan kohdalla Q10-logosta:

💠 Normaali iho: turkoosi teksti
🌸 Kuiva iho: vaaleanpunainen teksti
💜 Hajusteherkkä iho (hajusteettomat tuotteet): violetti teksti
🟡 Ikääntyvä iho: keltainen Q10-logo

Olen toistaiseksi ehtinyt tutustua sarjan uuteen kasvoveteen, hajusteettomaan päivävoiteeseen sekä hajusteettomaan puhdistusvaahtoon. Hajusteettomiin tuotteisiin kuuluu myös yövoide.

PÄIVÄVOIDE 15,90€ / 30 ml

Uusi hajusteeton Calming Moisturising Cream edustaa tuttua, miellyttävää Basis Sensitiv -voidekoostumustyyppiä. Kuten kaikki Laveran kasvovoiteet, tämäkin on helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä ja iholla kaikin puolin miellyttävän tuntuinen.

👉 Uudet hajusteettomat Basis-tuotteet tuovat ilouutisen myös kosmetiikan alkoholia välttäville asiakkaille: hajusteettomat päivä- ja yövoide (sekä putsari) on formuloitu vailla alkoholia.

Nämä kolme muodostavat siis poikkeuksellisen trion, ollen ainoat kolme alkoholitonta sekä hajusteetonta tuotetta koko Laveran valikoimassa. Kuriositeettina: aiemmin Laveralla on ollut vain yksi alkoholiton ihonhoitotuote: kosteuttava meikinkiinnityssuihke.

Calming Moisturising Creamin hoitaviin aineisiin lukeutuvat luomu- aloe veran ja -sheavoin ohella kosteuttava ja rauhoittava ektoiini (superaine, jota mm. suomalainen herkän ihon sarja Laponie käyttää), luomumanteliöljy, luomuoliiviöljy ja luomuauringonkukkaöljy.

PUHDISTUSVAAHTO 10,90€ / 150 ml

Hajusteeton Cleansing Foam oli minulle henkilökohtaisesti vielä voiteitakin ilahduttavampi uutuus. Olen kaipaillut Laveralle pumppuvaahtoa, ja nyt sellainen on jälleen saatavilla. Laveralla on aikaisemmin ollut pumppuvaahto Neutral- ja My Age -sarjoissa, mutta nämä ovat jääneet kauan sitten pois. Jos multa kysytään, pumppuvaahto saisi geelimäisen vaahtoputsarin sijaan olla ihonhoitosarjojen standardi-putsari..!

Basis Sensitiv -puhdistusvaahto edustaa ohutta ja ns. arkisempaa puhdistusvaahtolaatua, vähän samaan tapaan kuin Mádaran Purifying Foam. Tuntuma iholla on aika pesevä, kuitenkin miedompi kuin Laveran geeli-putsarilla. Iho ei jää nitisemään. Puhdistavina aineina on kookos-pohjainen sulfaatti sekä sokeripohjainen tensidi. Kosteuttaviakin aineita löytyy iso liuta: soijaöljyä, glyserolia, aloe veraa, manteliöljyä, merikaalin öljyä ja skvalaania.

Nyt kun Laveralle vielä tulisi öljyputsari, löytyisi Laveralta meikäläiselle sopiva putsarisetti :)

GENTLE FACIAL TONER -KASVOVESI 10,90€ / 200 ml

Uutuus-kasvovesi on ominaisuuksiltaan puhdistava, virkistävä ja tasapainottava. Kosteuttaviakin aineita on mukana, mutta ykkösfunktio on puhdistaa erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa. Huom: tämä tuote ei ole hajusteeton ja alkoholiton.

Basis-kasvoveden koostumuksessa on glyserolia, natrium-pca:ta, aloe veraa, manteliöljyä, puuvillauutetta sekä malvankukkauutetta. Kuulostaa kosteuttavalta, mutta minun ihollani tämä tuntuu ennen kaikkea virkistävältä. Tässä ei ole sitä liukkaan hoitavaa tuntumaa, jollainen on Hydro Sensation -kasvovedessä.

Tiivistäisin Laveran kahden kasvoveden ominaisuudet siten, että uusi Basis-kasvovesi on perinteisempi puhdistuksen viimeistelyyn kehitetty kasvovesi, kun taas Hydro Sensation on hoitava ja kosteuttamaan kehitetty kasvovesi.

*

Alevinkki: Joliella on Laveran koko valikoima -30% alennuksessa tämän viikon ajan I Love Me -kampanjassa. :) Hajusteettomia Basis-uutuuksia saa tällä hetkellä vain verkkokaupasta, joten jos kiinnostuit niistä, nyt niihin voi tutustua alehintaan. Esim. hajusteeton päivävoide maksaa 11,13€, hajusteeton yövoide 11,83€ ja hajusteeton putsari 7,63€

Kivijalkamyymälöihin uutuudet rantautuvat vasta myöhemmin, isompiin marketteihin vuodenvaihteessa.

*

Miltäs Laveran uutuudet kuulostavat? Löytyykö ruudun toiselta puolelta hajusteettomia Laveroita kaipailleita?

kauneus ihonhoitotuotteet luonnonkosmetiikka
Kommentit (9)
  1. Osaatko sanoa tuosta Sensitiv Body Wash 2in1 -suihkugeelistä, miltä se tuoksuu? :) Jolien sivuilla luki ”miedon tuoksuinen”mutta ootkohan päässyt nuuhkimaan tätä? :D

    1. Moikka Mervi! Kaikissa Basis Sensitiv -linjan tuotteissa on sama tuoksu :) (Paitsi nyt tietysti poislukien nuo hajusteettomat uutuudet..!) Oletko aiemmin käyttänyt muita Basis-tuotteita? Jos kyllä, niin tunnistat tuoksun. Mä itse tykkään sarjan tuoksusta tosi paljon, Lavera kuvailee sitä ”puhtaan tuoksuiseksi” mutta mä aistin siinä jotain makeaakin.

      Minusta Basis-sarjan tuotteiden tuoksutaso on keskitasoa, en sanoisi mieto joskaan ei voimakaskaan. Juuri tuota Body Washia en ole itse nuuhkinut, mutta kymmenien muiden sarjan tuotteiden kokemuksella uskallan veikata, että sekin on voimakkuudeltaan keskitasoa.

  2. Onko sinulta tulossa testiä Laveran uudesta Glow seerumista ja päivävoiteesta? Luin, että niissä olisi C-vitamiinia ja Q10.

    1. On tulossa esittely. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *