Gyaru make-up vol.2

Tänään on pilvistä, joten olen aikani ratoksi istunut sisällä meikkaamassa. Tein taas muutaman gyaru-tyylisen kokeilun.

Gyarueyes2

Inspiraationa jälleen japanilainen Egg’s Beauty -lehti.

Egg2010cover

Vuoden 2010 Egg’s Beauty -lehden (näitä kai oikeasti ilmestyy vain kerran vuodessa?) kansikuvameikki on mielestäni erityisen kömpelösti ja suttuisesti tehty. Silti siinä on ihan kiva väryhdistelmä, jota hyödynsin.

Egg2009

Egg2009detail

Tämä silmäreunan laajennus on niin hirveän näköinen, että sitäkin oli pakko kokeilla. :)

Gyarudoubleface

Gyarueye_vasen

Mulla on vain vähän meikkejä mukana joten jouduin soveltamaan. Liikkuvalla luomella MACin Dainty-poskipuna, alaluomella sisänurkassa MACin Shroom, keskellä L’orealin Natural Peach ja ulkonurkassa & rajauksena Maybellinen tussieyeliner. Mulla muuten oli kolmaskin irtoripsitupsu tuolla silmän ulkonurkassa, mutta se oli näköjään tipahtanut kesken kuvauksen. ^_^

Gyaru_oikea

Liikkuvalla luomella H&M:n Menthe Breeze -duon sävyjä, rajaukset Maybellinen tussieyeliner ja alaluomella IsaDoran Blonde-kajalin päälle taputeltu Revlonin Frosty Whitea.

Gyarueyes_both

Aika hullunkurisen näköiset silmät taas. Persikkainen meikki on ihan sievä, mutta kauempaa katsottuna vetää kyllä silmää sen verran alaviistoon että näyttäisin vähän oudolta tuossa lookissa.

Kummastako te tykkäätte enemmän?

Kommentit (47)
  1. hmm… melko erikoista. ei sinällään minun makuuni lainkaan, mutta ilman sinua ja blogiasi nämäkin meikit olisivat jääneet vallan hämmästelemättä :).
    noista kahdesta persikkainen lookki on ehdottomasti kivempi, toteutus toki molemmissa kyllä taas hyvä ja siisti kuten sun meikeissä aina :)!

  2. on niin kovin laimea tuo ”guary”-meikkauksesi, kannattais mielestäni kokeilla jotain vähän näyttävämpää kuten tässä http://1.bp.blogspot.com/_SiW_X8ohYRQ/S7TxnOQqGbI/AAAAAAAACAs/se5xq5NCAo0/s1600/karafuru.png, tai tässä http://cupcakexcouture.blogspot.com/2010/06/vlog-make-up-tutorial.html :-D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *