Gyada Spirulina – hiustuotesarja hennoille ja hauraille hiuksille

Jälleen mielenkiintoisten hiustuotteiden äärellä..! Gyada on tämän vuoden Löytöjä isolla L:llä, ja olen suositellut sarjaa ihan tohkeissani joka suuntaan.

Sain maahantuojalta lisää Gyadan tuotteita tutustuttavaksi. Nyt esittelyyn pääsee Spirulina-sarja, ja teillä on mahdollisuus myös voittaa paketillinen näitä tuotteita..!

Gyada on italialainen luomusertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, joka on erikoistunut hiustuotteisiin. Ihonhoitotuotteitakin sarjasta löytyy, mutta hiustuotteet ovat Gyadan pää(heh)juttu, ja valikoima on todella laaja. Pelkästään shampoita on sarjassa 15 kappaletta..!

Kenelle?

Gyadan Spirulina-sarja on kehitetty hauraille ja oheneville hiuksille ja sen vaikutus on vahvistava, hiuspohjaa tasapainottava sekä hiusten kasvua edistävä.

Oman kokemukseni puolesta suosittelisin sarjaa yleisesti hennoille, ohuille ja käsittelemättömille hiuksille. Se sopii myös hiuksille, jotka ovat iän tai esimerkiksi stressin myötä alkaneet ohentua ja haurastua.

Spirulina ei siis ole sarja minun hiustyypilleni, minkä olen ottanut huomioon arvioissani. Pari minullekin sopivaa suosikkia sarjasta kuitenkin löytyi..! :)

ALENNUSKOODI

Koodilla KARKKIPAIVA saa -20% alennuksen maahantuojan verkkokaupan koko valikoimasta, sisältäen Gyadan lisäksi mm. tehokkaat Turblissin turvetuotteet. Koodi on voimassa 15.11. asti.

Vinkkejä kuiville, kiharille ja käsitellyille hiuksille sopivista Gyada-tuotteista saat tästä aiemmasta postauksestani. Täällä puolestaan esittelen Gyadan ihonhoitotuotteita, joista tärppejäni ovat erityisesti puhdistusbalmi, kaksifaasinen silmämeikinpoistoaine ja misellivedet. Nestemäisten putsarituotteiden koot ovat erittäin reiluja ja litrahinta hyvin edullinen.

SPIRULINA-SHAMPOO 17,50€ / 250 ml

Sarjan shampoo on sulfaatiton, kuten kaikki Gyadan shampoot.

Spirulina-shampoo tuntuu suoritukseltaan eli hoitavuuden ja puhdistavuuden yhdistelmältään perusshampoolta, tällaista pesutulosta odotan normaalien tai hentojen hiusten shampoolta. Se ei siis ole juurikaan hoitava. Hiuspohja jää oikein puhtaaksi.

Tuote sopii sekä kuivalle että rasvoittuvalle hiuspohjalle ja lupaa tasapainottaa hiuspohjan hydro-lipiditasapainoa.

NIPPELITIETOA

Spirulina-shampoo, kuten sarjan muutkin tuotteet, sisältää vaikuttavina aineinaan ydistelmän spirulinaa, kaura-, ginseng- ja peltokorteuutetta, arginiinia, valiinia, niasiiniamidia sekä soija- ja vehnäproteiinia.

Spirulina (mikrolevä): sisältää magnesiumia, rautaa, niasiinia, e-vitamiinia, foolihappoa, pantoteenihappoa, B6- ja B12-vitamiinia sekä kalsiumia, jotka kaikki ovat hiusten kasvulle tärkeitä ravintoaineita.

Kaurauute: kosteuttaa ja rauhoittaa hiuspohjaa.

Ginseng: stimuloi hiuspohjan verenkiertoa, mikä edesauttaa ravinteiden imeytymistä. Hiusten pituuksissa vaikutus on hoitava ja pehmentävä. (Tämä oli meikäläisellekin uusi tieto..! Ginseng kun yleensä assosioituu johonkin piristävään.)

Peltokorte: sisältää hiusten lähtöä ehkäiseviä mineraalisuoloja.

Arginiini ja valiini: hiusten kasvulle olennaisia aminohappoja.

Niasiiniamidi: niasiini on hiusten terveelle kasvulle tärkeä vitamiini. Niasiiniamidi myös tasapainottaa hiuspohjan talin tuotantoa.

Hydrolysoitu vehnä- ja soijaproteiini: vahvistavat ja kosteuttavat hiusta muodostamalla hiuksen pintaan suojaavan ja kosteuden haihtumista ehkäisevän kalvon.

Voin rehellisesti sanoa, etten ole kovinkaan perehtynyt siihen, miten hyvin hiusten kasvua edistävät ravintoaineet voivat imeytyä hiustuppeen kosmetiikan kautta. Varmastikin hiusten kasvulle edulliset ravintoaineet vaikuttavat kaikkein parhaiten suun kautta otettuna.

Markkinoilla on kuitenkin paljon hiusten kasvua edistäviä ja hiuksia vahvistavia shampoita, joihin kuluttajat ovat myös tyytyväisiä, joten ilmeisesti niillä on jonkinlaisia vaikutuksia. Omaankin lähipiiriini kuuluu ohenevien & hauraiden hiusten shampoon käyttäjä, joka ei muun tyyppistä shampoota suostu käyttämään.

(Jos teidän joukossanne on tämän tyyppisten shampoiden käyttäjiä, kuulen mielelläni kokemuksianne :))

SPIRULINA-HOITOAINE 16,90€ / 200 ml

Kuten muissakin kokeilemissani Gyadan hoitoaineissa, koostumus on miellyttävän voidemainen ja laadukkaan tuntuinen. Hoitavuudeltaan Spirulina-hoitis on kevyt, eli sopii normaalikuntoiselle ja käsittelemättömälle hiukselle. Se selvittää hyvin ja jättää hiukset kevyen tuntuisiksi.

Hoitavia ainesosia ovat behenamidopropyl dimethylamine (=selvittää) sekä viinirypäleensiemen-, auringonkukka- ja oliiviöljy sekä sheavoi (=pehmentävät ja kosteuttavat). Sarjan signature-ainesosat ovat myös mukana, mutta jos niiltä toivoo hiuksen kasvua vahvistavaa vaikutusta, tulee hoitoainetta levittää myös päänahkaan.

Hoitoaineessa on hyvin mieto tuoksu, kuten koko Spirulina-sarjassa. En tiedä miltä spirulina tuoksuu, joten en osaa sanoa, tuleeko sarjan tuoksu tästä ainesosasta, mutta tuoksussa on aistittavissa jotain vihreää.

SPIRULINA COWASH-KUORINTA 15,90€ / 200ml

🔥 Sarjan mielenkiintoisin tuote!  🔥 Cowash Scrub on voidemainen, vaahtoamaton puhdistustuote, jossa on kuorivia rakeita. (Cowash = hiusten pesu puhdistavalla hoitoaineella shampoon sijaan.) Tuoksu on mieto ja pähkinäinen ja tulee jauhetusta hasselpähkinästä ja mantelista, jotka toimivat tuotteen kuorivina aineina. Näistä aineista tulee myös voiteen vaaleanruskea väri.

Tuote ei tunnu hiuksissa rasvaiselta ja rakeet huuhtoutuvat hyvin pois, ainakaan omiin hiuksiini ei niitä jäänyt. Tämä oli muuten ensimmäinen kerta koskaan, kun kokeilen hiuspohjan kuorintaa..! Tällainen tuote on kiva yhdistää vaikka koko kehon home spa -tuokioon, sen verran erikoiselta ja ylelliseltäkin tuotteelta se tuntuu. Cowash-putsari on kuorivuudestaan huolimatta erittäin hoitava ja jättää hiukset huuhdellessa ihanan silkkisiksi.

Cowash Scrub’ia voi käyttää yksinään tai ennen tai jälkeen shampoopesun. Se sopii sekä kuivalle että rasvoittuvalle hiuspohjalle, ja on riittävän mieto myös usein toistuvaan pesuun. Tällä tuotteella on nestemäisen shampoon ohella sarjan paras potentiaali vaikuttaa hiusten kasvua stimuloivasti, koska vaikutus kohdistuu nimenomaan hiuspohjaan.

Spirulina-tuotteiden luonnollinen vihertävä väri tulee spirulinasta.

SANNIN AJATUKSIA SPIRULINASTA HIUSTEN PITUUKSIIN LEVITETTÄVISSÄ TUOTTEISSA

Olen tosi perusteellinen perehtyessäni esittelemieni tuotteiden ainesosiin ja lupauksiin, ja minua jäi hieman vaivaamaan, miten spirulinan kaltainen aine lopulta hyödyttää hiuksia tuotteissa, joita levitetään vain hiusten pituuksiin, ei hiuspohjaan.

Spirulina-sarjan päälupaus on hiusten vahvistaminen, mutta sellainen vaikutusmahdollisuus spirulinalla voi olla vain hiuspohjan kautta vaikuttavissa tuotteissa. Mitä se sitten voi tehdä hiussuortuvissa? Se voi suojata hiuksia hiuksia esimerkiksi haalistumiselta.

Spirulina on erittäin vahva antioksidantti ja vähentää vapaiden radikaalien aikaansaamia hapettumisreaktioita. Hapettumisreaktioita tapahtuu myös hiuksen pinnalla, ja yksi hapettumisen näkyviä seurauksia on hiusten värin haalistuminen. Antioksidantit kuten spirulina auttavat ehkäisemään vapaiden radikaalien vaikutuksia hiusten pinnassa, ja näin ollen suojaavat hiusten väriä sekä hiuksen rakennetta. Vaikutus on todennäköisesti aika mieto, mutta kuitenkin tällainen vaikutus on olemassa, ja hiukset voivat hyötyä siitä erityisesti hiuksiin jätettävien tuotteiden kautta.

SPIRULINA-HIUSSEERUMI 19,90€ / 125 ml

Tämä on suosikkituotteeni Spirulina-sarjasta muotoilugeelin ohella. 😙 Tuote on koostumukseltaan ohutta, kevyesti geelimäistä emulsiota. Seerumi kosteuttaa ja pehmentää hiuksia ja jättää ne luonnollisen tuntuisiksi. Vaikka hiukseni ovat kuivat ja kärsineet ja vaativat tehokkaita hoitoainekoostumuksia, leave-in-tuotteiden täytyy olla kevyitä. Liian paksu tai hoitava leave-in jättää hiukseni tahmean tuntuisiksi.

Spirulina-hiusseerumissa on oivallinen koostumus ohuille ja hennoille hiuksille. Hoitavia avainainesosia ovat aloe vera, glyseroli, ginseng-uute, soija- ja vehnäproteiini sekä kolmen kvatin yhdistelmä. Nämä aineet pehmentävät hiusta, vähentävät sähköisyyttä ja sitovat kosteutta. Spirulinauutteelta voi sitten mahdollisesti odottaa antioksidanttista suojaa hiuksille, mutta kyllä nuo pehmentävät ja kosteuttavat aineet ovat tämän tuotteen tärkeimmät ainesosat. :)

SPIRULINA-MUOTOILUVOIDE 17,90€ / 125 ml

Spirulina-muotoiluvoiteessa yhdistyvät leave-in-hoitotuote sekä muotoiluvoide, se on siis 2-in-1-tuote.

Tämä on selvästi hoitavampi kuin seerumi, ja sopii paremmin karheille ja paksummille hiuksille. Minun hennoille hiuksilleni tämä on vähän liian runsas.

Täyteläinen voidekoostumus sisältää vaikuttavan joukon kosteuttavia ja hoitavia öljyjä: kookos-, pellavansiemen-, seesaminsiemen-, jojoba- ja auringonkukansiemenöljyä. Tämä voide tuo hiuksiin runsasta pehmeyttä, taipuisuutta sekä kiiltoa sekä muotoiluominaisuutensa kautta ryhdistää hiuksia ja erottelee kiharoita. Koska koostumus on erittäin hoitava, pieni määrä riittää.

SPIRULINA-GEELI 16,90€ / 150 ml

Geeli on kelpo kamaa, ja tuntuu antavan hieman voimakkaamman pidon, kuin aiemmin testaamani Gyadan Curls-sarjan geelit. Hiusta kiinnittävän vaikutuksen tuo akaasiakumi. Aloe vera, kaurauute, ginseng ja vehnäproteiini hoitavat ja kosteuttavat. Ja spirulina jälleen mukana antioksidantti-voimineen! :)

Öljytön koostumus sopii muotoiluvoidetta paremmin hennoille hiuksille, ja periaatteessa yhdistelmä Spirulina-hiusseerumi + Spirulina-geeli tuo saman vaikutuksen kuin muotoiluvoide, mutta vähemmän raskaalla koostumuksella. :)

SPIRULINA-NAAMIO 19,90€ / 250 ml

Naamio saa minulta sydän-merkin, vaikkei olekaan optimaalinen tuote juuri minun hiuksilleni. Tässä vain on jälleen niin laadukas kokonaisuus niin ainesosien kuin kosmeettisen miellyttävyyden puolesta. 😍 Kermaisen täyteläinen koostumus tuntuu ihanalta levittää hiuksiin ja selvittää hiukset erinomaisesti.

Tässä on ihan täydellinen hoitonaamio hennoille, käsittelemättömille mutta helposti takkuuntuville ja sähköisille hiuksille. Tai kenelle hyvänsä normaalihiuksiselle, joka haluaa välillä vähän extra-hemmottelua..!

Selvittävästä tehosta vastaa behenamidopropyl dimethylamine, pehmentävää ja kosteuttavaa hoitoa tuovat pellavansiemenöljy, kookosöljy, auringonkukkaöljy, aloe vera, sheavoi, oliiviöljy sekä soija- ja vehnäproteiinit.

SPIRULINA-LÄMPÖSUOJA HIUKSILLE 17,90€ / 100 ml

Sarjaan kuuluu myös hiuksia lämpökäsittelyiltä suojaava voide. Tätä en valitettavasti pysty käyttökokemusten puolesta esittelemään, sillä en käytä lainkaan lämpölaitteita hiuksiini. En edes hiustenkuivaajaa.

Tuotteen vaikuttava aktiiviaine on italialainen luomukastanjauute. Ainesosa tunnetaan nimellä AQ-Save ja se vaikuttaa muodostamalla hiuksen pintaan erittäin vahvasti suojaavan kalvon. Kalvo auttaa pitämään hiussuomut litteinä ja ehkäisee kosteuden haihtumista lämpökäsittelyiden aikana.

Voiteen koostumus on kevyesti geelimäistä emulsiota, muistuttaa hiusseerumin koostumusta.

Kastanjauute suojaa hiuksia myös muilta voimakkaasti rasittavilta tekijöiltä kuten meriveden, klooriveden, auringon ja tuulen hiusta kuluttavilta vaikutuksilta.

KILPAILU

Voita Spirulina-tuotepalkinto!

Saan arpoa Spirulina-setin, johon kuuluu:

 • Spirulina-shampoo
 • Spirulina-hoitoaine
 • Spirulina Cowash-kuorinta
 • Spirulina-naamio

Tällä kertaa en virittele mitään erityisiä kilpailukysymyksiä, vaan osallistut simppelisti jättämällä tähän postaukseen kommentin. Halutessasi voit vaikka ilahduttaa kanssalukijoita jakamalla jonkin hauskan asian viime päiviltä! 😊 Kilpailuun voi osallistua 7.11. saakka.

// Arvonta suoritettu, voittaja on TiinaV. Onnea :) Voittajaan on otettu yhteyttä.

*

Kilpailun säännöt

 • Arvonnan järjestää Karkkipäivä-blogi ja Waku Organics Oy
 • Arvontaan voi osallistua 1.11.21.-7.11.2021
 • Arvontaan voi osallistua jättämällä postaukseen kommentin. Jätä sähköpostiosoite sille varatulle riville, se näkyy vain arvonnan järjestäjälle
 • Luovutettuja sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan arvonnan voitosta tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen
 • Voittaja arvotaan 8.11.2021 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Karkkipäivä-blogin sivulla
 • Osallistuneiden kesken arvotaan Gyada Spirulina-hiustuotesetti, yhden setin arvo on 70,20€.
 • Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
 • Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä
kauneus hiusten-hoito
Kommentit (106)
 1. UUUH! Onpas pitkästä aikaa hiustenhoitosarja, josta innostuin.

 2. Kiinnostaisi:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *