Karkkipäivä
Karkkipäivä

Grimas-viikkofinaali: sinistä, hopeaa ja vihreää

Viikon viimeisessä Grimas-meikissä (joka muuten on oma suosikkini) yhdistyvät tummansininen, hopea ja häivähdys vihreää.

Sävyt 733, 710 ja 740.

Ylemmässä kuvassa omat ripset (niin mitkä ripset?) ja alemmassa Grimas-ripset numero 120. Ehkä huomattavasti parempi. ;)

Yläluomella hopeanharmaata, ulkonurkassa ja alaluomella sinistä ja luomivaossa kevyesti vihreää.

Jotenkin tykkäsin tästä yhdistelmästä kovasti.

Huomenna on luvassa……no ei varmaan yllättävää —  Grimas-arvonta! *iso hymiö* Ja on muuten hiaaaano palkinto vaikka itse sanonkin! ^_^

* * *

P.S. Olin tänään aivan ex tempore elämäni ensimmäisessä blogimiitissä! (Indiedaysin virallisia tapaamisia ei lasketa :p) Vähänkö oli hauskaa! Aivan ihania tyttöjä! Sensaistin Terhen tuli messuilla moikkaamaan ja kertoi, että skumppa & suklaabaarissa on muuten parin tunnin kuluttua kosmetiikkabloggareiden tapaaminen. Sain sitten ruokataukoni sovitettua juuri siihen rakoon, ja kipitin ylös muotimessujen puolelle treffaamaan neitokaisia. Ihana spontaani tapaaminen! Pumpulipupu kävi myöhemmin mun meikattavana ja arvatkaa oliko pienet paineet kun ympärillä seisoi kriittinen kehä kosmetiikkabloggareita silmä tarkkana ja kamera(t?) räpsyen. ^_^ Tietenkin juuri sen meikin häivytykset jäi mielestäni vähemmän onnistuneiksi… aaargh…. No mutta joka tapauksessa oli tosi kiva vihdoin tavata muita saman alan bloggareita! Aiemminhan olen tavannut vain Virven ja CN:n, jotka tunnen jo muutenkin. Ainiin ja Pandan ja Nean! :)

Kommentit (29)

 1. Susanna

  Voisitko tehdä tosta Grimas-arvonnan 6. meikistä, eli siitä sini-lilasta postauksen? Miten teit sen? Se on upea!!

  • Sanni

   Laitetaan korvan taakse… :)

 2. Satu

  Todella kaunis meikki! On ihan pakko käydä ostamassa ensimmäiset Grimas-luomivärit ja testata tätä. Onko tuo vihreä todellakin Grimasin helmiäissävy 740? Tässä kuvassa vihreä näyttää mintunvihreältä (esim. sävy 734).

  • Sanni

   Kyllä se on 740. :) Näyttösi varmaankin vääristää sävyjä hieman..? Tuo ei ole yhtään mintun värinen minun mielestäni.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.