Grimas-viikko: vihreää ja höyheniä

Tänään vuorossa vihreää ja lisää irtoripsiä.

Sävyt 744, 743 ja 740

Höyhenripset nro 153.

Näitä kuvia oli todella vaikea ottaa, sillä silmäni ärtyivät ja vuotivat aivan tolkuttomasti. Irtoripsen sisäreuna irtosi koko ajan kyynelten liuottamana.

Nämä ripset ovat todella jämäkkää tekoa, ja tuntuivat silmäluomella raskaalta. Vaikka ripsistö näyttää kuvassa aika ohuelta, se jopa hämärsi näkökenttääni. Aivan upeat ripset bileisiin tai johonkin teemajuttuun, mutta ilmeisesti minun silmäni eivät kestä näin jämeriä ripsiä.

 

Kullanvihreä 743 luomen sisäpuolikkaalla, khakinvihreä 744 ulkonurkassa ja 740 luomivaossa.

Tässä sitten arkisempi vihreä kahdella sävyllä. Sisänurkassa Couleur Caramelin vaaleanvihreä Anise-sävy ja ulkonurkassa Grimasin 740.

Käytetyt ripset ovat nro 113. Hassua, kun nämä pakkauksessa näyttivät jotenkin niin lyhyiltä ja ”töpöiltä”, mutta minulla on niin pienet silmät että ne sopivatkin kuin valettu. Useimmat ”normi”tekoripset ovat minulle liian ptkät ja osuvat kulmaluuhuni tai jopa nenänvarteen sisänurkassa. Jos silmäsi ovat syvällä kuten minun, suosi siis lyhyemmän mallin ripsiä.

 

Minulle lähetetyssä ripsiparissa oli pieni leikkausvirhe, toisen parin sisänurkka oli paljon harvempi kuin toisen. Pidin itse enemmän harvemmasta versiosta, näytti luonnollisemmalta.

 

Näillä ripsillä pystyin menemään töihinkin kun näyttivät sen verran luonnollisilta. Normaalisti en koskaan pidä irtoripsiä arkena. Omat ripseni ovat aika surkeat ja saisin kyllä selvästi tehoa meikkiin ja katseeseen jos jaksaisin käyttää irtoripsiä säännöllisesti, mutta en vain jaksa sitä liimailua…… :)

Kommentit (36)
  1. Ooooo <3
    Taidan mennä ostamaan höyhenripset Halloweeniksi ;))
    http://dashantilife.blogspot.com

  2. Sulla on kyllä tosi ihana blogi! :) Ja tosi upeet meikit taas kerran ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *