Grimas-viikko: sinistä ja häivähdys liilaa

Tänään tummansinistä ja aavistus liilaa.

Sävyt 733, 571 ja 776.

Liilaan taittava valkoinen sisänurkassa, loppuluomella tummansininen. Sinisen päälle sipaistu luomen keskelle kevyesti mattaa liilaa. Kulmaluulla Revlon Frosty White.

Meikissä käytetty myös ripsiä nro 303. Kauniit ulkonurkkaripset, vaikka noista strassikoristeista en itse niin välitä. Tekevät todella kissamaisen katseen. Tuollaista kaartuvien, pitkien ripsien aikaansaamaa efektiähän muuten kissamainen eyeliner-rajaus imitoi.

Helmiäinen tummansininen nro 733 on ihastuttava sävy ja koostumus on todellakin jotain ihan muuta kuin eilen esitellyssä 780-sävyssä. Tekee kaunista, helposti häivyttyvää jälkeä ja tarttuu ihoon hyvin. Violetti 571 on sekin kaunis ja pigmenttinen sävy, mutta itse pidän helmiäiskoostumuksesta enemmän sen pehmeyden vuoksi.

Tällaiset ulkonurkkaripset oli mielestäni helpompi saada paikoilleen kuin kokoripset. Mutta minähän olenkin tunnetusti tumpelo irtoripsien kanssa. ^_^

 

Ripsien hinta muuten on 5,70€. Reuna oli todella jämäkkä, ja näitä voi varmasti käyttää vaikka kuinka monesti uudestaan.

Kommentit (27)
 1. Upea meikki! Voisitko opastaa tumpeloa (kuvien kera olisi mahtava) miten saat luomivärin levitettyä tuonne ulkonurkkaan noin kauniisti? Aina kun olen yrittänyt tällaista tummaa meikkiä iltamenoon niin näytän siltä kun olisin valvonut kuukauden putkeen :( Silmäni ovat aika saman malliset kun sinulla, luomivako melko syvä ja silmänaluset tosi tummat luonnostaan. Tämä olisi tosi upea lähestyvään juhlakauteen. Vielä jos voisit suositella jotain suht. edullista luomiväriä smoky meikkiin. Sininen ei ole ihan mun väri. Kiitos, odotan innolla teemaviikon jatkoa:)

  1. Tuota luomivärin laittoa on tosi hankala demonstroida kuvilla, pitäisi melkein olla video (joita en harrasta… enkä ikävä kyllä omista edes kuvausvälinettä sellaiseen… :/) Tämä kuulostaa nyt tietysti vain tyhmältä Grimas-mainokselta kun sanon näin tässä Grimas-postauksen yhteydessä, mutta oikeastikin koin että testiin saamallani valkoisella 10-siveltimellä oli tosi helppo saada ulkonurkkaan tuollainen siipimäinen muoto. Kun sivellin on niin littana, kapeahko ja napakka, niin muoto tuli kuin itsestään kun siveltimellä veti liikkuvalta luomelta kulmakarvan ulkonurkkaa kohti.

   Ja Grimas-mainokset jatkuvat :D – nimittäin edullinen PERFECT luomiväri smoky-meikkiin on Grimasin tummanharmaa nro 713. Esittelin sen viimeksi tässä postauksessa, ja in action sen voi nähdä mm. tässä postauksessa: klassinen smokey eye. (…ja onpahan teemaviikollakin luvassa vielä smokey jossa tuo 713 onpääroolissa. ;))

   Myös L’orealin duo Steel Grey on ihan hyvä, sen sävyt vain ovat laadultaan aika kovia ja niiden pariksi tarvitsisi vielä sellaisen pehmeämmän harmaan.

   1. Nuo Grimasin siveltimet on superhyviä, suosittelen ostamaan niitä. :) Ja suurin osa luomiväreistäkin on mukavia työstää luomille, mutta pari varisevaa hutiostostakin olen Grimasilta onnistunut tekemään. Todella hienot nuo ripset! Pitääpä harkita niihin investoimista seuraavaksi.

 2. Todella kaunis meikki ja kiva teemaviikko! Tykkään Grimasista, olen käyttänyt pitkään mattaluomivärejä (vaikka eivät niin helppoja häivyttää), aiemmin tein rajaukset aina noilla ja kostealla siveltimellä. Viime aikoina olen käyttänyt yhtä ruskeaa helmiäiskoostumusluomiväriä koko liikkuvalla luomella arkimeikissä, se on paljon helppokäyttöisempi kuin matat. Ja Grimasin kakkumainen peitevoide edelleen silmänaluskäytössä, vaikka muuten olen kasvomeikeissä siirtynyt mineraalipohjaan. Irtopuuteria ennen mineraaliaikaa käyttänyt myös pitkään. Laadukas ja mukavan hintainen sarja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *