Grimas-viikko: hopeanharmaa smokey eye

Perjantaihin sopii hyvin klassinen smokey eye. Tykkään aina kun pääsen käyttämään yhtä vanhoista lempiluomiväreistäni, eli Grimasin numeroa 713. THE smokey-sävy.

Sävyt 710 ja 713.

Tein tämän smokeyn eri tavalla kuin yleensä teen, mutta tulos on ihan yhtä savuinen. :)

Meikissä käytetty ripsiä numero 120.

Yleensä levitän smokeyssä tummimman sävyn lähimmäksi ripsirajaa, mutta nyt aloitin meikin ulkonurkasta. Levitin tummanharmaata helmiäissävyä nro 713 ulkonurkkaan ja alaluomelle ja sen jälkeen hopeanharmaata luomen sisäpuolikkaalle ja osittain tummanharmaan päälle. Sisänurkkaan sipaisin hopean päälle valkoista, ja häivytin samalla valkoisella tummanharmaan rajat.

Tykkään ripsistä nro 120 eniten kaikista kokeilemistani Grimas-ripsistä. Ne ovat näyttävät ja elegantit, mutta tarpeeksi lyhyet sisänurkasta että sopivat minunkin silmääni. Ennenkaikkea ne tuntuivat kevyiltä ja olivat yllättävän helpot laittaa.

Tein varjostuksen minulle epätyypillisesti pyöreään muotoon. Yleensä teen aina viiston kolmio- tai siipivarjostuksen.

Meikki oli mielestäni tosi nätti. Nämä 710 + 713 toimivat yhdessä kuin unelma. <3

Tässä vielä vertailukuva sinisestä meikistä pitkänomaisella kolmiovarjostuksella ja harmaasta meikistä pyöreällä varjostuksella.

 

Nyt vain pensselit heilumaan ja kunnon savusilmiä kehiin viikonlopulle, eikö niin? :)

P.S. Mun siveltimen kohteeksihan voi muuten tänään ja viikonloppuna päästä Helsingin Messukeskuksessa Kauneusmessuilla!

Kommentit (43)
 1. Todella ihana ja elegantti meikki! Sanoisin, että sinun kannattaa toistekin levittää luomiväri pyöreästi, se käy hyvin silmillesi!

  1. Mä luulen, että tässä meikissä pyöreä varjostus näyttää hämäävästi toimivan niin hyvin siksi, kun irtoripset tuovat ulkonurkkaan sen kissamaisen viistouden mitä aina normaalisti tavoittelen meikissäni. Ilman irtoripsiä mun silmä näyttäisi hassun pyöreälle.

   Mun silmien muodolle sopii mielestäni ehdottomasti parhaiten kolmiomainen rajaus & varjostus.

   Tsekkaa:
   http://karkkipaiva.indiedays.com/2010/04/20/oikein-vs-vaarin/

   ;)

 2. Mä en jaksa odottaa tän vuoden kauneusmessuja! Viime vuonnahan pääsin sinne tästä blogista voittamani lipun avulla :)

  1. Kiva kuulla että olet pysynyt lukijana! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *