Grimas-viikko: kuparia ja ruskeaa

Potkaistaan teemaviikon meikit käyntiin testipaletin ”mustalla lampaalla” eli kuparinpunaisella sävyllä.

Sävyt 780, 569, 519 ja 280.

Kupari 780 on aivan upea väri, mutta napin laatu on harmittavan huono. Grimasin luomivärejä on kahdella eri koostumuksella, matalla ja helmiäisellä. Sävy 780 osoitti, että helmiäisiäkin on vielä ainakin kahta eri laatua. 780 on hileinen ja kuiva, aivan erilainen kuin muut omistamani Grimas-helmiäiset. 780:n pigmenttiä on todella hankala saada tarttumaan ihoon. Grimasilla on muitakin lähellä 780:aa olevia kuparin sävyjä, joten kokeilkaa ennemmin niitä jos etsitte hyvää kuparinpunaista.

Tässä yritys saada 780:a tarttumaan luomivakoon. Suurin osa sävystä varisee poskille. Koko luomella persikkabeige ja ulkonurkassa ruskea.

Meikki valmiina.

(Ei herranjestas miten säälittäviltä mun ripset näyttää.)

Kuparista ei jäänyt niin kovin paljon näkyviin, se sekoittui tummanruskean kanssa.

(Muistan kun tein tämän meikin siskoni luona kuukausi sitten, eikä minulla ollut mukana sisärajauskynää tai geelimäistä eyelineria, ja ärsytti kun sisäluomi jäi paljaaksi. ^_^ Minulla on sisäluomella yleensä aina vähintään nuderajaus. Tähän meikkiin olisin mielelläni laittanut sisärajauksen Stilan kuparinruskealla geelirajauksella.)

Meikki 2: vaalea sisänurkassa + kulmaluulla, persikkabeige luomen keskellä ja luomivaossa, tummanruskea ulkonurkassa.

Meikki 3: tässä luomi on pohjustettu Clarinsin kuparinpunaisella voideluomivärillä ja Grimasin 780 on levitetty sen päälle. Ja nyt erottuukin jo jotain! Jälki muistuttaa nyt MACin Copperingia. Luomivaossa ja alaluomella kullanruskea sävy 785 (ennestään omistamani), ja alaluomella myös häivähdys ruosteenruskeaa sävyä 783 (ennestään omistamani). Kulmaluulla vaalea 280 + L’orealin Golden Beige.

Ruosteenruskea 783 on muuten aivan erinomainen sävy, sitäkin voin suositella lämpimästi. Se on enemmän punainen kuin ruskea, eikä niin oranssi kuin 780.

P.S. Nyt mä en taaskaan kestä tätä sävyjen näkymiseen liittyvää ongelmaa. :( Mulla on tässä koneella yhdellä välilehdellä auki postauksen esikatselu ja toisella lehdellä julkaistu postaus. Ja julkaistussa versiossa sävyt ovat haalistuneet varmaan 50%. Miten tämä on mahdollista? Mitä ihmettä tuohon julkaisemiseen liittyy, että sävyt voi noin muuttua? Asian eteen on jo it-tuenkin taholta tehty kaikki mikä tehtävissä on ja olen muuttanut kameran ja Photarin väriavaruusasetuksia. Ei kai tälle vaan mitään voi. :( :( :(

No, kun te näette vain ne haalistuneet versiot niin ette tietenkään voi tietää kuinka suuresta muutoksesta on kyse, mutta uskokaa että ero on huomattava.

Kommentit (20)
 1. Tosi kaunis meikki!

  millamainen.blogspot.com

 2. Kaija Koskinen
  18.10.2011, 09:58

  Hei,
  Parissa helmiäissävyissä, (780, 705) voi olla joskus vaikea saada pigmenttiä pysymään luomella, se voi johtua levitystekniikasta tai joskus jopa yksittäisen värinapin koostumuksesta. Helmiäis sävyissä helmiäinen syrjäyttää jonkunverran sitä pigmentin määrää mihin olemme Grimas-väreissä tottuneet.Itse olen saanut mielettömiä ja todella kestäviä, hohtavia helmiäissävyjä sekoittamalla Grimas Cleasing lotionia (kasvovettä) tipan värin sekaan jolloin koostumus muuttuu hiukan nestemmäiseksi ja WAW mikä tulos, on kokeilemisen arvoinen ! Myös hopea 07 -ja kultapuuteri 08 (irtopuuteri) toimii kosteana sekä kuivana upesti myös luomilla, ensin voi tehdä vaikka koko silmä meikin mattavärillä ja hipaista kultapuuteria pensselillä päälle, tulee muodikas kullanhohto koko luomelle =) Kokeilkaa sekoittaa myös matta ja helmiäissävyjä keskenään tulee sekä pigmenttiä, että hohtoa. Grimas tuotteet ovat mahtavia koska niitä voi sekoitella miltei rajattomasti keskenään, jopa huulikiilto ja luomiväri toimivat yhdessä!
  Mukavia kokeiluja Grimas kosmetiikan parissa.
  toivottelee Kaija Koskinen / Grimas kouluttaja

  1. Kiitos vinkistä, Kaija! Taidanpa kokeilla 780:a kosteana.

   Tuossa 780-sävyssä on kimallehilettä, jota kaikissa helmiäissävyissä ei ole. Luulen, että tuo kimalle osaltaan vaikuttaa luomivärin huonompaan tarttuvuuteen.

   1. Luulin, että mulla olisi tuo sama sävy, kun kuulosti niin tutulta, mutta siis vähän samoja ongelmia ollut 781:sen kanssa, sekä myös 783:sen. Kostea sivellin tosiaan auttaa huomattavasti :)

    Muutkin ovat valitelleet, että Grimasin helmiäiset murenevat helposti, multa on murentunut kellankultainen 705. Mutta toisaalta muunkin merkkiset kultaiset tuntuvat menevän helposti murusiksi, kai ne sitten ovat niin karkeajakoisia tj. Harmittaa, kun en tajunnut ostaa silloin mieluummin mattavärejä, eikä näitä helmiäisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *