Karkkipäivä
Karkkipäivä

Green Streetillä loppuunmyynti

Sain vinkin Greenstreet.fi-verkkokaupan loppuunmyynnistä; kaikki tuotteet -30%. Tarjolla on luonnonkosmetiikkaa, meikkejä ja elintarvikkeita. Meikkejä mm. Santelta, Dr. Hauschkalta ja Couleur Carameliltä ja ihonhoitotuotteita mm. Mádaralta, Dr. Hauschkalta ja Weledalta.

Itse ajattelin tilata pähkinöitä, niitä kun ei useinkaan saa kovin halvalla. :)

P.S. Tulostin kaikki Onnettomat kynnet -postauksen kommentit, vinkkejä tuli niin paljon. Kiitoksia! Biotiini pitää nähtävästi ainakin liittää hankintalistalle.

Kommentit (5)

 1. SaraJana

  En nyt jaksa lukea noita kynsipostauksen kommentteja läpi, mutta vinkkasikohan kukaan, että kannattaa ostaa halvempaa eläimille tarkoitettuja biotiinitabletteja (apteekista)? Joo, voi kuulostaa hurjalta, mutta ne on tarkoitettu lemmikkien (kissat, koirat) turkin hoitoon, joten jos ne on turvallisia 5-10kg eläimille, miksei ihmisellekin. Itse sain kyseisen vinkin omalta kampaajaltani, ja uskalsin ihan huoletta syödä niitä muutaman kuukauden kuurin. Ja tulokset kyllä huomasi! Nopeammin kuin esim suuresti mainostetulla Biorion-tuotteella.

  • Sanni

   Olen eläinten biotiiniä aikaisemmin ja syönytkin yhden purkin, on siis tuttua tavaraa :)

 2. Nimetön

  Voi, olen aina jotenkin jäljessä… Ihana tuo nettikauppa, mutta nyt jo lopettaa! Onko joku muu yhtä monipuolinen nettipuoti? Saisi samalla meikkejä ja luontaistuoteherkkuja. Kun asuu tuppukylässä, nettiostokset laajentavat mahdollisuuksia suunnattomasti.

  Ja hieman vanhemmasta huulipuna-postauksestasi, ihan pakko kysyä vinkkiä! Ostin Lumenen Melon Nude -punan ja se on aivan ihana. Olen vaalea, ja viileät sävyt näyttävät raikkailta. Mutta minulla on niin tylsän kapeat huulet, että ne vaativat ehtottomasti rajauksen. Olisiko sinulla ehdottaa jotain tuon punan kanssa? Ihan näistä edullisista (Loreal, Maybelline yms.). Olisin tosi kiitollinen!

  Anemone

  • Sanni

   Onko joku muu yhtä monipuolinen nettipuoti?

   Ainakin nämä kaksi:

   Hyvinvoinnin Tavaratalo: https://www.hyvinvoinnin.fi/
   Ecodeal http://ecodeal.com/fi/

   Mitä Melon Nudeen tulee, ikävä kyllä minun pitäisi olla töissä hyllyillä että osaisin ehdottaa tuolle sävylle sopivaa rajauskynää.. Itse en käytä sen kanssa rajausta, joten sitäkään kautta ei tule mitään sävyä mieleen. :/

 3. minttu

  Hei,
  Kiitos vinkistä! Laitoin juuri tilauksen menemään :) Eksyin blogiisi vasta ihan juuri, Kalastajan vaimon kautta kun hän mainitsi ”rahankäyttö” -postauksesi. Tosi asiaa ja tärkeää sellaista, hienoa että joku uskaltaa kirjoittaa ja ottaa asian esille. Olen samoilla linjoilla! Ja sait minusta uuden lukijan :)
  Iloista pääsiäistä!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.