Karkkipäivä
Karkkipäivä

”Grand Celebration” tosiaan :D

Ystävänpäiväterveiset Bahaman risteilyltä!

Ollaan juuri saavuttu Freeportiin.

Laivalla on niin kallis nettiyhteys että en pysty tekemään täällä kunnollista postausta, mutta välitän tässä pikaiset kuvaterveiset eilisistä tunnelmista. Kirjoittelen sitten myöhemmin lisää.

Sanalla sanoen; kyllähän tämä tällainen ”Rosella-elämys” on. :D Kokemus laivasta on juuri sellainen kuin arvelinkin. Kuin aikamatka vuoteen 1987 jolloin laiva on rakennettu.

Uima-altaat eivät ole toiminnassa eikä täältä saa kunnon kahviakaan – laivan ainoan kahvilan kahviautomaatti on epäkunnossa. Duty free –kaupat näyttävät kuuluvan jonnekin neuvostoaikaan. Kokolattiamatot ovat juuri niin kulahtaneet kuin odottaa saattoi.

Mutta hyvää buffet-ruokaa täältä sentään saa, ja meillä on ollut kivaa. :) Ollaan vain naurettu kaikelle. Ja hei – hytin suihkusta tulee vettä paremmalla paineella kuin yhdessäkään muussa suihkussa missä ollaan Floridassa käyty. ^_^

Rommipullotkin meni iloisesti turvatarkastuksen läpi.

Tänään tutustutaan Freeportiin. Illalla ohjelmassa lisää buffet-ruokaa, lisää rommia, varietee-esitys ja jalalla koreasti.

Näissä merkeissä! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bahama_risteily_   OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit (5)

 1. NG

  Onneksi laivalla sentään on pelastusliivit :)

  • Sanni

   ;D

   Täytyy sanoa että minusta on tosi hyvä että täällä todella järjestetään kunnon kokoontumisharjoitus pelastusliiveineen hätätilanteen varalta. En ole missään laivassa aiemmin sellaiseen törmännyt. Harva matkustaja varmaan oikeasti tietäisi mille kokoontumisasemalle mennä onnettomuustilanteessa.

 2. Sari

  :) Oi, ihan kuin…
  Love, exciting and new
  Come aboard, we’re expecting you
  And love, life’s sweetest reward
  Let it float, it floats back to you

  • Sanni

   :) :)

 3. milipili

  LOL!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.