Graffiti At Night

Kun kerran kaikki muutkin, niin piti sitten munkin mennä ostamaan IsaDoran Graffitilakka…. Mustat myytiin muuten eräästäkin liikkeestä loppuun parissa tunnissa kuorman purkamisen jälkeen, mutta meidän liikkeestä sain napattua mustan itselleni.

GraffitiNail

Alla Essien Pink Parka, päällä IsaDoran Black Tag -graffitilakka. Olette jo varmaan lukeneet kymmenestä muusta blogista miten homma toimii, mutta mikäli ette, niin here’s the deal: alle joku kiva värilakka, annatte kuivua kokonaan, ja sitten vedätte päälle yhden kerroksen graffitilakkaa. Kuluu muutama sekunti, ja graffitilakka lohkeilee kuvassa näkyväksi tulokseksi.

Itse tein ekalla kerralla sen virheen, että vedin sudilla useamman päällekkäisen vedon graffitilakkaa, ja jälki oli tosi huono. Parhaan lohkeiluefektin saa yhdellä vedolla.

GraffitiNails2

Ja jos joku vielä jaksaa olla niin väsynyt, että kehtaa kysyä miksi mun kynnet on niin karseat, niin luehan blogia vähän taaksepäin.

GraffitiNails3

Vasemmassa kädessä taas kivat pituuserot. ^_^ Huomatkaa, että oikeasti yritin viilata vasemman käden keskisormen kynttä ovaalimpaan muotoon, oikeaan en ole jaksanut kajota. Yhteen kynteen laitoin huvin vuoksi OPIn valkoisen I do! I do! -lakan.

GraffitiNails4

Tässä kynnet vielä päivänvalossa.

Moniko meinasi hankkia graffitilakan? Varmaan ihan hauska käytellä vähän aikaa, mutta luulen kyllästyväni pian. Minä tykkään kuitenkin eniten koristeettomasta kynnen pinnasta.

Jalat

Loppuun kuva-arvoitus. Mitähän tässä oikein on…? Ei, jalkani eivät ole pipinä. Voin vain kertoa, että kaikkea erikoista sitä saakin blogin kautta kokeilla! Jatkoa seuraa ensi viikolla. :)

Kommentit (44)
  1. Tuo olisi varmaan tälläiselle kärsimättömälle kynnenlakkaajalle aika kiva, taidan kyllä kokeilla joskus! Osaatko sanoa, että mitenkä nopeasti tuo kuivuu? Itselläni on aika perusjuttu, että onnistun ruttaamaan aina lakan johonkin, vaikka kuinka yritän varjella kynsiä. Tuollaisesta pinnasta ei niitä kurttujakaan niin helposti huomaisi :D

    1. Graffitilakka kuivuu ihan mielettömän nopeasti, tyyliin pari minuuttia ja se on siinä.

  2. Charming Nails
    1.10.2010, 07:26

    Onhan nämä erikoisia ja harvinaisempia mutta ei kovin tyylikkäitä. Kyllä näitä käyttää ja kokeilee mutta en osaa kuvitella mihinkään juhlakynsiin :)) varpaissa nämä ovat kivoja!
    Kivasti olet saanut halkeilemaan juuri oikein, mä en ole vielä onnistunut…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *