Karkkipäivä
Karkkipäivä

Graffiti At Night

Kun kerran kaikki muutkin, niin piti sitten munkin mennä ostamaan IsaDoran Graffitilakka…. Mustat myytiin muuten eräästäkin liikkeestä loppuun parissa tunnissa kuorman purkamisen jälkeen, mutta meidän liikkeestä sain napattua mustan itselleni.

GraffitiNail

Alla Essien Pink Parka, päällä IsaDoran Black Tag -graffitilakka. Olette jo varmaan lukeneet kymmenestä muusta blogista miten homma toimii, mutta mikäli ette, niin here’s the deal: alle joku kiva värilakka, annatte kuivua kokonaan, ja sitten vedätte päälle yhden kerroksen graffitilakkaa. Kuluu muutama sekunti, ja graffitilakka lohkeilee kuvassa näkyväksi tulokseksi.

Itse tein ekalla kerralla sen virheen, että vedin sudilla useamman päällekkäisen vedon graffitilakkaa, ja jälki oli tosi huono. Parhaan lohkeiluefektin saa yhdellä vedolla.

GraffitiNails2

Ja jos joku vielä jaksaa olla niin väsynyt, että kehtaa kysyä miksi mun kynnet on niin karseat, niin luehan blogia vähän taaksepäin.

GraffitiNails3

Vasemmassa kädessä taas kivat pituuserot. ^_^ Huomatkaa, että oikeasti yritin viilata vasemman käden keskisormen kynttä ovaalimpaan muotoon, oikeaan en ole jaksanut kajota. Yhteen kynteen laitoin huvin vuoksi OPIn valkoisen I do! I do! -lakan.

GraffitiNails4

Tässä kynnet vielä päivänvalossa.

Moniko meinasi hankkia graffitilakan? Varmaan ihan hauska käytellä vähän aikaa, mutta luulen kyllästyväni pian. Minä tykkään kuitenkin eniten koristeettomasta kynnen pinnasta.

Jalat

Loppuun kuva-arvoitus. Mitähän tässä oikein on…? Ei, jalkani eivät ole pipinä. Voin vain kertoa, että kaikkea erikoista sitä saakin blogin kautta kokeilla! Jatkoa seuraa ensi viikolla. :)

Kommentit (44)

 1. anonyme

  NAMS noita kynsiä..<3 :}

 2. Misty

  No jaa. No joo. En kyllä ostaisi noita lakkoja *tiukkapipo*
  Voi olisikin ihanaa taas kasvattaa kunnon kynnet ja lakkailla niitä kauniiksi. Lasten jälkeen olen vain leikkureilla nipsautellut kynnet poikki enkä ole kertaakaan lakannut. Muinoin kynteni olivat oikein kruununi. No, ehkä taas jonain päivänä.
  Ihanaa viikonloppua!

 3. juuliia

  moi, ihanat lakkaukset! minkäs hintasta se graffiti lakka oli? (:

  • Sanni

   8€

 4. pilli

  Ostin kicksistä ton mustan ja se levittyy aika huonosti :( Vaikea saada siistiä jälkeä. Kynsi pitää onnistua yhdellä vedolla tai tuo menee rullalle ja kökköön, kun kuivuu niin nopeasti :(

  • Sanni

   Aivan, yhdellä vedolla tulee paras tulos.

 5. Pandora

  Oonko ehtiny jo hehkuttaa, miten ihanan väristä tuo essien pinkki lakka on? Mikäli en, niin sanonpahan nyt, että RAKASTAN tuota väriä. Ja tuo graffitilakka näyttää siistiltä, vois käydä kuolailemassa taas kicksissä…

 6. Laura

  Heippa!
  Hei oikeesti, sulla on kauniit terveet kynnet ja kauniit lakat niissä. Ja varmasti ihanan näköiset upeiden meikkiesi kanssa. Mutta tuntuu nyt tosiaan siltä että sulle on tapahtunut ”sokeutuminen” omille kynsille. Suoraan sanottuna toi näyttää ihan älyttömän järkyttävältä että noin pitkät kynnet ovat NOIN eripituset ja erimuotoiset. Ne ovat kaikki kun eriaikakaudelta, yksi ohut, yksi paksu, yksi ylipitkä, yski normaali ja yksi lyhyt!! Huh huh!! Ja saisit noi ihan pienellä vaivalla hienoiksi kun viilaisit, leikkaisit ja laittaisit samaan tasoon etkä aina kasvattaisi niin ylipitkiksi että ne katkeavat. Ymmärrän että kynsien pituus on todellinen makuasia mut luulis et tää menee jo kaikkien makukäsityksen ulkopuolelle? Kaikki kynnet edes suhteellisen samanmuotoisikis ja kokoisiksi herranjumalaa..

  • Sanni

   No voi kiitoksia taas kauheasti mielipiteestäsi. Jatkan samaan malliin.

 7. M

  Kun näin jollain ekan kerran tuota lakkaa, muistin, että olin saanut joskus 8-9 vuotta sitten kummitädiltä samalla idealla toimivan lakan.. se oli vihreä ja kehotettiin laittamaan vastaväri alle :P että ei oo mikään uusi juttu tämä ;)

  • Sanni

   Ei niin, siitä on kommentoitu kommenttiboksissakin jo aiemmin. :) Max Factorilla oli omat vastaavanlaiset lakat n. 10 vuotta sitten.

 8. hih

  en ole lukenut noiden kynsien pituuserojen historiaa, mut mun mielestä ne on mageet, r0k r0k ;))

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.