Karkkipäivä
Karkkipäivä

Google Reader -palkin paluu

Bloggerin puolelta tuttu Google Reader -palkki on nyt saatu liitettyä Indiedaysinkin blogeihin. Eli nyt blogia voi taas helposti alkaa seuraamaan Blogger-tilin tai Googlen kautta yhdellä klikkauksella.

Readerpalkki

Mun Google-lukijamäärä taisi olla 301 kun liityin Indiedaysiin, ja nyt se on 281. Ensin ajattelin palkin nähdessäni että ”jee, vain 20 tyyppiä on lopettanut lukemisen”…! mutta sitten se vaihtui pian tunteeseen, ”mööh, miksi nuo 20 ei enää tykänneet mun blogista…?” Tällaisen miettiminenhän on tietysti ihan lapsellista ja hölmöä, sillä lukijoiden mielenkiinnot vaihtuvat enkä itsekään lue jatkuvasti samoja blogeja. Sitten mä kuitenkin palasin ajatukseen, että onkohan monikin lopettanut lukemisen ihan vain siksi että muutin Indiedaysiin? Se ajatus surettaa jostain syystä. Blogi on mielestäni ihan samanlainen kuin ennen huhtikuuta, eikä Indiedays ole viidessä kuukaudessa vaikuttanut tyyliini mitenkään. Mä olen täällä edelleen se ”the odd one out”! :)

Kyllästyttekö te helposti blogeihin ja vaihdatte lukulistanne sisältöä?

Kommentit (40)

 1. Miä

  Löysin blogisi vasta muutama kuukausi sitten ystäväni suosituksesta. Ja hyvä että hän suositteli, sillä tämä on aivan mahtava blogi ja tähän jää koukkuun!

  • Sanni

   Kiva ystävä sulla kun suositteli! :) Vaikka mua kyllä edelleenkin hämää että jotkut tosiaan tykkää mun blogista jopa sen verran että suosittelevat muillekin, se on aikamoinen kohteliaisuus.

 2. Herbina

  Luen tiettyjä blogeja, jotka mulla on suosikkeihin tallennettuna, ihan säännöllisesti. Mm. sua, Virveä ja Jangsaraa. Jostain syystä näyttäisi siltä että mun lukutieto on kadonnut tästä blogista Indiedaysiin siirtymisen myötä, koska nyt kun klikkasin ”Lue” niin lukijamäärä lisääntyi yhdellä. Olin kyllä rekisteröitynyt lukijaksi jo edelllisessäkin versiossa, liekö sitten käynyt samalla tavalla osalle muistakin. Google Readeria kun vielä viitsisi opetella käyttämään, niin ei olisi niin selaimen bookmarkien varassa..

 3. Pimpelipom

  Itse luen blogeja google readerin kautta juurikin siitä syystä, ettei tarvitse käydä erikseen kurkkimassa, onko uusia postauksia tullut.

  Indiedaysistä en pidä mainosten vuoksi. Tänne siirtyneet (ennen visuaalisesti silmää miellyttäneet) blogit muuttuvat persoonattoman näköisiksi. Siksipä en enää klikkaa varsinaista blogia readeristä auki, vaan luen postauksen syötteenlukijan lukuruudusta. Lukemista en Indiedaysin vuoksi sentään lopeta, mutta jotenkin blogien ”tunnelma” mielestäni on muuttunut tänne siirtymisen myötä. Sen kummemmin en sitä osaa selittää.

  Lukulistalta olen poistanut joitain blogeja lähinnä siitä syystä, että ne ovat alkaneet toistamaan itseään tai, että sisältö on alkanut olemaan enemmän tuotemainosta kuin itse asiaa.

 4. hhhh

  Onhan sulla varmaa paljon niitäki lukijoita, jotka ei oo lisänneet itseään mihinkää listaa vaa pitää blogia kirjanmerkeissä.. kuten minä:)

 5. Elina

  Samaa mietin minäkin, seuraan kaikkia blogeja niin että ne ovat tuolla kirjanmerkeissä. Toiset tarkistan päivittäin uusien postausten varalta ja toiset tsekkaan harvemmin. Jotenkin kuvittelisin että juuri tällä tavalla blogeja lukevia on kaikkein eniten! :)

 6. Pii

  Minä myös seuraan blogia ilman miään listoja!

 7. karoliina

  kun siirryit indien puolelle, laitoin blogisi kirjanmerkkeihin, silloin kun tuo bloggerin kautta lukeminen poistui – eli edelleen olen lukenut vaikka en ole nakynyt ;)

 8. (=

  ihan niinkuin hhh kirjoitti , että seuraan blogiasi mutta ne eivät ole kirjanmerkeissä (= nii siis tekee varmaan monet muutkin ?

 9. Teresa

  Luen blogiasi Google Readerin kautta, ja siinä on aivan sama millä alustalla blogi on, mitään eroa en huomannut kun siirryit Indiedaysiin. Vähän ärsyttää se, etten näe noita kyselyjä readerissä, mutta käväisen kuitenkin täällä varsinaisessa blogissa aina välillä vastailemassa niihin!

  En pahemmin poistele blogeja readeristä, mutta olen kyllä aika nihkeä lisäilemään niitä sinne – minulle kelpaa vain paras! :-)

 10. Polina

  Luen myös Google Readerin kautta, olen sitä kautta seurannut blogia sen alusta asti, jo ennen Indiedaysiin siirtymistä. Mulla tosin on ne asetukset ns. anonyyminä, eli en näy tuossa lukijalistassa. Varmasti siellä on monia muitakin lukijoita niin, etteivät näy listassa, mutta lukevat silti readerin kautta anonyymisti :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.