Google Reader -palkin paluu

Bloggerin puolelta tuttu Google Reader -palkki on nyt saatu liitettyä Indiedaysinkin blogeihin. Eli nyt blogia voi taas helposti alkaa seuraamaan Blogger-tilin tai Googlen kautta yhdellä klikkauksella.

Readerpalkki

Mun Google-lukijamäärä taisi olla 301 kun liityin Indiedaysiin, ja nyt se on 281. Ensin ajattelin palkin nähdessäni että ”jee, vain 20 tyyppiä on lopettanut lukemisen”…! mutta sitten se vaihtui pian tunteeseen, ”mööh, miksi nuo 20 ei enää tykänneet mun blogista…?” Tällaisen miettiminenhän on tietysti ihan lapsellista ja hölmöä, sillä lukijoiden mielenkiinnot vaihtuvat enkä itsekään lue jatkuvasti samoja blogeja. Sitten mä kuitenkin palasin ajatukseen, että onkohan monikin lopettanut lukemisen ihan vain siksi että muutin Indiedaysiin? Se ajatus surettaa jostain syystä. Blogi on mielestäni ihan samanlainen kuin ennen huhtikuuta, eikä Indiedays ole viidessä kuukaudessa vaikuttanut tyyliini mitenkään. Mä olen täällä edelleen se ”the odd one out”! :)

Kyllästyttekö te helposti blogeihin ja vaihdatte lukulistanne sisältöä?

Kommentit (40)
  1. olen itse asiassa löytänyt blogisi Indiedaysin kautta ja tykkään kovasti! kiitos!

  2. minäkin löysin tänne vasta nyt kesällä, mutta mieluummin kyllä lukisin ”liittoutumatonta” blogia. Blogin ”myyminen” kaupallisille tahoille ärsyttää, vaikkei moni sitä tule varmaan edes ajatelleeksi.

    1. Saavathan ”liittoutumattomatkin” bloggaajat tuloja esim. Google Adsin kautta…?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *